Mamici de iulie - august 2007

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Anya pentru bataile inimii!

kitty nu vedem, trebuie sa faci poza publica!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Nu ma descurc prea bine cu noul yahoo!photos, dar poza este in "All" albums, este prima pozitie si se numeste "Poza nr 1 bb mic", doar ca este cam mititica.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetelor, am ajuns din nou la mamici de iulie-august, ca si anu trecut pe vremea asta tot in zona eram. Acu sper sa fie bine, dupa o sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani, urmata de o sinechie uterina, sterilet si alte alea. Sunt si fericita, dar si extrem de tematoare, pentru ca nu prea ma simt bine (in sensul ca am oarece dureri zdravene in partea stanga si de mijloc, o raceala care ma dispera cu niste accese de tuse groaznice). Vreau cu disperare sa ajung la un control saptamana asta, insa, pare-se, n-o sa am noroc, pentru ca prima zi in care mi se poate face programare este martea viitoare, pe 21 (la medsana). Aseara am ajuns la garda la polizu, pentru ca mi-a fost foarte rau ieri toata ziua; m-a luat in primire un rezident, evident, care, cand i-am cerut o ecografie, mi-a spus ca astea se fac numai dimineata si cu programare. Are careva idee de vreun medic, profesionist si responsabil, la care as putea patrunde zilele astea??? precizez ca medicul care s-a ocupat de mine in vara a plecat definitiv din tara, asa ca am cautat sa ajung la doctori cu faima pe-aici pe forum: Herghelegiu, Parvu, Pacu, Mihalache...
Ah, si sa nu uit: UM 12 oct, deci, banuiesc, DPN ar trebui sa fie 19 iulie.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Gata am vazut, sa fie intr-un ceas bun! Sa vezi ce mare se va face poza respectiva .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Buna Olguttza si felicitari!
Eu am mers la Medlife la doctorita Mirela Popa, nu a putut sa vada sarcina la mana si am rugat-o daca ma poate trimite la un eco vaginal si a sunat si s-a putut. Stiu ca maine dimineata are program la medlife si incearca sa suni azi sa vezi daca prinzi vreo programare, telefon 209.40.30 (poti suna pana la 20.00). Nu stiu cat de buna este dar te poate lamuri cu durerile tale.
Daca nu sangerezi, inca nu trebuie sa te panichezi dar e bine sa vezi ce si cum.

Pe de alta parte, sarcina e un pic cam micutza dar la eco vaginal ar trebui sa vada!

Mult succes si ne auzim... te trec pe listuta!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Olgutzza felicitari ptr bebe!
Am vazut ca vrei sa ajungi la un dr bun printre care si Mihalache. Eu sunt la ea. Stiu ca la cabinet e putin aglomerata ca a fost in concediu, dar o poti gasi la Policlinica CF2 (e drept astepti cam o ora, dar iti face si eco asta ca tot ai zis de eco). Maine (miercuri) o gasesti dupa-amiaza intre 14 si 16, joi e dimineata (mergi intre 9-11 ca mai devreme e in spital si pe urma mai are nasteri) si vineri e dupa amiaza (14-16). Poti sa o gasesti si dupa 16 dupa-amiaza si dupa 11 dimineata, dar risti sa fie la nasteri. Daca te pot ajuta cu ceva da-mi un PM.

29+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Olgutza, felicitari! Sarcina usoara si un bb sanatos!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Olguttza, tu ai fost cumva pacienta dr. Urleteanu?
Eu am nascut-o pe Anya cu dumnealui si tare regret ca a plecat din tara. Acum merg la dr. Crangu Ionescu, tot de la Pantelimon, despre care am numai referinte bune. Daca doresti te poti duce intr-o dimineata la spital si iti face si eco.Lucreaza si la Medsana si la Altmedica, dar acolo iti trebuie programare. Poti sa-mi trimiti un pm daca vrei sa stii mai multe. Oricum, felicitari pentru sarcina.

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Andicu..felicitari si sarcina usoara!!..ma bucur sa te vad aici...cred ca esti si sunteti f fericiti

Felicitari tuturor viitoarelor!

anda

IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Ce fac fetele? Eu ma pregatesc de mers la servici dar nu m-a lasat inima sa nu incerc DC-ul sa vad daca merge.
Ma duc sa mananc, numai bine la toata lumea!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput