Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)
Raspunsuri - Pagina 8
fatima spune:
miraco, eu am facut vaccinul ala tot pe la 34-35 de saptamani..
dianocica, ai mai multe link-uri despre evolutia lui bebe chiar pe prima pagina a capitolului, la sfarsitul listei cu mamici..am si eu o prietena care a nascut de curand si s-a aflat in aceeasi situatie ca si tine..nu stia UM, dar doctorul i-a aproximat DPN, si intamplator sau nu, chiar asa a fost, cu 1 zi diferenta..tie nu ti-a spus nimic ginecologul? daca ai macar o vaga banuiala, se calculeaza 40 de saptamani de la prima zi a ultimei menstruatii..tot pe prima pagina gasesti link-ul cu calculul DPN-ului...cele 2 saptamani sunt incluse in cele 40 si reprezinta aproximativ data ovulatiei dupa ultimul UM, dar aceste 2 saptamani, pentru cine nu si-a monitorizat ovulatia, sunt relative, ovulatia putand surveni mai devreme sau mai tarziu, iar conceptia realizandu-se cu 1-2 zile inainte sau dupa ovulatie.
fatima 37+ si eva ioana
lia_c spune:
vai, fetelor, ce ma bucur ca au inceput a veni bb nostri si sint toti sanatosi, la fel si mamicile ... si in acelasi timp m-a apucat frica si panica... acus ma duc sa termin si eu de pus ultimele lucruri in geanta p/u spital - ca nu stii cind te apuca... Noi deja avem 38w 2d ... miine mergem iarasi la controlul saptaminal ... Sper sa mai stea bb in burtica pina ne livreaza astia mobila, n-as vrea sa alerge sotul cu astia cu mobila si si eu sa stau in sala de nasteri
Felicitari Zina si Deny! Rares si Irinuka sa creasca mari, frumosi, destepti si sa va bucure mereu! Bine ati venit pe lume Rares si Irinuka! Mamicilor mult laptic si liniste ... iar noi asteptam poze!
Laura, iti tin pumnii sa fie totul bine si cind o vrea bb Daniel atunci sa vina!
-ici la toate si ma duc sa-mi termin de aranjat bagajul
lia_c
lucrusoare baby
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
roxanica2006 spune:
Fetelor, azi nu mi-a mers netul, acum am venit la ai mei, si ce vad????????Doi copilasi s-au nascut!!!!!!!!!!!!
SA TRAIASCA IRINA SI RARES SI MAMICILE ZINA SI DENY!!!! FELICITARI SI MULTA SANATATE!!!
ROXANA 33+ DAVID MIHAI
bulisor spune:
Salutare burticutzelor, tare ma bucura vestile pe care le-am citit. Sa stiti ca la doua zile tot va citesc, din pacate nu mai reusesc sa va mai spun si eu una alta.Felicitari Zina si Deny, sa aveti niste bebei sanatosi si mancaciosi,tare mult ma bucur pt voi, sa va fie bine.Pitikot La multi ani!Laura eu zic sa suni totusi la medic, nu mai sta pe ganduri.Ce mai stiti de Kokorina, dar de Dolores,Chris74?Bun venit fetelor noi.Va pup pe toate si sper sa citesc numai vesti bune.Bulisor30+Mara
almo spune:
Felicitari ZINA SI DENYPT BeBe Rares si Bebelina Irina!
Cand aveti timp va asteptam cu povestea nasterii.
Moni37+ cu Ana Nicole
otikerekes spune:
alexandra_25 te rog din suflet sa ma ierti ca nu te-am observat de unde esti,sunteti tare multe si eu cum sunt noua pe aici...abia apuc sa ma dezmeticesc.Evident ca tare ma bucur si eu sa aflu ca esti morosanca,la fel ca mine.Cum te simti?Cum e bebe?Sper ca sunteti bine amandoi.Uite,iti trimit multi pupici,numai sa nu fii suparata pe mine
Fetelor,trebuie sa va spun ca si eu elimin acel dop galben verzui de vreo 2 saptamani,in fiecare dimineata cate putin.Cu siguranta ni se apropie momentul nasterii.
Va pup ,mult curaj si numai bine!
Otilia37+
dianocica spune:
fetelor, ajutati-ma! am niste emotii de mor
azi m am dus la dr ca am tot avut greturi. si mi a zis ca am colul cam dilatat. de vreo saptamana jumate tot am contractii din alea nedureroase, adica mi se tot intareste burtica, destul de des. de 5-6 ori pe zi dar dureaza mult, 10-15min de fiecare data. in ultimele zile au fost si mai dese iar acum am si dureri de spate, ca la ciclu. am luat deja 2 no spa azi si nimic. sotul e plecat din buc, se intoarce abia maine seara. si mi e o groaza de mor. sunt doar 34 sapt. dr mi a zis ca oricum el e pregatit sa iasa, adica poate sa faca fata dar nu mi a zis cat de dilatat era colul. voi ati avut contractii dureroase sau sunt numai inainte de eveniment? e groaznic sa te apuce asa ceva cand esti singur. dati mi si mie cate o incurajare, ceva, sau trimiteti ma la spital. habar n am ce sa fac. am mai vb si cu soacra-mea care mi a zis ca a durut-o spatele intr o seara, dupa aia mai tare noaptea si dupa... dimineata - hop bebelu
dianocica, 34s
m_monique spune:
dianocica ai pe cine sa chemi sa stea cu tine? daca nu poate ar fi mai bine sa mergi la spital.
te rog sa te linistesti!
32 + cu
Nunta noastra
danita spune:
dragelor
eu cred ca acest capitol trebuia sa se numeasca: mamici de oct-nov-dec-06 :)
pupici si numai bine va doresc !
D 34+
BeBelusca
Lorym spune:
Dianocica incearca sa chemi pe cineva la tine; o prietena, o ruda, stai calma in pat si daca cumva durerile se intetesc du-te la spital.
Lory38+ saptCatrinel Rianna