Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

dianocica si eu am contractii nedureroase foarte dese, mie dr. mi-a dat utrogestan + no spa. no spa nu are nici un efect, in schimb utrogestanul da, de ce nu ti-a prescris nimic oare? mie mi-a spus ca in ritmul contractiilor pe care le aveam (in sapt 33 cand am fost la control) puteam naste oricand, dar bebele nu e chiar gata. mai trebuie sa asteptam cam o luna, macar pana la 37+. daca nu iau tratamentul am contractii cam la a 2a zi, care se transforma in dureroase. Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu dr., sa-i spui ca nu-ti trece cu no spa si sa vezi daca iti da altceva. e cam devreme pt bb
oricum, daca te panichezi nu-i faci bine lui bb, calmeaza-te, gandeste-te la bebelus si maine vorbeste cu dr tau.

Amalia 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

danita multumesc pt pm

Amalia 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

WOW AU MAI APARUT 2 BEBEI !!! BUN VENIT PE LUME LUI RARES SI IRINEI !!FELICITARI MAMICILOR !!

Va multuemsc pentru urari,nu mi-a venit as cred cate am primit de voi :)) sunteti niste scumpe !!

Sunt destul de suparata si am simt rau..inceput de raceala,ma innec si eu exact la mal !Chiar nu stiu ce sa iau..mi-e frica de medicaente acum,asa ca stau si am chinui..
azi a fost si Sf Dumitru,ziua lui taty..n -am reusit sa-i iau nimc...dar oricum a dat bb din picioare la el cand ne-am trezit si i-a fost suficient :)
Sambata intru in 35 de spatamni dupa calendar si 36 dupa masuratori..mi-e groaaaaaza,niic nu vreau sa ma gandesc,pana pe 10-11 noiembrie abia avem 2-3 milioane in casa..nici nu vreau sa ma gandesc ca bb ar putea veni mai devreme.. ma rog de bb sa stea cat mai mult acolo !
De sambata sunt si eu femeie maritata,cu acte in regula

Pupicei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, azi v-ati intrecut pe voi insiva! Cred ca s-au scris 10 pagini pana acum, si cred ca mai urmeaza, nu? Asa ca nu am mai stat sa citesc tot, ca in ritmul asta nu mai apuc sa le felicit pe proaspetele mamici.

Asadar, Zina si Deny felicitari, ati facut treaba buna, sa va bucurati de puii vostri si sa va refaceti repede!

Bebe Rares si Bebe Irina bine ati venit, sa aveti parte de o viata buna si frumoasa si sa va ocroteasca Dumnezeu!

Eu azi am fost la medic si totul e bine, data viitoare o sa stiu cand sunt programata la cezariana. Sunt fericita ca soacra mea a primit azi viza pentru vizita in Canada, asa ca intr-o luna o asteptam sa ne faca bunatati zilnic si sa nu mai suspin dupa gogosi si alte minuni de care citesc aici.
Asiza, cum e masina? Felicitari si sa va poarte in siguranta peste tot!
Danita, ce ii tot dai inainte cu nasterea? Stai la rand, unde te bagi in fata? Nu-i vorba de mine, eu oricum sunt in coada listei, dar mai sunt atatea fete care trebuie sa nasca inaintea ta.

Incerc sa va mai citesc, dar mintenas fug dupa fetita, trebuie sa o iau de la gradi. Daca nu, mai pe noapte, ca de obicei.
Pupici la toata lumea!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pitikot casa de piatra! sa aveti parte numai de bucurii!

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor, pe 8-10 dec este kidex...oare care dintre noi or ajunge acolo?

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Uite am lipsit o gramada si deja ati scris 6 pagini....de abia pot sta pe scaun.....junghiul de la picior nu ma lasa....
Laura....ai eliminat dopul???????......vai serios fetelor ma ia cu lesin de emotii...cum o sa reactionez eu cand ma va apuca...la cat de fricoasa sunt....iarta-ma stiu ca acum ar trebui sa te incurajez....
Gabitza.....
Catalina.....multumim mult de urari si sa dea DD sa fie bine pentru toate....te mai asteptam la noi...
Roxana.....uite aici sunt........de la Kokorina..am primit sms dimineata dupa ce am anuntat-o de bebeii ce au sosit pe lume ...starea ei e neschimbata...e tot supravegheata...va anunt eu daca aflu ceva......
madaluta....felicitari....pentru nepotica.....sa va traiasca si sa fie sanatoasa.....
Lorym...sincer si eu am acelasi sentimente...si despre nastere si despre spital...si ma gandesc daca voi face fata...si atatea imi trec prin cap...dar totusi nu am ajuns la depresie si incerc sa raman cu picioarele pe pamant.....doar de mine depinde totul si pana la urma ne facem mai mult rau....ca oricum vom trece prin toate astea...asa ca...capul sus si gandeste-te numai ce mamici fericite vom fi!......
Si jojo_miha..avea dreptate...atunci cand ne va apuca nu vom mai avea timp sa ne gandim la nimic...numai la bebei...
Miraco...eu am facut vaccinul la 31 de saptamani...unele fete ziceau ca se face in saptamana 34....altele nu l-au facut deloc...
Dianocica...da pe prima pagina a forumului nostru si acolo dupa listutza ai mai multe articole printre care si calculul sarcinii...si acolo te trimite la siteuri unde iti calculezi exact varsta sarcinii...
Simo29...felicitari pentru rezultatele la eco....si ma bucur ca esti optimista...
Otikerekes...sunt la 60 de km de tine...din Sighetu marmatiei....si mi-a trecut......noi suntem bine...pe ultima suta de metrii...eu nu ma pot plange...sunt bine fata de alte fete care saracutele au probleme de mult timp....esti sigura ca e dopul?....
Dianocica....de ce nu mergi la spital...sa nu ramai singurica...ce te faci daca vrea bebe sa vina...
Danita..exact la chestia asta ma gandeam si eu...oricum si la mamicile de sept-oct a inceput mai repede....
Pitikot..felicitari si casa de piatra....
Gata am plecat la nani...bebe Mark imi baga niste picioare prin burta...si junghiul nu ma lasa...si iepurasii stau la coada la morcovi...si uite asa ma vaiet si eu..
pupici......Dandusa....Dolores...
Asiza..sper ca nu dormi la noapte in masina???......vad ca nu te-ai intors inca de la plimbarica...
Curaj fetelor.....!!!!!!!!!

alexandra 36 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Gabitza_max as veni cu drag la cursuri insa eu sunt din Pitesti si imi e greu sa vin si la consultatii o data la 2 saptamani mai ales acuma cand m-am facut cat malul!
Si eu port okelari am dioptrii -2,50 , un medic mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc sa nasc normal, medicul meu insa nu a avut nimic de obiectat iar pana acuma a ramas ca voi naste normal.
Azi am fost in Bucuresti la control, Doamne traficul e infernal am ajuns la medic cu cu burta contractata a trebuit sa iau un NO SPA!
Bebelina cica e 300% fata are 2,700kg cica e peste medie e frumoasa si jucausa. Mi-a spus medicul ca daca nu o sa am contractii nu am de ce sa imi fac probleme fiindca colul este inchis si lung ( adica e de bine)!
Pe voi v-a pus medicul de familie sa faceti vaccinul antitetanos? Sunt curioasa ca pe mine ma tot bate la cap cu un vaccin iar maine ma duc sa-mi dea concediu si imi e ca iara incepe cu vaccinul asta. Medicul meu ginecolog a zis ca el daca ar fi in locul meu nu l-ar face dar sa aleg eu daca il fac sau nu ca cica e o lege in sensul asta si ca in mod normal trebuie facut.
Va pup ca sunt obosita!
Carla200535

Mergi la inceput

carla2005 mie medicul de familie nu mi-a spus de nici un vaccin.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

fetelor, pe 8-10 dec este kidex...oare care dintre noi or ajunge acolo?

chris 34+ alexandra

unde se va tine?

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput