Mamici de martie – aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Roxanici,felicitari pentru bebelu-baietelu!
Ma bucur ca tu si bebelul sunteti bine...am vazut si pozicile....si mi-au placut tare....Acum mai astept de la tine o poza cu burtika!

Mie mi-e bine,sunt doar un pic socata ca am descoperit ca arat ca o maimutica...mi-a crescut par pe burtik pana sus la sani.Eu nu sunt o fire "paroasa" si de aia am ramas uimita cand am vazut cat par a crescut...Vreau sa intreb gravidutele daca e din cauza sarcinii sau...care e cauza...ca asa ceva n-am mai pomenit!
Si pe sani am tot dungi rozalii....l-am intrebat pe dr la ultima consultatie de ele si mi-a spus ca e normal...numai atat!Dar de-atunci s-au inmultit....!

Mihaela18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Roxanici,felicitari pentru bebelu-baietelu!
Ma bucur ca tu si bebelul sunteti bine...am vazut si pozicile....si mi-au placut tare....Acum mai astept de la tine o poza cu burtika!

Mie mi-e bine,sunt doar un pic socata ca am descoperit ca arat ca o maimutica...mi-a crescut par pe burtik pana sus la sani.Eu nu sunt o fire "paroasa" si de aia am ramas uimita cand am vazut cat par a crescut...Vreau sa intreb gravidutele daca e din cauza sarcinii sau...care e cauza...ca asa ceva n-am mai pomenit!
Si pe sani am tot dungi rozalii....l-am intrebat pe dr la ultima consultatie de ele si mi-a spus ca e normal...numai atat!Dar de-atunci s-au inmultit....!

Mihaela18+

hahaha! nu stiu ce ti-ai dori tu, dar cred ca e baiat! si nu stiu de ce dr nu ti-a spus, dar de obicei, datorita hormonilor baieteilor din burtici, mamicilor lor le creste par!
hai ca sunt chiar curioasa sa vad ce ai!
sa ne spui imediat ce afli! cand ai zis ca mergi la eco?
va pupam pe toate,

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Buna harnicute!Am reusit sa citesc tot din urma.
Noi miscam tot mai tare si ne facem amandoi.
Val si eu am facut TT,fara prea mare convingere.Noroc ca a iesit bine,ca ma stresam in plus.Desi sunt medic, recunosc ca n-as fi facut amniocenteza...daca era TT pozitiv.Nu am vrut sa risc nimic pt BB meu,stiind ca e un test statistic cara da cam multe valori fals +.N-as fi facut avort p baza lui,dupa atata timp d cand lupt cu infertilitatea.Si la urma urmei investigheaza doar 3 boli.Exista eco morfologica c da multe date despre BB,nici ea nu e perfecta ,dar am incredere si fac tot ceea c depinde d mine ca sa am un BB sanatos.Si nu in ultimul rand ma rog.Iti tin pumnii si ia o decizie p care sa n-o regreti.
Maria 23+ si Alex

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Mihaela, dungile de pe sani n-or fi vergeturi? Da-te cu ulei de bebe sau cu crema speciala anti-vergeturi, ca ajuta. Mi-e mi-au crescut sanii enorm, cred ca am ajuns deja la cupa D, de la B cat aveam inainte, dar ma dau cu crema seara si dimineata, si ma simt bine. Am inteles ca vergeturile sunt si genetice, si daca e sa le faci, le faci, n-ai scapare, dar cremele astea tot ajuta, pt ca mentin pielea hidratata si elastica. Am citit ca e la fel de important sa bem multa apa si sa evitam lichidele care dezhidrateaza (care contin cofeina), ca sa ne ajutam pielea sa faca fata la vergeturi...

Mergi la inceput

ANA,urmatoarea consultatie va fi in 14 nov.....si acum m-ai facut si mai curioasa decat am fost deja.....sa fie intr-adevar baietel,cum crede de fapt tac-su?Eu as baga mana-n foc ca e fetita....stiu eu de ce....

SORI1980,am intrebat-o si pe verisoara-mea....si ea e tot de parerea ta....dar avand in vedere ca sanii mei n-au crescut DELOC...ma mira!Intr-adevar,inca nu m-am cremuit cu nik....va trebui sa incep.....
Tu ce crezi de par?
Sunteti si voi mai paroase,sau sunt eu un specimen?

Mihaela18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mihaela, nu-ti fa griji, problema cu parul e temporara. Am prietena careia i s-a intamplat la ambele sarcini (ambele cu fetite) iar dupa ce a nascut s-a ameliorat situatia.

Roxanici, sa-ti traiasca puiul!

Mergi la inceput

Pai cum,cade parul dupa nastere?

Mihaela18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mihaela si mie mi-a crescut pufusor pe burtica si, fara sa intreb pe nimeni, m-am gandit ca o sa "cada" dupa nastere. Mai bine zis sper!!! Nu stiu daca asta inseamna ca bebe e baiat sau tine de predispozitia noastra genetica. Eu de fapt m-am gandit initial ca nu a crescut mai mult ci ca pur si simplu acum il vad mai bine pentru ca a crescut burtica. Noi si bebelinul sau bebelina sa fim sanatosi (sanatoase). Cat despre dungile roz de pe sani eu nu am insa banuiesc ca sunt de la faptul ca sanii cresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Sunteti tare haioase cu povestile despre parul crescut pe burtici. Si mie mi-a crescut un puf pe burta de prin luna a 3-a. Nu e f mult dar inainte sigur nu era. Chiar cred ca va cadea dupa. Acum nu stiu daca intr-adevar voi avea baiat sau nu. Poate aflu vineri la eco.
Aveti grija de voi.

O saptamana usoara.
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Salut tuturor!
Va citesc de ceva timp, insa abia acum am facut inscrirea pe forum. Va citeam si cand site-ul era in format vechi, mai ales sectiunea "Calatoriile sufletului". Pe atunci eram cu gandul la plecare, acum, iata-ma-s, de un an si ceva acolo unde mi-am dorit: Canada.
Sunt si eu o viitoare mamica a unui bebel dorit din tot sufletul si care va veni pe lume in aprile 2007. Treceti-ma si pe mine daca vreti in lista, cu DPN 20 Aprile.
Sunteti niste dulcele, am citit cum va incurajati una pe alta, cum va dati sfaturi, cum fiecare are pentru celelalte cate o vorba buna. TINETI-O TOT ASA!

Mergi la inceput