Mamici de martie – aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
Rebiana27 spune:
Bine ai venit printre noi Carmencita! Sa ai o sarcina usoara si o nastere pe masura!
Fetelor... o intrebare... ati auzit si voi ca nu e indicat sa dormi pe spate? Nu mi-a spus medicul dar mi-a zis cineva care are doi copii. Asa o fi? Va intreb si eu ca pana sa aud dormeam intr-o parte dar acum, de cand stiu, parca imi vine sa stau mai mult pe spate. Copil incapatanat ce sunt!
Rebiana 17+
mada_rozz spune:
Buna dimineata,burtici
Bun venit noilor mamici.Sarcini usoare.
Noi nu avem noutati,suntem bine.Burtica creste parca pe zi ce trece si bebe e din ce in ce mai agitat.Maine mergem la eco morfologica de 22 de saptamani si revenim cu informatii.
Mihaela,nu stiu daca este o regula,dar am auzit ca mamicile de baieti in burtica au ceva probleme cu pilozitatea.Si la mine se vede mai accentuat,mai ales pe burta,si m-am imbogatit cu niste cosulete pe fata,desi eu nu aveam inainte.
Va pup,
Mada21+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
RaisaFudulu spune:
Buna telor
Apropo de pilozitate sa stiti ca si eu am mai ales pe burta destul de vizibil
Eu ma intrebam daca pot sa-l apilez sau poate sunt batuta-n cap, nu oi avea voie nu stiu poate ma lamureste cineva.
Si tot cu problema mea eu amortesc foarte rau pe scaun(10 ore de servici numai pe scaun la calculator- economist ) daca se mai confrunta cineva cu aceasta problema sa-mi spuna si mir poate ma mai linistesc un picut
Ma mai misc la doua ore dar nu pot mai mult de doua trei minute
Cateodata amortesc asarau deabia ma ridic de pe scaun.
Felicitari Roxanici pentru baietel. Sa fiti sanaosi amandoi
Va multumesc anticipat
Pe curand
Gandacel spune:
Buna!
DIn cauza ca n-am deloc timp, raspund repede unor temeri ale voastre, insa nu va superati, va rog mult, ca nu mai stiu cine ce a intrebat!
Despre parul crescut pe burta si in alte parti: este ca un pufulet care intr-adevar dispare complet dupa nastere. Si eu sunt spana de felul meu, n-a trecut neobservat cand a aparut, insa nu mai e deloc-deloc acum! La fel si cu linia maronie care o sa taie in doua jumatati perfecte burta noastra cea rotunda!
Despre sani: ce scrie in carti este ce se intampla majoritatii. Mie nu mi-au crescut deloc sanii in timpul celor 9 luni de sarcina, noroc ca mama mai traia atunci si m-a linistit ca nici ei nu i-au crescut sanii! In schimb cresc foarte mult in primele doua zile dupa ce incepem alaptarea si asa raman pe durata primelor cam 5 luni de alaptat. Apoi se mai micsoreaza putin, dar tot mari raman pe toata perioada alaptarii. Din nefericire pentru mine, care ii am chiar mici-mici, dupa incetarea alaptarii sunt mult mai mici decat inainte de sarcina. Isi revin insa, pe masura ce canalele galactofore o sa fie din nou inlocuite cu tesut fibros.
Cat despre hidratarea pielii, sa va zic niste sfaturi, imi permit, ca n-am nici o urma de celulita ori vergeturi la cei 35 de ani si sarcina+alaptare la activ: in fiecare zi, imediat dupa dus, cat pielea are porii deschisi si e putin umeda, dati cu lapte de corp (de orice fel, oricat de ieftin), pentru ca intra adanc in piele si o hidrateaza profund. Da rezultate 100%. Cred ca am mai scris. Scuze. Poate cineva nu apucase sa citeasca...
Pupici pe burtici la toate si sanatate multa.
Gandacel 14+ si Bogdanel (14.11.2005)
anamana123 spune:
neata!
bine ai venit, carmencita!
noi acum am venit de la controlul lunar de rutina. bebita mea e bine, creste, deja a trecut cu vreun cm de buric, i-am auzit iarasi inimioara. i se aude si cu urechea libera, daca o lipesti de burtica!
dar am o problema, pe care n-am luat-o in serios pana acum. de fapt, am citit mai demult ca unele dintre voi au pulsul cam mare; si eu il am de obicei cand sint linistita cam 95 bpm. dar azi, la consultatie il aveam 126!!!!!!! moasa a zis ca s-ar putea sa fie din lipsa de fier.
mi-e tare frica! daca pe masura ce bebele creste creste si pulsul? unde ajung? daca a mai patit vreuna dintre voi asa, spuneti-mi si mie!
astept sa-mi scrieti,
ana si bebita
dintzisor spune:
Buna fetelor
va urmaresc din iunie exact de cand am ramas gravidutza...
acum avem 22 saptamani si doar ce am aflat ca este baietzel...
exact ce mi-am dorit mereu !!!
asa ca mai adaugatzi unca unul la listutza...
termenul este pe 8.03.2007
va pup
mada_rozz spune:
La multi ani,ABSOLUTA!
Anamana,si eu aveam pulsul mare cand mergeam la doctor,dar nu mi-a dat nimic.Mi-a spus ca deocamdata nu e ingrijorator.Ideea e sa nu ai tensiunea mare.
Pupici,
Mada21+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
elyanne spune:
Bun venit noilor gravidute! Sarcina usoara!
Anamana am vazut pozele... Sunt foarte clare cele de la eco.
Roxanici felicitari pt. baietel! Las' ca vine si fetita... data viitoare.
Mi-ai dat de gandit... ca radeam de al meu sot ca poate-poate sunt doua fete... sa vezi ce se rade el daca sunt doi baieti.
De la vremea asta "frumoasa" n-am chef de nimic... Si de la trezirea cu noaptea-n cap... Ca ceasu' mandrei mele a ramas la ora veche... Sper sa imi treaca...
Si nu mai am rabdare pana la ecografie... Of... Mai sunt 2 saptamani. Si cand ma gandesc ca initial pe 31 oct. aveam programare... adica maine
S-a mai nascut o stea
cria_bv spune:
Buna burticilor,
Raisa sa stii ca si eu ma confrunt cu problema parului pe burta, am crezut ca sunt eu mai ciudata dar se pare ca nu sunt singura. La mine nu e puf ci chiar par si m-a batut gandul sa-l epilez. Daca trece dupa atunci e bine ca de nu o sa arat ca o maimuta. Si serviciul meu (tot economist) ma forteaza stau mai mult la birou si am momemte cand simt ca imi amorteste fundul pe scaun. Eu incerc sa ma mai plimb la fiecare ora ca altfel ma anchilozez de tot.
Bun venit carmencita.
Va Cria 14+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png