Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

ANYA ! cU MODERATIE II DAU. Un varf de lingurita de sare in masa de la pranz si o lingurita de zahar la 500 ml de lichid. Este ok asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

ANYA....WAW....FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!!. ITI DORESC SARCINA USOARA SI SPER SA FIE BAIETEL!!!
Ioana, suna bine conditiile de la cresa! Cred ca o sa fie bine Miruna!
Imi dau seama ca Andrei al meu nu e prea mancacios in comparatie cu ce vad ca papa alti copii.....
Andrei nu vrea lapte cand se scoala, il bea la 12 cand se culca de pranz....avem mic dejun care contine de obicei branza sau mozzarela, paine cu unt(sunt cam in pana de idei pentru micul dejun, ca nu am gatit nimic cu lapte de vaca...n-am stiut ca e voie, ca mie dr. de aici mi-a zis ca daca vreau lapte de vaca sa-i dau numai diluat deocamdata
la pranz ii dau piure de legume/ciorba cu carne de pui/vita, sau spanac cu ou, sau supa cu galuste, etc(sunt mai multe), si desert cu fruct si apoi suc de fructe
iar seara peste la gratar, mamaliguta cu branza, piure de cartofi in diverse combinatii, iaurt, etc
iar la culcare iar lapte, la noi bibe de 300ml si seara si dimineata...
in pauze mai gusta si el din ce ne vede pe noi ca mancam...
o sa incep si eu sa-i fac paste cu branza...buna idee, si orez cu lapte si gris cu lapte, sa vedem daca-i plac
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salutare gagici!Am lipsit si eu un capitol si acum nici nu mai stiu cu ce sa incep, ca am vazut o gramada de noutati In primul rand sa va zic ca dupa ce am tras-o 2 sapt cu muci si febra si m-am laudat ca Teodora s-a facut bine, minunea a tinut doar 2 zile, ca a luat din nou de la o fetita cu care s-a jucat un alt virus, de data asta cu muci si o tuse oribila, motiv pt care am avut iar nopti chinuite si zile obosite Si acum mai tuseste dar sper sa treaca, i-am dat numai Stodal si am ales sa inlatur antibioticul daca nu are febra, pt ca of course ca dr iar imi daduse amoxicilina spre disperarea mea, mai frate n-ai vazut asa ceva, hop-tzop ANTIBIOTIC Sper ca suntem bine si pe drumul cel bun si sa dea Doamne Doamne sa ne apere puiutzii de toate bolile astea imputite, sau Doamne fereste si de altele mai grave, ca eu zau, sunt dispe Acum sa recitesc un pic, sa ma organizez ca am ceva raspunsuri pt fete Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Marry buna ideea cu mozzarella! Mie imi place la nebunie si o sa ii dau si eu piticului!
Norina ai dreptate, sa dea Doamne Doamne sanatate la puiuti, ca tare greu e...Sper sa va faceti bine cat mai repede.

Acum, ca tot v-am bombardat cu mesajele si intrebarile, mai am o nedumerire. Dr de familie mi-a zis ca peste o luna mai trebuie sa ii faca lui Darius un vaccin, cel care se facea la 1,5 ani si care se face mai devreme. Eu i-am facut schema gratuita de la stat ca am aflat prea tarziu de celelalte vaccinuri. Eu vroiam sa ii dau ceva de imunizare, Imunobaby sau altceva, chiar si naturist si mi-a spus sa nu ii dau ca ii dau ei schema peste cap. Sa ii dau doar calciu in fiecare luna cu "R" cate 10 zile. ANYA CE PARERE AI? Eu vreau sa ii dau ceva de imunizare pentru ca Darius nu a fost alaptat decat 3 luni si este ft sensibil...deja are multe raceli la activ, cu toata grija mea pentru el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

In primul rand, FELICITARI ANYA pentru vestea cea mare!!! Sa dea Dumnezeusa fie asa cum iti doresti tu si multa multa sanatate!!Am vazut si eu poze cu Anya mica de la party, ce mai, e superbebe Verdict: mortala!Ioana tinem pumnii pentru Miruna sa fie bine la cresa! Ea oricum e o fetita deosebita Sofia felicitari pt mersul Nukai! Tot inainte cu tupeu Kristinutza, m-am mai linistit cand am vazut cum ai descris mersul lui Radu Era exact ca-n filmul cu Teodora! Exact asa face si domnisoara mea, care ma dispera cu directiile ei spontane si mai ales cu urcatul scarilor. Pur si simplu ea nu vrea sa mearga drept, tot timpul o coteste ba-n dreapta, ba-n stanga sau si mai frumos , in cerc Bine ca ai zis, ca intrasem chiar la pareri ca o avea fata vreo problema cu directia, dar se pare ca asa fac unii, spre disperarea noastra Alinam, stai soro linistita, ca aceeasi senzatie am si eu uneori cand citesc ce fac bebelusii astia nebunatici din gasca noastra Dar m-am consolat cu ideea ca pur si simplu nu au cum sa fie toti la fel, asa ca macar sa stii ca l-ai cuplat pe Vladut cu cine trebuie , ca si nor-ta e la fel, hai sa zicem ca sunt mai docili Iaca o de la Teodora ca sa-ti treaca si sa stii ca mai suntem si noi la felGodzila, super gradinareasa , iar de rama ce sa mai zic, Revin si eu cu mesele copchilului, ca vad ca se discuta asta si chiar si imi pun si eu intrebari daca o fi bine sau nu Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am aici fetelor un buchet de felicitari pentru Alinam, Kristinutza si sotul Biancai!!! LA MULTI ANI DE CASATORIE, DE ZIUA DE NASTERE SI PENTRU PREMIU!!!
I-am admirat si pe Alberto nazdravanul si pe Mihnea al Dianei cu super tortul buburuzat
Bianca, si al meu sot e pasionat nitel de foto. Nu foarte tare.
Maddy, sanatate Biencutei mici!
Ioana, e cool Mirunica cu telecomanda, Ana mea e menajera casei, lustruieste parchetul cu sarg!
Nici Ana mea nu bea apa, doar cateva guri, de proba. Ca si Catalina Karmenutzei. Deci mai exista si asa.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru sustinere fetelor.

Va rog frumos sa-mi spuneti, cine foloseste imuno baby, daca a dat rezultate, sau e apa de ploaie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Daaa, si eu astept raspunsuri legate de imunobaby, mai ales ca ii cumparasem copilului si pana sa ajung cu el acasa matei l-a sutit din carucior si a dat cu el de pamant, s-a spart, deci la revedere. Eu am luat-o ca semn ca nu trebuie sa-i dau asa ceva

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Roxi, nu stiu ce sa-ti raspundreferitor la cazul lui Darius. Cel mai bine decide medicul care il vede.
Cat despre imunobaby, ca de obicei parerile sunt impartite. Eu deocamdata nu o sa-i dau Anyei nimic de genul asta. Ea mananca de toate si nu a fost niciodata bolnava (cu exceptia unor muci rebeli care au trecut in cateva zile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, ce de vesti!!!

ALINA, Felicitari!!!
Sa ai o sarcina usoara si la sfarsitul ei sa te bucuri din plin de zambetul frumos al unui bebelus sanatos si voios!

Succes Mirunei la cresa!

Eu pe Alex nu am vazut-o ieri ca s-a sculat dupa ce am plecat si s-a culcat inainte sa ajung acasa, pe la 12 noaptea. Sunt o mama denaturata. 10 minute am stat cu ea de dimineata si mi-e tare dor de ea, era dezamagita ca plec.
De mancat nu da semne ca ar manca ceva singurica...nimic bucatele, nu duce alimente la gura, cred ca ar muri de foame daca ar merge la cresa, nu ar manca in veci ea papanasi sau altfel de mancare cu bucatele sau paine. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, sunt cam amarata.

Mergi la inceput