Teo la Cronicutza?
cine a vazut aseara de la inceput Cronica Carcotasilor? am vazut ca Huidu a avut alt coleg de prezentare, de fapt colega. Teo Trandafir. este o schimbare definitiva sau ? ceva de genul sa vedem ce zice lumea?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
Raspunsuri
Lolly spune:
Pai Huidu a zis ca al lui coleg, Gainusha a castigat la loteria vizelor si nu se mai intoarce. A plecat de tot in SUA. Glumea?
Si... nu se spunea pe aici ca Teo e acum la Romantica sau ceva de genul asta?
Claudelu spune:
Mie mi-a placut emisiunea de aseara. A fost Ce totala era Teo cum se chinuia sa citeasca de pe promter (sper ca am scris bine )
Gainusa a castigat la Loteria Vizelor si a plecat DEFINITIV in USA
Nu cred ca Teo il va inlocui, vedem saptamana viitoare
korinna spune:
Si eu cred ca e ceva temporar...Din ce ziceau ei...nu prea puteai ghici care e adevarul.....Oricum..Teo e foarte buna,orice ar fi...insa Huidu si Gainusa au format o echipa senzationala.Gainusa mi se pare un tip superinteligent si plin de idei.Cred ca mare parte din succesul emisiunii ii revine lui.Asa ca..il asteptam!!!
nemary spune:
Asa auzisem si eu, ca Teo o sa plece la Romantica. si daca Gainusa a plecat definitiv greu o sa-l inlocuiasca cineva.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
Iubika spune:
Nu mi`a placut de Teo la CC. Nu isi gasea locul si replicile erau fortate. Stilul ei de la "Teo" nu se potriveste deloc la CC.
Parerea mea!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
delsim spune:
Subscriu! Mi s-a parut putin amuzanta si totul a fost fortat. Sunt sigura ca succesul emisiunii se datora in mare parte textelor scrise de Gainusa. Pacat era cam singura emisiune adevarata . Acuma nu stiu cat succes o sa mai aiba cu noua formula.
codruta_grg spune:
Mie mi-a placut (desi Teo ar putea sa isi schimbe putin stilul, ca a ramas acelasi de la vechea emisiune). Eu am inteles ca
au angajat-o la cronica, dar nu sti cand glumesc si cand nu.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
katty spune:
Eu n-am vazut aseara! Am plecat la Carrefour, dar am uitat ca e miercuri ca-mi inregistram!!! Poate vad duminica, oricum din discutii vad ca a fost interesant! Sper ca Mihai Gainusa sa se intoarca!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
thalia spune:
Daca intrati pe forumul Cronicii veti afla mai multe . Oricum dicutiile si disputele sunt fara sfirsit printre fanii celor doi prezentatori. Curentul major este ca nu o vor (fanii) pe Teo la Cronicuta .