Mamici de martie – aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Tzuna
Eu stiu ca este valabil 30 zile si din cate stiu eu nu-ti mai trebuie nimic daca ai cadastrul si intabularea facuta.
Bun venit noilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Bine ai venit dideip printre gravidute si nu trebuie sa stai in umbra pt ca este loc pentru noi mamici.
Sarcina usoara si te asteptam cu vesti.
18 (si Natalia 4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna fetelor,
Va multumesc din suflet pentru urari, sunteti minunate...
Joi am fost la control. Am dus rezultatul de la triplu test si in urma lui doctorul mi-a dat de facut 3 injectii (cate una pe saptamana) de gravidim (sper ca asta sa fie denumirea) sa fie intramuscular profund. Ce imi puteti zice de asta? Datorita carui fapt mi-a dat sa fac aceste injectii? Este grav? Ce se intampla?

P.S. pentru cele care au dureri de spate mi-a recomandat doctorul Diclofenac. Se maseaza sira spinarii o singura data pe zi, seara.

Va rog raspundeti-mi si mie ....sunt putin disperata :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

Monica, tu aveai 110 dupa efort sau tot timpul? nici mie dc stau nu-mi creste mai mult de 100, dar azi alergasem spre cabinet! insa ma gandesc ca nu e bine, pt ca pulsul mi l-a luat dupa vreo 15 min de asteptat acolo!
obosesc f usor deja si imediat imi simt inima in urechi si gat!
sper sa-mi treaca acum ca incep sa iau fier! oare?!

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Tzuna certificatul fiscal e valabil 72 de ore, dar in sect. 2. Am impresia ca in alte sectoare poate fi si 48. Oricum nu se da pe loc: te duci cu hirtiile (schita garsonierei si cererea parca) si ti-l dau fie a doua zi, daca depui cererea dimineata, fie a treia zi daca o depui dupa amiaza (asa e in sect. 2, repet).
Iti mai trebuie o hirtie de la asociatia de locatari cum ca ai intretinerea la zi platita si pe care o vizezi la primarie. Sper ca mi-am amintit corect. Succes cu actele!

Anamana nu, nu dupa efort. Pur si simplu stind in pat simteam cum incepe inima sa-mi bata in stomac. Luam pulsul si era peste 110. Fara nicio legatura cu nimic. A! Mi s-a intimplat si dupa ce am luat o gura de cafea sau dupa ce am luat Gynipral (da palpitatii), dar de cele mai multe ori din senin. Am inteles ca e normal sa fie mai crescut pulsul in sarcina.

Monica x2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

La multi ani Absoluta !!!
Bun venit noilor mamicute!
Rebiana faza cu dormitul p o parte e valabila in ultimele luni cand vom avea ditamai burtoiu!Atunci greutatea lui mare poate apasa vasele care iriga BB si care sunt intre uter si coloana.Dormitul p partea stanga favorizeaza eliminarea mai usoara a urinii din rinichiul drept ,care e mai predispus la hidronefroza,adica dilatarea ureterului daca e comprimat,ceea c s vede la ecografie abdominala,nu e obligator sa fie vreun simptom d staza sau infectie urinara.
Super poze cu burtici!Voi pune si eu dupa ce-mi iau un aparat meserias,deocamdata am doar cu telefonul
Pupici!!!
Maria 23+ & BB Alex

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Buna seara la gravidutze!
Roxanici felicitari pt. baietel....noi cum am spus suntem in ceata inca....dar ce conteaza al nostru e
Fetelor nu v-am spus ca la echo morfo-fetal i-am auzit cum bate inimioara ...mi-au dat lacrimile..... a fost emotionant..dar totul e o.k
Plus ca bebe e asa e vioi...imi trage uneori niste suturi....
Sunt cam in dilema ca dr. meu e din Gl. si eu sunt din Braila....si chiar nu stiu unde voi naste.....
Va pup pe toate
Paula 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Absoluta!Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti!

Bun venit dideip, sarcina usoara si o nastere deasemenea!

Multumesc pentru sfaturi Monica, Mariasi Roxana! In legatura cu durerea, Monica, incearca sa pui o pernuta sub burtica poate ajuta.

Azi sunt obosita... am stat 5 ore in picioare la o coada pentru a ma inscrie la gradul I. Ma durea burtica si spatele ingrozitor! Norocul meu este ca la un moment dat m-au lasat ceilalti sa intru in fata si am scapat doar cu 5 ore de stat caci cei cu care eram nu au ajuns nici la ora asta acasa.

Va pe toate!

Rebiana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Absoluta, daca nu reusesti sa afli ptr ce ti-au fost recomandate injectiile poate afli macar numele exact al medicamentului si cautam un prospect ceva. Eu am incercat sa caut un medicament care sa sune macar cu ce ai zis dar nu am gasit mai nimic. (exista unul: gravibinon, dar e cam departe de ce ai spus tu).
Intre timp nu te stresa ca ii transmiti lui bebe.

roxana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

gravibinon injectabil asta este

Mergi la inceput