Mamici de martie – aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

multumesc pt raspunsuri! plec si eu mai linistita la munca!!!
tensiunea e normala 11/7!
hahahaha! acum m-am uitat pe caiet sa vad tensiunea si ce-am gasit scris???!!!! MAMA ANGOASATA!!!!!
hahahahahahahha!
cred ca am bagat-o pe moasa in sperieti cu firea mea cercetatoare!!!!! femeile astea de aici sunt putin cam neinformate si nici nu le intereseaza multe aspecte ale sarcinii, pe cand eu....
abia astept sa vin diseara sa vad ce ati mai facut!
va pupam pe toate si in special pe ABSOLUTA, careia ii uram si noi toate cele bune si
LA MULTI ANI!!!!

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani!!! Absoluta

Carmençita bine ai venit in clubul nostru!

Mihaelaaa, dupa cum ti-au zis si fetele e o treaba temporara "maimutareala" cu parul de pe burtica. O fi de vina furtuna hormonala prin care trecem in perioada asta. Eu zic sa nu iti faci griji ca va disparea tot dupa nastere.
EDIT: Mihaelaaaaaaa, ce burtica aaaaaaaaaai. Ptiu ptiu sa nu o deochi, dar sa nu te mai aud ca te plangi de marimea ei. E in crestere si arata foarte bine.O sa incerc sa ma pozez si eu imracata sa vezi ca a ta nu e mica deloc.

Raisa, si eu stau pe scaun mult si mai intepenesc si eu. eu ma ridic ceva mai des decat tine si ma plimb un pic si mai trece din senzatia de fund amortit. Poate poti sa iti scurtezi programul de lucru; ar fi ceva de inteles ptr situatia ta.

Mada_rozz, succes maine si te asteptam numai cu vesti bune.

Elyanne, gandeste-te ca in 2 sapt voinicii tai vor creste si se va vedea totul mult mai bine decat acum.

Despre dormitul pe anumite parti; pe unde am mai citit scrie ca este indicat sa dormim pe partea stanga. Asa nimeni nu este deranjat..... daca dormim pe spate sau pe partea dreapta sunt presate anumite vase de sange si irigarea cu sange in zona inferioara ar avea de suferit.
Dar daca nu simtim nici un disconfort ce rau ar fi sa mai schimbam pozitia din cand in cand ca doar nu o sa intepenim pe o singura parte 7-8 luni....ca apoi ne turtim pe partea stanga daca numai asa stam. Eu stau pe ambele parti desi tanjesc sa dorm pe burta si cred ca nu trebuie sa fim exclusiviste cu pozitiile de somn. Acum, fiecare cum crede de cuviinta, dar eu nu pot sta locului nici in somn.

Salutari si o sapt buna.

roxana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Va multumesc din suflet pentru sfaturile voastre.
Ma ajuta enorm. Programul nu mi-l pot micsora deoarece am niste patroni cam duri, dar eu din ianuarie nu mai vin la servici o sa intru in medical pt ca nu o sa mai pot face in primul rand stresului de aici.
Azi a fost o zi mai lejera de am putut sa va scriu.
Sa aveti mare grija de voi mamicutelor.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

La Multi Ani, Absoluta!
Si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Noilor gravidute: bine ati venit, sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Roxanici felicitari pt. bebe Rares! Ce zimbet larg in prim-plan va trage! Eu am zis ca si fetita o sa o cresc ca pe un baietoi si acum am de furca cu prietenele care nu concep sa nu-mi moteze si sa-mi impopotoneze in roz papusica. Normal ca Miu seamana leit cu Chipie. Si probabil ca si cu mita lui Sori (cum o cheama?), ca sint din aceeasi "fratie".

Mihaela sa stii ca si eu am constatat ca sint mai paroasa pe burtica! Eu ma gindeam ca o fi din cauza ca nu m-a vazut soarele deloc vara asta si am pielea ca de vampir si iese "decoratiunea" in evidenta. Dar daca zici si tu ca ai remarcat inseamna ca nu-i iluzie optica. Chiar ma gindeam ca la nastere o sa trebuiasca sa ma depilez si pe burta (eu o sa fac cezariana daca ajung pina acolo).

Rebiana citisem si eu ca nu-i prea bine sa dormi intinsa pe spate. Dar eu de 2 luni nici nu pot sa dorm asa. Simt ca mi se intinde burta si preseaza pinguinii. Si din cauza ca nu pot dormi decit pe-o parte ma doare centura pelviana de mor!

Anamana eu aveam pulsul in jur de 110 incepind din luna 3. De vreo 2 saptamini nu a mai urcat peste 100. E drept ca am si scapat de niste angoase!

Monica x2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Mihaelaaa, dupa cum ti-au zis si fetele e o treaba temporara "maimutareala" cu parul de pe burtica. O fi de vina furtuna hormonala prin care trecem in perioada asta. Eu zic sa nu iti faci griji ca va disparea tot dupa nastere.
EDIT: Mihaelaaaaaaa, ce burtica aaaaaaaaaai. Ptiu ptiu sa nu o deochi, dar sa nu te mai aud ca te plangi de marimea ei. E in crestere si arata foarte bine.O sa incerc sa ma pozez si eu imracata sa vezi ca a ta nu e mica deloc.

roxana 19+

OoooooROXANICI,trebuie sa-ti spun ca am inselat de data asta.....ca pozele sunt facute seara.....deci....
Si salopeta aia imi face burtika mai mare decat e de fapt...ieri am purtat-o prima zi si am vrut sa vad cum imi sade ...

ABSOLUTA,LA MULTI ANI!!!!
si multe si din partea mea

Mihaela18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Absoluta, sarcina si nastere usoare

Alexa18+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

La multi ani ,Absoluta!!!!!,sarcina usoara mai departe si un bebe sanatos.
Si eu am citit tot de dormitul pe partea stanga(ar fi cel mai bine) sau pe spate cu picioarele flexate.
Gravidutele care mergeti la servici si nu numai,evitati stresul cat se poate de mult,pt. ca poate duce la nastere prematura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna, ma numesc Paula si sunt viitoare mamica care va naste la sfarsitul lui aprilie. Sunt noua pe acest forum si mi-a fost putin teama sa scriu pe acest forum (pentru ca sunt noua si voi sunteti deja prietene vechi)asa ca preferam sa citesc absolut tot ce era pe acest site.Va doresc tuturor nastere usoara si va doresc tot binele din lume atat voua cat si bebeilor din burtica.Am 27 de ani sunt pentru prima oara insarcinata(m-am chinut o groaza ca sa raman insarcinata) si sunt foarte bucuroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Scuze,de emotii am uitat sa mai adaug cate ceva. Sunt insarcinata in 3 luni si jumatate voi naste la Spitalul Sf. Pantelimon la Dna. Doctor Diana Gheorghiu care mi se pare o doctora foarte buna.Am fost la foarte multi doctori care imi spuneau ca am uter retrovers, Rh negativ, trompe infundate si cate si mai cate. La un moment dat eram asa de dezamagita ca am crezut ca nu voi pute face copii niciodata, dar uite cand nici nu ma mai asteptam, D-zeu a avut grija de mine sa pot pleca la mare pentru 3 zile si sa raman gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ce mai faceti burtici?
La multi ani ! ABSOLUTA, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara.

Eu sunt foarte bine. Abia astept ziua de vineri sa merg la ecogradfie desi am si emotii. Sper sa fie totul bine.
Saptamana asta copiii au vacanta asa ca am si eu niste zile libere, adica ma duc doar maine la lucru. In rest incerc sa ma mai odihnesc, sa mai rezolv cu actele pentru banca si pentru vanzarea garsonierei.
Stie cineva cate zile e valabil certificatul acela fiscal luat de la administratia publica? Si eventual ce alte acte imi mai trebuie ca sa pot vinde? (cadastul si intabularea le am bineinteles).

Aveti grija de voi si de burtici.
20+

Mergi la inceput