Teo la Cronicutza?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Normal ca Teo nu era in elementul ei, in urma cu cateva luni aborda alt gen de emisiune ii trata pe oameni cu respect iar acuma trebuie sa faca haz pe seama lor. Ati vazut faza cu Ileana Ciuculete de la CC aseara? Teo a fost foarte diplomata.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Aseara nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o pe Teo la CC. Am crezut ca este vreo gluma si am stat sa vad toata emisiunea. La inceput mi s-a parut cam aiurea, Teo nu-si gasea locul,replicile, dar spre final au fost super amuzanti.
Teo a fost diplomata si in ceea ce il priveste pe Andrei Gheorghe si colegii de la Realitatea pe care i-au criticat la CC.
Dar faza cu oferta OTV-ului? A fost mortala!

Nici eu nu am inteles daca Teo va mai apare la CC.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Mie nu mi-a placut .Poantele lui Teo sunt rasuflate ,previzibile, probabil asa se intampla cand petreci mult timp in preajma manelistilor . Mi-e greu sa cred ca in afara de ea nu poate sa-l inlocuiasca nimeni pe Gainusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

era de inteles ca va fii greau prima emisiune, dar eu cred ca se va adapta dupa stilul cronicii, daca ramane
tuturor ne este greu cand schimbam locul de munca, dar cati ar avea curajul sa schimbe domeniu
sa-i uram multa bafta si om vedea mai tarziu ce poate "gainusa" si apoi sa carcotim
sa nu dati cu rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Am gasit un articol in "Gardianul":

Gainusa zboara spre... America, Huidu imparte «Cronica» cu Teo

27.10.2006 Gainusa zboara spre... America, Huidu imparte «Cronica» cu Teo
Serban Huidu a iesit la rampa, miercuri seara, cu emisiunea „Cronica carcotasilor“, intr-o noua formula: alaturi de Teo Trandafir! De la bun inceput, mai in gluma, mai in serios, Huidu a tinut sa precizeze ca Mihai Gainusa (foto) a devenit fost colaborator, pentru ca a plecat in SUA. Oficial, reprezentantii Prima TV nu au vrut sa comenteze actualul statut al lui Gainusa, semn ca gluma s-a ingrosat...

Serban a spus de cateva ori ca fostul coechipier a plecat in urma castigarii Loteriei vizelor, dar si ca finutul sau este in vizita la sora sa, deja stabilita in America. Teo a venit ca invitata in emisiune, dar Huidu a tinut sa spuna ca lucreaza la „munca de lamurire“ pentru a o convinge sa semneze contractul de co-prezentator. Totusi, surse din Prima ne-au asigurat ca Misu „sigur se va intoarce“. „Miscarea“ seamana a campanie de imagine, asa cum s-a intamplat si in cazul plecarii lui Teo de la Pro la Romantica.

In cele doua ore, cat a durat emisiunea (inregistrata marti), Serban Huidu a spus de cateva ori ca fostul coechipier, Mihai Gainusa, a plecat in SUA, in urma castigarii Loteriei vizelor. Dar, de fiecare data, a adaugat ca Gainusa este in vizita la sora sa, deja stabilita in America. In schimb, Teo a venit ca invitata pentru aceasta editie, iar el, Huidu, lucreaza la „munca de lamurire“ pentru a o convinge sa semneze contractul de co-prezentator. Mai in gluma, mai in serios, Teo a intors-o cat a putut, dand de inteles ca nu este dispusa sa renunte la jobul ei actual - director general la Romantica TV - dar ca ii convine sa mai iasa pe sticla din cand in cand sa nu o uite lumea. Lansarea postului Romantica este programata pentru inceputul anului viitor. Dar Teo a lansat un apel catre realizatorii de emisiuni sa o mai cheme, sa nu o uite lumea, ca si cum reaparitia ei la Romantica nu este sigura... Lucrul acesta ar schimba echilibrul enigmei lansate de „carcotasul“ Huidu.

„No comment!“ in grup
Ieri, toti cei implicati in povestea „Carcotasilor“ au tacut malc. Dimineata, emisiunea „Cronica cu Huidu si Gainusa“ de la Kiss FM a fost prezentata in formula Serban Huidu, Mistretul (Tavi Pascut) si Catalin Dezbracatul (Codrut Cheghes). Peste zi, toti cei apelati de noi, inclusiv Huidu, ne-au spus un raspicat „No comment!“, sau... ceva mai indulgent: „Suna-ma mai tarziu!“, adica unii te indemnau sa mai incerci peste o ora sau chiar peste cateva zile.
Acum, chiar asa, ce sa mai comentezi?! Ca si-a tradat finul, nasul (familia Huidu i-a cununat pe cei doi Gainusa?!; s-a saturat micuta Eva de nasul cel nazuros?! (Serban este si nasul fetitei cuplului)?!; la motul recent luat, o fi gresit cu ceva Huidu, n-a tinut bine foarfecele, n-a dat destul pentru viitorul copilului?!; mai stii, a plans copilu’ si s-au speriat parintii...
Insa, tot pe surse din Prima TV, am primit asigurarea ca Misu Gainusa se va intoarce 100% inapoi, la emisiune si ca acum se afla intr-o mica vacanta.
Altfel, povestea cu Loteria vizelor este destul de subtire... O ruda nu este prea greu de vizitat in SUA, Gainusa avea bani pentru biletele de avion, iar ca sa inceapa o noua viata in America... e greu de crezut, cand aici este recunoscut si de copiii de cinci ani, are o cariera solida si un IQ peste masura... Poate aici e problema! S-o fi simtit ofensat de nivelul destul de scazut al IQ-ului national, dar parca tot nu poate fi comparat cu cel american.

Huidu: este o miscare, dar nu putem spune nimic
Serban Huidu ne-a spus ca nu poate spune nimic momentan, a baguit ceva „despre o miscare“, dar ca „nu putem spune nimic acum“ si ca exact, o sa afle de la el, de la finutu Gainusa. Echipa Kiss a tacut la fel ca echipa Prima.
Totusi, caci trebuia sa existe un totusi, din surse, stim sigur ca Mihai Gainusa a plecat in SUA. Mai mult decat atat, pana si telefonul sau a fost intrerupt, ca si cum si-a incheiat socotelile cu toata lumea.
Din noul sezon, Misu n-a avut timp decat de trei editii ale „Cronicii Carcotasilor“, a taiat motul Evei si... pe-aci ti-e drumul!
Teo a trecut cu brio primul test al emisiunii, s-a incurcat la enervantul ala de prompter, iar Serban Huidu a fost un pic mai potolit. Probabil, daca tine si la succesul de rating - regula oricarei televiziuni comerciale - Serban isi va cauta cate un co-prezentator vedeta pentru fiecare editie. Si, tot probabil, Serban spera din tot sufletul la revenirea lui Gainusa.
Manuela Golea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Carcotasii la propria farsa Comenteaza si tu!
Print | Trimite email

De miercuri seara , o intrebare ii framanta pe fanii carcotasilor. A plecat sau nu Mihai Gainusa din Romania, luand definitiv drumul Americii?
se pare ca totul a fost o farsa pt.cresterea raitingului

Gluma - Miercuri seara, fanii "Cronicii Carcotasilor" au avut parte de o surpriza. Serban Huidu a aparut in emisiunea de la Prima TV fara colegul sau de emisiune, Mihai Gainusa. Carcotasul a anuntat ca partenerul sau a parasit definitiv plaiurile noastre, plecand in America in urma castigarii la loteria vizelor. Mai mult, in locul lui, telespectatorii au avut surpriza sa o vada pe Teo Trandafir, care a prezentat impreuna cu Huidu "Cronica Carcotasilor".
Sursa: Ziarul Compact

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sincer mie gluma nu mi se pare asa de....
La inceput am fost fana carcotasii, apoi nu i-am mai urmarit decat cand nu gaseam ceva mai interesant..iar dimineata la radio au de multe ori aceleasi poante sau poante pe aceeasi tema sau in jurul aceluiasi personaj repetate de atate ori ca ....schimb postul.

Iar gluma cu plecatul lui Gainusa in State sincer nu prea am gustat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Cine a ascultat azi dimineata la Kiss FM, emisiunea Carcotasilor de fiecare dimineata, i-a auzit pe amandoi. A fost doar o farsa, spun ei, ca sa vedem si noi cat de usor se poate manipula poporul cu televizorul :D.

Mie mi-a placut ideea lor si m-a distrat faza.

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Bleah!!! Macar daca ar fi fost 1 aprilie!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Se pare ca eu am ratat emisiunea.Pana la urma emisiunea continua in aceeasi echipa sau nu?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput