Teo la Cronicutza?

Teo la Cronicutza? | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

cine a vazut aseara de la inceput Cronica Carcotasilor? am vazut ca Huidu a avut alt coleg de prezentare, de fapt colega. Teo Trandafir. este o schimbare definitiva sau ? ceva de genul sa vedem ce zice lumea?

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

gainuse e in deplasare...in state, asa ca de ce nu un episod cu TEO? atata tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Pai Huidu a zis ca al lui coleg, Gainusha a castigat la loteria vizelor si nu se mai intoarce. A plecat de tot in SUA. Glumea?
Si... nu se spunea pe aici ca Teo e acum la Romantica sau ceva de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mie mi-a placut emisiunea de aseara. A fost Ce totala era Teo cum se chinuia sa citeasca de pe promter (sper ca am scris bine )
Gainusa a castigat la Loteria Vizelor si a plecat DEFINITIV in USA
Nu cred ca Teo il va inlocui, vedem saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Si eu cred ca e ceva temporar...Din ce ziceau ei...nu prea puteai ghici care e adevarul.....Oricum..Teo e foarte buna,orice ar fi...insa Huidu si Gainusa au format o echipa senzationala.Gainusa mi se pare un tip superinteligent si plin de idei.Cred ca mare parte din succesul emisiunii ii revine lui.Asa ca..il asteptam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Asa auzisem si eu, ca Teo o sa plece la Romantica. si daca Gainusa a plecat definitiv greu o sa-l inlocuiasca cineva.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Nu mi`a placut de Teo la CC. Nu isi gasea locul si replicile erau fortate. Stilul ei de la "Teo" nu se potriveste deloc la CC.
Parerea mea!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Subscriu! Mi s-a parut putin amuzanta si totul a fost fortat. Sunt sigura ca succesul emisiunii se datora in mare parte textelor scrise de Gainusa. Pacat era cam singura emisiune adevarata . Acuma nu stiu cat succes o sa mai aiba cu noua formula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mie mi-a placut (desi Teo ar putea sa isi schimbe putin stilul, ca a ramas acelasi de la vechea emisiune). Eu am inteles ca
au angajat-o la cronica, dar nu sti cand glumesc si cand nu.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu n-am vazut aseara! Am plecat la Carrefour, dar am uitat ca e miercuri ca-mi inregistram!!! Poate vad duminica, oricum din discutii vad ca a fost interesant! Sper ca Mihai Gainusa sa se intoarca!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Daca intrati pe forumul Cronicii veti afla mai multe . Oricum dicutiile si disputele sunt fara sfirsit printre fanii celor doi prezentatori. Curentul major este ca nu o vor (fanii) pe Teo la Cronicuta .

Mergi la inceput