Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 5
BiuMil spune:
kristinuza, daca atunci cand spuneai de masinile parcate pe rampe te refereai idiotul care isi parcheaza polo ala alb pe colt la mine...sa stii ca de mult i-am pus gand rau. nu stiu insa ce sa ii fac sa ii scriu cu ruj o injuratura sau sa i-o zgarii direct!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
uau, alina, eu inseamna ca-i dau o aiureala lui radu sa manance . mi-am copiat ce ai scris tu .
roxi, uite, ca nici nu e bine sa dam mezeluri . aveam eu o banuiala... ii dau de crenwursti din piept de pui de la angst (desi contin si carne de porc). adevarul e ca mananca cu asa o pofta cand ii dau, ca nu stiu daca chiar sa-i scot din meniu. oofff...
apa cu bule nu ii dau si nici nu o sa-i dau in viitorul prea apropiat. doar apa minerala plata.
kid, mama, cred ca te inteleg tare bine. nu am ce sfat sa-ti dau.
uite, si eu am picat pe ganduri cu mancarea asta. radu nu prea mananca vad eu. si in niciun caz nu mananca asa, cu pofta, sa stiu ca ii place ceva in mod deosebit. am impresia cateodata ca daca ii dau sau nu mancare tot aia ar fi. nu cred ca stie radu sa planga dupa mancare...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
bianca, am impresia ca ne gandim la aceeasi masina!
de ce sa te chinuiesti tu sa-i lasi mesaje?! le dam la copii cate o cheie sa faca "mai, mai" cu ea pe masina cea frumoasa.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
diana_n spune:
Alina felicitari si sarcina usoara !
Kristinutza cheia e greu de tinut in mana, un marker permanent e mai potrivit Offf, eu tot astept ceva mare (habar n-am ce) sa zguduie profund toti romanii si sa se respecte unul pe altul.
Mary poate americanii tai sunt europenizati . Sa nu fiu inteleasa gresit, la baby shower si cand s-a nascut Petrut ne-au dat cadouri foarte frumoase si un cos de flori imens ca-n filme. La 1 saptamana si la 1 luna dupa nastere 3 cupluri americane ne-au intrebat daca pot veni sa vada baiatul si au venit. De-a dreptul. Noi le-am dat un suc, o prajitura, bere, vin. A mai venit o romanca si sotul ei american, la fel de simplu si cu mana goala, samd. Singurii care ne-au adus cadouri si le-am dat si noi de fiecare data (au 2 fetite) a fost un cuplu ruso-ukariniean care au aceleasi traditii ca si noi.
Asa ca am fost frumos impresionata de balon, nu ma asteptam.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
mary ilie spune:
Kristinutza si eu am aceeasi impresie despre Andrei al meu, daca nu i-as da eu papa, nu cred ca ar cere......si la fel, nu stiu nici eu ce-i place in mod deosebit, le mananca pe toate la fel...adica asa, ca-i bag eu lingurita pe gat
Eu azi am avut zi de curatenie, acum am terminat, am pus pestele la gratar si-l lasasem pe Andrei un pic in scaunul de masa la tv. si cand ma uit...dormea, si doarme si acum, l-am mutat in patut....deci adio somn la noapte, e distrus programul meu, de bine ce ma laudam
Si Andrei are muci, si vad ca nu-i mai trece, si vineri trebuie sa facem si noi vaccinul
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
Anya20 spune:
Valen, multumesc mult. Se pare ca nu ai scapat de mine nici acum. Da, cred ca cineva acolo sus ne iubeste...
marinela79 spune:
Salutare fetelor
Citind despre cele doua liniute rosii ale Alinei,m-am gandit"Ce mult poate iubi Dumnezeu unii oamenii,mai ales pe cei care tin aproape unul de celalalt,chiar si la distanta".Felicitari amndurora si sa stiti ca pt mine sunteti exemplul de prieten adevarat.Cum n-a putut Alina s-o lase pe Valen singurica cu tot ce presupune o sarcina si cum a venit ea in ajutor....mai...mai.Va pup pe amandoua si sa aveti bebeii sanatosi si voinici asa ca niste flacai adevarati.
Cat despre mancare,m-ati dat gata cat papa ai vostri.Nici nu e de mirare ca Iaris e mic si slabanog, ca mananca undeva la jumate din cat ar trebui.Pe la 6 cere lapte pe care il tot bea pana pe la vreo 9-10, apoi fructe, mere pe primul plan, apoi la 14 pranz, neaparat cu carne,pireut fara bucatele, asta daca vreau si eu sa manance ceva.Si de aici pot sa stau linistita pana seara.Pe la 18 ii mai dau niste iaurt,mai mult cu forta ca nu are rabdare sa manance, iar la 21 lapte.Nu mananca branzica de nici un fel,nu orez cu lapte, nu gris, nu mamaliga,nu budinci facute in casa, nu paste fainoase.Mai papa intre mese vreo 10 pufuleti, sau un biscuite,dar mai mult arunca pe jos decat sa manance.Ii place sa-i dau in manuta sa pape,dar foarte putin ajunge in burticuta, totul este pe jos.Nu ii este foame niciodata,nu a plans de foame niciodata.Are o energie iesita din comun,nu are rabdare sa manance sau sa bea lapte, e atat de ocupat cu plimbatul prin casa ca uita si ca exist.Ce sa observ eu cand face kk ca atata alearga incat abia il prind sa-l schimb de papmers.Mananca putin, oare e cazul sa-i dau ceva pt pofta dse manacre?Cat despre raceala, e dezastru, tot cu muci ,tuse urata si o haraiala in piept,care cred eu ca e din cauza ca nu tuseste suficient incat sa se elibereze de secretii.Si asta dupa o sticla de ospamox.I-am luat Imunogrip junior,ca nu am gasit immmuno baby,dar nu-mi place ca trebuie sa-i dau 4 zile,4 pauza si tot asa si eu nu prea le am cu calculele si tinerea evidenteleor, asa incat ma voi stradui sa i-l dau macar pana imi vine prin posta immuno baby-ul..
Si ca tot va laudati voi pustii ca fac una alta, al meu e as intr-ale curateniei.Tot ce prinde sterge cu servetele umede:Mobila, televizor, ochii lui, parul,jucariile, capacul de la wc.Azi mi-a adus farasul vazandu-ma ca matur in bucatarie faramiturile unui biscuite pe care el,evident nu-l mancase.Avea o figura tare serioasa si era asa de dornic sa ajute,imi venea sa-l pap.Si e asa haios, sa vedeti ce face<ia hartia igienica, pe care noi nu o punem in suport si o baga in masina de spalat.Face numai boroboate cat e ziua de lunga.Imi umbla in haine, le rastoarna, in cratite, si orice alta vesela prinde la mana, reseteaza de mii de ori PC-ul, inchide tv-ul de ne innebuneste si se distreaza de parca cine stie ce minune ar fi realizat.
Roxi,ma bucur ca sunteti bine toti, of Doamne,bine ca a fost scaunelul.
Mary,mie Andrei imi parea un mancacios la cat de bine arata.
Ioana, ma bucur ca te-ai decis ,mie imi parea ciudata bona asta a ta ,dupa ce scriai tu despre ea.
Cge, pupam Ancuta cu antibiotic in rucsacel,lasa ca va trece si peste etapele astea.Si daca i-ai dat echinaceea si a fost bine da-i in continuare si peste tratament ca nu are nimik.
Miflore,lasa ca ne ajungi tu ca esti constincioasa,te stim noi.Cu serviciul o sa te descurici si mai bine, trebuie doar sa-ti intri in ritm.
Va pup si eu, ma retrag langa puiutul meu.Sper sa doarma bine.In ultimele 3 nopti nu s-a trezit deloc,dar doarme ziua abia o jumatate de ora, pe ceas, si apoi doar rabdare sa-mi dea Dumnezeu ca am parte de "de toate"
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Ioana75 spune:
Multumesc pentru raspunsurile cu Imunobaby. Nu stiu ce sa fac, sint in dilema.
marinela, o fi un pic ciudata bona, dar facea si curatenie si mincare, de saptamina viitoare va fi nashpa in privinta asta. Ma bucur sa aud ca Iaris e atit de "harnic".
diana lui Petrut, am inteles, trebuie apreciate cadourile de la americani.
Zino, eu ca potiune fermecata pentru boala stiu "somul". Sanatate multa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
maddy77 spune:
Buna seara fetelor,
nu am mai intart de cateva zile si mama ce de-a noutati
Dr Alina,felicitari!Sarcina usoara si un bebelus sanatos!Am admirat pozele cu micuta Anya,e o adevarata printesa
Roxi,bine ca sunteti bine cu totii.Ce frumusel e Darius!
Cge,am citit de Ancuta..bravo,ce fetita desteapta!
Ioana,bafta cu cresa!Sper sa se acomodeze Mirunica repede!
Am citit in mare ca papa copii vostri si va felicit pe toate ca aveti copii mancaciosi.Mi-e si rusine sa va zic ca papa Bianca,de fapt cam stiti ca nu papa mai nimic toata ziua...noroc cu laptele de dimineata si seara.Ieri a manacat toata ziua o maslina,niste biscuiti sarati si o felie cascaval.Nu ma crede nimeni cand zic ca nu papa copilul.pur si simplu nu vrea sa deschida gura si urla,mai ciuguleste cateva bucatele de rosie si uneori panica cu almette.Nici vorba de fructe,legume,carne si alte alea..incerc diferite metode si degeaba.Mai rau e ca ii dau si Sanasol de 3 sapt si nici o schimbare.Am incercat si varianata daca nu-i e foame la o masa nu-i mai dau nimic pana la urmatoarea,ei bine nu vrea nici la urmatoarea,pur si simplu nu-i este foame.
Maine ma duc sa-i fac o hemograma,un fier si calciu,ca sincer nu mai pot.O sa-i mai repet copro cu toate ca i-am facut si acum o luna si nu avea nimic.