Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Uaau!! Ce inceput de zi fericit. Bun venit pe lume micutilor Irina si Rares si felicitari noilor mamici...A inceput sa creasca noua noastra listuta.
Eu stau mai mult in pat si ma rog de bebeul meu sa stea cuminte inca 2 saptamani cat mai are pana la cezariana. Oricum ma bucur ca a mai trecut o saptamana si maine facem 36 saptamani.
Va pup cu drag pe toate si o sa mai intru din cand in cand sa vad ce mai e nou si mai ales sa urmaresc lista cu bebelusi...

Cata 35+ cu David Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=/861are2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

BUN VENIT PENTRU IRINA SI RARES SI VIATA LUUUUNGA SI FERICITAAAAAA !!

Mio 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza :"La ora 1.30 noaptea a venit pe lume Rares, un baietel grasunel de 3800 gr si 56 cm..."
AL DOILEA COPIL DE LA NOI!!! SA TRAIASCA BEBE RARES SI MAMI ZINA SA SE RECUPEREZE REPEDE!!
ce mare eeeee!!chiar 56????
MULTUMIM,ASIZA-OANA PT VESTI !
Avem doi baieti pana acum,nu??
Nu se spunea ca fetele se nasc maidevreme?
Lalarose,otikerekes si dianocica
,bine ati venit!

dolores:"fetelor nu am apucat sa citesc din urma...am primit sms de la deny...irina s-a nascut, are 2.830 si a primit nota 8 "
AL TREILEA COPIL !!!!!!!!!!! bravo,deny,sa iti traiasca IRINUCA!!!prima printesa de aici !!!
marinela,exista un fel de vatelina,se vinde la metru,trebuie sa stie croitoresele,eu iti pot arata cum arata,am in casa ca am facut o plapumioara fetitei.oricum,croitoresele stiu cum se face.si nu doar protectorul se face cu vatelina asta,ci si cea care acopera patutul.se face un dreptungi cat salteaua,cu vatelina,iar volanele se pun pe margine,sa atarne in jos.
pitikot

Ralu e iar la spital,nu?
dolores,vrednica,nu gluma! la ora aia cu gogsile in fapt!!
laura
ce mai astepti??? fugi la spital!!
chris,daca vrei cezariana,da,ar trebui sa vorbesti deja cu inlocuitoarea doctorului tau,in caz de ceva sa fiti pregatite.
kokorina e bine? are dureri? e tratata bine in spital??
madaluta
,ce coincidenta cu bebelusii sinumele !!! ina ceeasi zi,doi raresi si doua irine .
lorym,de ce iti faci tu atatea griji aiurea? pana cand si cu geanta,cum sa o arunci? se spala acasa si gata! doar toata lumea vine din spital,si nu o sa murim de microbi.stai linistita ca dai in altele,incepi sa te sperii de toti virusii simicrobii inexistenti! ia o geanta care sa intre in masina de spalat si gata.
asa vii si cu pantofii din spital,doar nu ii arunci si pe aia.
nu te mai gandi la prostii,si la drobul de sare,gandeste-te doar la cat de fericita vei fi sa iti vcezi bebelusul! restul,vine de la sine!

SA NE TRAIASCA!! :
Toby-Ionut -(Piscotica,17 sept)
Rares -(Zina, 26 oct)
Irina -(Deny75,26 oct)

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Laura se pare ca si tu esti aproae de momentul in care iti vei tine bebeul in brate.mult curaj...eu sper sa nu te mai duci maine la serviciu....uite ce facem noi aici
INTREBARE:Eu as vrea sa va intreb ceva pe voi.acum 2 sapt am vbit cu medica de fam(aia pe care n-o am eu la inima)vroiam sa maduc la ea,sa ma mai vada,dar mi-a zis sa trec mai spre sf lunii sa-mi dea concediul s sa-mi faca vaccinul.Trebuie sa o sun sa stabilim cand sa ma duc....dar nu cumva e cam tarziu pt vaccinulala?Ea zicea ceva de sapt 32-34.Eu acum sunt in sapt 34-a(adik 33 +1zi).Voi in cate sapt l-ati facut?Sa-mi sun eu si ginecologul sa vad ce zice???

Miraco33+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor!

ce harnice ati fost si azi!
eu mai devreme am ajuns acasa. azi dupa serviciu, pentru ca era frumos, am fost cu sotul la plimbare. si acum am o durere de picioare ...

felicitari noilor mamici zina si deny.

La multi ani pt pitikot!

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, ajutati ma intr o problema. cred ca de la voi am luat un link zilele trecute cu ce dimensiuni ar trebui sa aiba bebelul in functie de varsta. incercam sa calculez exact data conceptiei pt ca eu nu am nici cea mai vaga idee de cand mi a venit ultima oara. toate calculele mele sunt bazate pe prima ecografie intravaginala care mi a zis cate spt si cate zile are si noi ne am gandit cand am ultima oara. acum am aflat ca de la prima zi a ultimei menstruatii se pun 2 sapt si cu tot cu astea se calculeaza alea 40 sapt. si ma gandeam sa vad dupa rezultatele de la 3d - dimensiuni xacte- cand l am conceput noi, exact. aveti vreun site, ceva?

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Irina si Rares, bine ati venit pe lume !

Proapsetelor mamici Deny75 si Zina, felicitari si numai bine!!

35+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara fetelor!!!

FELICITARI NOILOR MAMICI! BINE ATI VENIT PE LUME BEBEILOR - SA AVETI VIATA LUNGA SI PLINA DE BUCURII!!!

Eu sunt bine - aseara am fost la control avem 2.400 gr. , suntem pe pozitie si am discutat cu doctorul despre cum o sa nasc. Am hotarat sa facem epidurala - sper sa fie asa. Maine ma duc sa-l cunosc pe medicul anestezist, sa mai vad ce e prin clinica - mi-a zis ca tocmai au renovat ceva rezerve de 2 paturi.
In rest ce sa zic - deja am ceva emotii dar cu ajutorul lui D-zeu va fi totul bine.
Asiza - Oana mi-e dor de tine - trebuie sa ne vedem la o portie de spaghete

Sa aveti grija de voi, sa fiti cuminti!!!

Pupici la

Simo de azi 38+ cu Davidutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LAURA,cred ca si eu tot pierd din dopul gelatinos,dar de ceva timp,in fiecare zi gasesc pe hartia igienica ,asa cum zici tu ca muci,mucus,e transparent cateodata,iar cateodata are o tenta verzuie.Dar deja m-am obisnuit cu asta ca mi il am de ceva timp,de vreo 2 sapt cam asa.Analiza la secretie mi-m facut-o deja de mai multe ori si mi-a iesit tot normala.DEci,si eu cred ca e dopul care se tot desprinde.Stiu ca la unele femei dopul cade tot deodata,sau unele nici nu vad cand il pierd.SE APROPIE SI LA NOI...!!!

Adina 37+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare burtici si mamici - hai sa va spun si eu care a fost treaba cu dopul la mine (la Sara) ... a tinut o saptamana, in fiecare zi curgea cate un pic si era galbui nu a fost cu firicele de sange, deci asta depinde de la femeie la femeie si exact la o saptamana am nascut-o pe Sara.Cam asta e cu dopul - VA UREZ NASTERI USOARE.

Ramonica ce mai faci pe unde umbli????? BB Rares ce mai face?

la toata lumea.

Mariana - 35+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput