Mamici de martie – aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
elyanne spune:
Stateam ieri si ma gandeam ca am 18 sapt. si neste zile... si ca deja sunt la jumatate (in cel mai fericit caz...io sper sa ii mai tin inca pe atat... sa ajung la 37 de sapt. Am zis ca-mi pun dop... si mai devreme de martie n-au voie sa iasa
Monica pai si ce daca n-ai nimic nou... baga un mesaj sa stim ca esti bine... nici io n-am nici o noutate... Astept eco de pe 14 nov. Deja numar zilele... inca un pic.
Tzuna poate are cum sa-ti inregistreze ecografia... intreaba inainte. Asa poate sa vada si taticul...
Anamana unde-i linku?
Roxanici te asteptam cu vesti!
Val asteptam sa ne spui ce ai facut la eco. O sa fie totul bine!
S-a mai nascut o stea
gabysilucy spune:
Roxanici, ieri am primit un telefon de confirmare a vizei, acum asteptam doar pasapoartele, care vor veni aproximativ saptamana viitoare. cred ca in vreo 2-3 saptamani sa plecam.
ti-a placut in nz?, cum sunt oamenii?, am inteles ca aerul e mult mai curat si ca e o liniste de... te doare.
sper ca a fost totul bine la eco
pusi
Katink spune:
Buna fetele!
Sunt bine, multumim de intrebare Eliana
Marti am avut si eu controlul lunar, la eco Galusca era activa, ne facea cu manutele, nu s-a vazut ce este... asa ca tot Surpriza ramane
Eu ma simt bine, obosita ca am activitate 24/24, dar fericita nevoie mare
Roxanici, Val, va asteptam cu vesti bune de la control.
Numai bine tuturor si sarcini usoare in continuare,
Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Stateam ieri si ma gandeam ca am 18 sapt. si neste zile... si ca deja sunt la jumatate (in cel mai fericit caz...io sper sa ii mai tin inca pe atat... sa ajung la 37 de sapt. Am zis ca-mi pun dop... si mai devreme de martie n-au voie sa iasa
Monica pai si ce daca n-ai nimic nou... baga un mesaj sa stim ca esti bine... nici io n-am nici o noutate... Astept eco de pe 14 nov. Deja numar zilele... inca un pic.
Tzuna poate are cum sa-ti inregistreze ecografia... intreaba inainte. Asa poate sa vada si taticul...
Anamana unde-i linku?
Roxanici te asteptam cu vesti!
Val asteptam sa ne spui ce ai facut la eco. O sa fie totul bine!Eliana (18 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea
VIZITATI PAGINA MEA! de fapt acolo am pus site-ul lui bebe! astept comentarii!!!
si poate scrieti ceva si in livre d'or!
va pupam,
ana si bebita
Rebiana27 spune:
Si eu am fost la control astazi si m-am programat pentru morfologia fetala. Totul a fost in regula, dr a fost amabila si mi-a explicat ceea ce vroiam sa stiu. Am facut si echograf, prilej cu care sotul a reusit sa-si vada comoara cum se misca, sa-i distinga piciorusele si manutele, coloana vertebrala... Din cauza pozitionarii aparatului eu nu am reusit sa vad nimic dar am simtit la Fla in privire bucuria si daruirea. Dr l-a masurat pe bebe si mi-a zis ca se incadreaza in valorile normale pentru 17 saptamani. Din pacate, fiind prea mic nu a vazut si daca e baietel sau fetita, insa instinctul imi spune ca va fi fetita. Abia astept sa fac morfologia fetala! Pana atunci sper ca totul sa decurga normal.
Mi-am luat si eu hainute de gravida, asa ca sa fiu in top cu voi. Sunt tare mandra de ele, mai ales ca ma simt lejer in ele, deocamdata...
Pup toate !
Rebiana 17+
BiancaM spune:
Buna feteleor!
Sper ca aveti un sfarsit de saptamana placut. Noi suntem bine. Stam toata ziulica in casa la umbra. Saptamana asta sunt niste calduri de te ia cu rau. Si mai nasol e ca si aerul e uscat-uscat. Ma ustura si nasul din cauza asta.
Altfel nimic nou pe strada noastra.
Krissy- multumesc mult de pontul cu maioneza de la Kraft.Am incercat-o in salata de vinete si e super gustoasa!
la toata lumea si sa auzim numai de bine!
17s+4z
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
roxanici spune:
Seara buna,
pe scurt, totul e in grafic, si arata normal, si marea surpriza ptr mine..... m-a cam lasat un pic mai mult muta, si pe taica-su l-a ridicat in extaz, e baiat . Revin cu detalii maine.
Multumesc ca v-ati gandit la mine.
roxana 18+
anamana123 spune:
roxanici,sa fie sanatos baietelul tau si sa ii dea dumnezeu noroc! si eu am fost putin surprinsa cand am aflat ca e fata, ca eu am simtit de cand am aflat ca-s gravida, ca e baiat!
asteptam si poze!
ana si bebita
Sori1980 spune:
Si eu v-am citit din umbra saptamana asta, pt ca nu prea am noutati, si sunt asa de lipsita de energie.
Bianca... trimite si un pic de caldura californiana incoace, ca la noi aproape a venit iarna, si e frig, si ploaie si asa urat afara... vreme buna de somn...
Monica, ce burtica ai!!! sa nu fie de deochi, bravo! tine-o tot asa! si ce pisica draguta... si eu am una la fel (adica aveam o birmaneza, acum e la mama, de cand m-am maritat). Sunt asa de lipicioase . Noi ne-am adus pisica din ROmania, membru important al familiei... nu se cadea sa o lasam acolo
Apropos de maioneza, abia astept sa ma duc sa imi cumpar. Multumim de informatii Krissy. Eu oricum, nu mancam de casa, pt ca mi se pare mai grea (cel putin la gust), dar de cand cu bebe mi-a fost frica sa ma ating, si de cea din comert. Sambata e ziua sotului si avem petrecere, si am sa fac si salata boeuf printre altele, tocmai pt ca imi e pofta
Roxanici, felicitari pt baietel!!!
Eu sunt bine, doar ca ma dor ligamentele astea sub burta cand ma asez jos sau merg mai repede. Probabil ca se intind, sa faca loc la burtica, care parca sapt. asta a crescut cel mai mult, in fiecare zi, mi s-a parut un pic mai mare. Ma dau cu crema anti-vergeturi de doua ori pe zi, simt pielea cum se intinde, dar sper sa ma ajute ca cica e speciala crema.
Sori 15+