Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 4
Anya20 spune:
Multumesc inca o data fetelor pentru urari.
Kid, imi pare rau ca esti suparata si te inteleg.Nu e prea roza treaba, dar trebuie sa fie bine.Uite, ia de la mine o sate mai inveselesti.
norina spune:
Wow, acum am vazut ce a zis Anya, cu 5 mese si 2 gustari Alexuta 2005, exact asa avem si noi meniul ca al vostru, exceptie facand cerealele, de care nu-i mai dau de pe la 8 luni.Adica cam asa:- dimineata 6-7: 250 ml lapte-ora 10-10,30: cascaval sau branza topita sau branza Fagaras cu iaurt, napolitane sau biscuiti -ora 15: carnita cu legume, sau ou cu piure si branza-ora 16- suc de fructe:1 zi mere /1 zi portocale-ora 19- 1 danonino + diverse deserturi (prajituri de casa, grisine, budinci, etc)- nu foarte mult pentru ca altfel nu mai bea laptele de seara-ora 21'30- lapte 200 maxim 250 ml( daca manca mai mult dupa amiaza nu mai bea decat 120-150)cateodata mai fecem diverse variatiuni functie de ce e prin frigider PS- Alinam sa stii ca si eu i-am dat Teodorei, brocoli, conopida si mixuri cu mazare si a fost OKTeodora Sara (norina)poze
norina spune:
Kid, eu zic sa nu-i mai blenduiesti mancarea si sa incerci pt inceput sa i-o pasezi cu furculita. Asa am facut eu si pe parcurs mai lasam intentionat bucatele mai mari si a mers super procedura. Acum ii dau kestiile solide sa le tina ea in manutza si vad ca tzine faza, zic si eu cum am procedat eu, sper sa-ti fie de folos.Mult succes si lui Alex!Teodora Sara (norina)poze
miflore spune:
Nanadana, sanatate multa multa, sa va treaca raceala! Multumim pentru urari!!!
Ramona, o sa prezint scutire pentru absenta.
Kristinutza,asa-i, m-au dovedit astia cu serviciul...se sta puternic peste program, eu nu pot ca bona pleaca pe la 5 si ceva si uite-asa trebuie sa dau super randament......si nu mai pot intra pe dc...lucru care ma enerveaza rau...
Ce naiba sa fac sa-mi treaca raceala asta mai repede? Ca azi mi-e mult mai rau decat ieri. Dati-mi repede leacul minune, potiunea fermecata!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
karmenutza spune:
Eu am racit dupa copii imediat. Miercurea trecuta. Vineri eram mult mai bine. Sambata am luat-o de la capat. Stranut, tuse, muci etc. Ieri a fost rau, azi mai rau ca niciodata. Dupa o saptamana am facut chiar febra!! Cred ca s-a cam complicat treaba. Am vrut azi sa merg la dr. mea de familie (poate e nevoie de antibiotic) dar nu am cu cine sa las pitica si acolo sunt numai adulti bolnavi, nu vreau sa o iau cu mine. Am luat si paracetamol si nurofen. In toata perioada asta de o saptamana am luat. Inclusiv sirop de tuse Humex. Degeaba!
Maine iar nu am cand sa ajung la dr ca ea e dupa amiaza si eu sunt la servici, poate poimaine dimineata, daca nu-mi trece pana atunci.
Catalina
karmenutza spune:
Ma chinui si eu sa o invat cu bucatele de mancare. Acum am inceput cu painica inmuiata in zeama. Dar nici nu are decat 4 dinti. Ce sa mestece cu ei? Painica o molfaie pana o inghite. Cascaval nu i-am dat inca. Brazica i-am dat Almette amestecata in ceva, adica in piure de legume.
Catalina
innaa spune:
Miflore si Carmen hai sa va zic antidotul care la mine merge negresit. Seara inainte de culcare picioarele intr-un lighean cu apa calda plus sare mare. Mai pui apa din ce in ce mai fierbinte(cat o suporti). In timpul asta bei un ceai cald si-o aspirina si-apoi tzup in pat sub patura.
ideea e ca apa sa fie cat mai fierbinte si apoi sa stai in pat cat mai infofolita. A doua zi...esti ca noua!
Irina si Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
Noelia papa asa:
dimineata la 6-7 180-250 ml lapte cu cereale
la 11 ceai cu biscuiti cu unt si miere sau dulceata/crenwusti de pui/curcan,
la 2,30 mancarica de legume cu carnita/ciorbitza/piure/piept pui la gratar. plus doua iaurtele petit
la 5 mar cu biscuite sau alte fructe...chiar kiwi care ii place fff mult
la 6,30-7 ceva mancarica de legume sau carnita la gratar...sau mamaliguta cu branzica.
si la 9,30 inainte de somn 200ml lapte cu cereale.
se intampla sa mai sarim cate o gustare daca de ex dupa laptele de dimineata adoarme la loc si se mai trezeste la 11.30 ..deci adoarme la 3,30 -4 si nu am cum sa o mai trezesc sa ii dau sa pape.
Irina si Noélia - 25 sept 2005
valen spune:
Anya, draga mea, nu ma pot abtine sa nu te felicit inca o data, desi, de cand am aflat ca esti insarcinata, stii bine ca nu fac altceva decat sa ma minunez. Sa ai o sarcina usoara si frumoasa si sa nu uiti ca undeva, cineva trebuie sa ne iubeasca tare mult,altfel cum sa avem norocul sa retraim povestea burticilor noastre surori? Roxi, bine ca sunteti teferi. Masina in ce stare este? Darius este un frumos, sa va traiasca. Sa stii ca si mie mi-e dor sa mai pierd noptile cu tine, pe ym. Doamne ce ne mai distram Norina, multa sanatate Teodorei!!
BiuMil spune:
deci dspre meniu: milan dimineata pe la 7 papa un bibe de 250 de lapte plus micul dejun (cereale, sau paine cu ceva, adica unt, cascaval sau branza, ou si/sau un fruct) la pranz legume, cel putin 2 cu carne de pui sau ou, la 5 iaurt si/sau banana/mar iar seara la 7.30 iarasi bibe si ceva usor gen mamaliguta cu branza, sau doar branza cu smantana...depinde de cat de fomist este. intre timp mai bea apa, tedi si mai mananca unul sau doi biscuiti.
eu ca schema incerc sa ii dau cam 5 legume si fructe zilnic...nu reusesc tot timpul, dar macar 4 tot mananca...si cel putin un produs lactat.
legat de imunobaby....nu mi-am facut o parere inca, eu as vrea macar sa faca forme mai usoare de raceala cu ajutorul lui, sa nu mai ajungem la bronsiolita in 2 zile! acum are muci si stranuta de cateva zile, dar totusi nu cred ca e racit...cred ca are o rinita sau oricum ceva alergic ca se intampla in special cand iesim afara. la stranut ma refer, ca muci are toata ziua...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005