Mamici de iulie - august 2007

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor,
ma inscriu si eu in listuta DN 18 feb 1972, DPN 8 iulie 2007, UM 6 sept 2006. Ultimul ciclu l-am avut cam de mult dar se pare ca am ovulat destul de tarziu si dupa 3 ani de incercari, testul a iesit pozitiv!!! Nu am crezut, am mai cumparat vreo trei teste si le-am refacut zilele urmatoare. Am fost marti la ecograf, sunt in 7 saptamani, l-am vazut si sunt tare incantata!

Mioara +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit Mioara si o sarcina usoara! Te-am trecut pe listuta!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Mioara felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos! Si bine-ai venit!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Va multumesc mult.

Sper sa fie totul bine. Acum trei am avut un avort spontan..
Acum iau utrogestan si acid folic.
Voi ati fost la medicul de familie pentru analize?

Mioara +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Mioara eu intai am fost la medicul ginecolog si el mi-a dat listutele cu ce analize sa fac, unele gratuite pe care trebuie sa ti le dea de facut pe un formular special medicul de familie si unele cu plata(toxo, lysteria, hepatitele, CMV etc).
Multa sanatate si bafta!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna gravidutze!

Kitty_nic, sa-ti traiasca samburelul si sa creasca mare si sanatos! ti-am vazut si eu poza acum, tare frumos e sa vezi asa ceva!
Olguttza si Mioara, bine-ati venit si felicitari!
Diciulina, multumesc mult! da, sunt fericita, dar inca nu m-am linistit total! astept sa-i vad inimioara si apoi o sa stau mai linistita!
Ieri am fost si eu la medicul de familie, ca aveam nevoie de concediu medical. Eu m-am hotarat sa mai stau acasa 2 saptamani, data fiind situatia in care sunt si modul in care am ramas; vreau sa fiu sigura ca am facut tot ce trebuie sa fie bebe bine! in plus, am si o munca stresanta si nu-mi sta gandul acolo acum! mi-a dat si mie o lista de analize, deocamdata homoleucograma completa si un sumar de urina, mi-a luat tensiunea si mi-a zis sa revin luna viitoare.
Si eu iau Utrogestan 6/zi, Elevit si Magne-B6. ( asa mi-a prescris dr cu care am facut FIV si mi-au zis sa continui asa pana la 12 sapt.)

Andreea

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Anya20

Olguttza, tu ai fost cumva pacienta dr. Urleteanu?
Eu am nascut-o pe Anya cu dumnealui si tare regret ca a plecat din tara. Acum merg la dr. Crangu Ionescu, tot de la Pantelimon, despre care am numai referinte bune. Daca doresti te poti duce intr-o dimineata la spital si iti face si eco.Lucreaza si la Medsana si la Altmedica, dar acolo iti trebuie programare. Poti sa-mi trimiti un pm daca vrei sa stii mai multe. Oricum, felicitari pentru sarcina.

Da, Anya, am fost pacienta dr. Urleteanu cateva luni...m-a rezolvat, ca sa zic asa, de o sinechie uterina, dupa care a plecat. Incerc s-ajung sambata la Pantelimon, dar la dna. Pacu, in garda. Asta daca nu s-o intampla, Doamne fereste, ceva pana sambata...
Mercic mult de oferta de ajutor!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by mioara2004

ma inscriu si eu in listuta DN 18 feb 1972, DPN 8 iulie 2007, UM 6 sept 2006.

Scuze ca intervin...am gresit topicul si mi-au sarit in ochi datele tale.
Dupa toate calculatoarele de pe net+de pe forum, iti iese DPN 13 IUNIE...si ai avea mai multe saptamani de sarcina - 10 + !!!

edit: Olgutza, ai primit pm nr 2????

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragi mamici va felicit din toata inima ca stiu acum pe propria piele ce inseamna sa se indeplineasca o asa mare dorinta.
ma numesc alina sunt din arad si teoretic as avea 4 saptamani desi eu cred ca e mult mai mic....de sambata pana marti am tot avut a doua liniuta pe test pala ce se contura parca de la o zi la alta.marti z28 mi-am facut bhcg-ul si: 80 ui.
luni merg la medic pana atunci am de dat duminica ditamai examenul.dar cred eu ca samburelul meu imi va purta noroc.
pana acum ma simt bine dar as manca non stop!
va pup si ma rog la Dumnezeu sa ducem toate sarcina la sfarsit si sa ne tinem in brate ingerasii pe care ni-i dorim atat de mult.
dupa 5-6 luni de bantuit la "asteptand in ingeras..."nu-mi vine sa cred ca scriu aici.
dar ceea ce ma bucura e ca nu voi veni singura, se pare ca mosul a inceput sa vina mai devreme la multe dintre noi...

alina
4+

Mergi la inceput

Raza de soare, dupa cum am mai scris, am ovulat destul de tarziu..

Din ziua 35 a CM am inceput sa-mi fac teste de sarcina ( am mers la dentist - noroc ca nu mi-a facut anestezie )din 5 in 5 zile. In data de 25 octombrie mi-a iesit primul test pozitiv, nu mi-a venit sa cred, le-am repetat zilele urmatoare si in 30 am fugit la clinica.S-a vazut doar la eco intravaginal sacul si mi s-a spus ca ar trebui sa fiu in saptamana 5 si sa revin peste 2 saptamani. La ecografia din 15 noiembrie s-a vazut si embrionul si medicul mi-a confirmat 7 saptamani. A spus sa si uit de UM si sa tin evidenta saptamanilor.
+7

Mergi la inceput