Mamici de martie – aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
adelyna spune:
roxanici,sa ai un baiat voinic,sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.
Stiti ce ar fi frumos,dupa ce nastem sa pastram legatura printr-un alt subiect(ex:"copiii de martie-aprilie 2007"sa povestim despre ei.
Va pup
17+ si(Natalia 4 ani)
Rebiana27 spune:
Roxana cred ca si eu as avea aceeasi reactie ca a ta... as fi muta, daca la echograf s-ar vedea baiat (eu as vrea fetita). Desi sunt sigura ca faptul ca e sanatos e mult mai important pentru tine. Am avut ceva emotii si eu ieri la echo dar nu se vedea ce este pt ca era micut bebe-ul, insa la sfarsitul lunii noiembrie fac morfologia fetala si ceva imi spune ca voi afla atunci. Si, oricum, poti deveni cuscra cuiva dintre cu fetite!!!
Noutati la mine... misca "gandacelul" si are niste miscari cand delicate cand mai puternice, de nu mai am nici un dubiu. E placut! De fiecare data ii trimit pupici pe burtica!
Va si pe voi si sper sa aveti toate o duminica frumoasa!
Rebiana 17+
cria_bv spune:
Buna burtici,
Felicitari Roxanici pentru baiat, sa fie sanatos ca asta e cel mai important. Pe 2 noiembrie poate aflu si eu sigur ce e bebele meu desi la ultimul eco mi-a spus ca e baiat.
Multa sanatate si va pe toate.
Cria 14+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
madmat spune:
buna fetelor.
felicitar ROXANICI pt baietel sa fiti sanatosi amandoi.
Si noi mergem maiene la medic sper sa ne lasa bb meu sa vedem ce ascunde pt ca pana acuma a fost prea rusinos.
va
madmat17+
Katink spune:
Roxanici, felicitari pentru baietel! Ai vazut daca ai "visat" fata, eu ti-am spus ca in vise e taman invers cu realitatea
Nu conteaza ce este, sanatos sa fie. Felicitari!
Madmat, succes maine la control, te asteptam cu vesti bune
Am si eu noutati
Aseara a miscaaat . Am simtit cum misca si Galusca mea, sunt tare fericita. Pana pe 28 noiembrie cand am urmatorul control, ma voi multumi numai cu ciocaniturile lui.
Numai bine,
Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea
roxanici spune:
Ana eu am vazut site-ul bebelusului tau si mi-a placut perspectiva din care e scris tot textul;
la mine, bebe la 19 sapt fix are ~ 271g Cred la 20 de sapt fetita ta nu e micuta. Ptr poze.... login si cauti butonul upload photos
Paula ma bucur ca esti bine si nu mai ai nici un fel de pb. SA fie sexul copilului singura "pb"....
Gabysilucy- e mult de povestit despre NZ. In linii mari, eu am fost in vacanta acolo si am fost plecata cu gandul de a ma intoarce, si spre sfarsitul sejurului chiar am simtit ca abia astept sa plec la mine acasa.
Peisajele, natura in general este mirifica in NZ, parca sunt poze din povesti toate colturile de natura. Plus ca toata vegetatia e altfel decat la noi, circulatia pe partea ailalta, toate m-au debusolat la inceput (cel putin asa a fost la mine). Socul cultural a fost unul cu un impact destul destul de mare asupra mea. Eu sunt foarte europeana si acolo m-am simtit ca nu imi gasesc locul (foarte multi asiatici, insulari, indieni, toate natiile cu care nu eram obisnuita). Limba englezam alt soc,... sa nu iti inchipui ca ei vb limba engleza pe care am invatat-o noi la scoala...dar te obisnuiesti repede cu accentul specific.
Atmosfera in general este una EXTREM de linistita. Ai impresia ca toata lumea este in concediu vesnic si ca nu exista griji pe lumea aia. Ptr copii e minunat mediul de acolo, linistit, aproape de natura, simplu si fara stres. Puse una peste alta este bine. Eu iti urez succes si zbor lin pana acolo.
Adelyna, sigur vom face subiect cu bebelusi de martie si vom povesti acolo despre odraslele noastre, si eu m-am gandit la asta intr-o zi si am vazut ca majoritatea mamicilor isi continua activitatea pe forum si dupa nastere
Rebiana, nu din cauza ca as fi vrut fetita am ramas muta. DE luni de cand am mers la dr meu mi-a zis ca e posibil sa fie fetita si toata saptamana m-am gandit la rochitele si codite si papusi si mi-am tachinat sotul, ca la sfarsit sa aflu ca voi avea casa plina de masinute si o sa asist laraliuri intre tata si fiu. M-am distrat in sinea mea ca il vedeam pe tatic cum i s-a facut gura pana la urechi si parca vroia sa strige in gura mare "Am stiut eu, am castigat." El saracul a fost cel mai resemnat, si eu si maica-sa l-am pus in garda ca e fetita, ca am visat ca presimtim ;)) dar uite ca acum poate sa rada de noi.
Monica, am vazut si eu burtoiul; la mai mare . Miu sigur e a ta, ca la mutra e leit Chipie a mea. Oricum, sa ne tii la curent cu nenoutatile tale.
Madmat, te astept cu vesti la fel de bune maine.
Inca odata va multumesc ptr felicitari si ptr gandurile bune ptr mine si bebe Rares. O sa ma trec la listuta cu carucior albastru.
Acu, ca sa inchei odata, vreau sa mai zic si faptul ca m-am simtit foaaarte bine tratata la CMU, nu stiu de ce toata lumea zambea acolo, de cand am intrat in incinta. A fost si o poveste la mijloc ca m-au sunat dimineata sa ma roage sa vin pe la 11 in loc de 13:30 si le-am zis ca vin din BV si au zis "Aaaaaa,atunci veniti cand reusiti" si apoi m-au intrebat toti cum e la bv si cum a fost drumul,inclusiv dr. Iosup care dupa o prima intalnire mi s-a parut un om deosebit. A fost destul de spiritual in timpul ecografiei, m-a intrebat de nume pe care de altfel l-a si scris pe hartie, ne-a intrebat de planul de familie, cand il facem pe urmatorul, a masurat toate oscioarele, etc. Atunci cand a inceput sa dicteze mi se lua cate o piatra de pe inima cand fiecare propozitie se termina cu cuvantul "normal".
Ca si concluzie imi pare bine ca am fost si ca totul e bine.
O sa pun si poze in album cat de curand.
Va pe toate.
roxana 19+
paxela spune:
si de la noi
roxanici felicitari pt baietel
bebe misca la greu, si deja suficient de tare sa il simta si tati
eu va citesc zilnic dar mai greu cu scrisul
fetelor unde a fugit alionuscha , sper sa nu fi patit ceva rau Doamne fereste
Alexa18+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
magdutah spune:
Buna -te,
nici la noi nu e nimic nou. Ieri am facut un tur prin magazine sa vedem ce patuturi si carucioare se gasesc pe aici. Ai de unde alege:toate preturile si culorile!
Roxanici felicitari pentru baietel. Sper ca pe 10 noiembrie sa se vada si la noi ce este. La mine sotul ar ramane mut daca e baiat... eu nu imi mai permit sa imi doresc ceva. Poate la al doilea!
, Magda
Katink spune:
Wow Roxanici aveti si nume pentru bebelus, bravo, ati scapat de un stres
Fetele din Germania, ca mi-am amintit , in sarcina sunt platite trei ecografii, dar pana acuma nu am auzit pe nici un ginecolog sa faca fix trei, se pare ca aici sunt toti de treaba si fac atatea cate sunt necesare fara sa te puna la plata
Iar taxa de 10e se plateste la fiecare trei luni, daca ati platit pe octombrie, pana in ianuarie nu mai platiti nimica, doar daca vreti ceva analize in plus pe care asigurarea nu vi le acopera.
Vedeti ca fiecare cabinet are o brosurica cu analizele si preturile practicate de ei.
Sarcini usoare in continuare,
Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea
Pantera28jp spune:
MAMI 2007 te rog s a treci si la mine DPN care e defapt data sigura ptr ca o s a nasc prin cezariana !
2martie2007
ELLA MAMICA DE BAIAT 5 ANI
BB 20SAPT