Mamici de martie – aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
elyanne spune:
Dani7asi nu imi trece prin cap nici o clinica unde se face programare...
Dar daca nu vrei sa fie laun dr. super cautat, poti inerca la euroclinic, sanador, CMU, Diagnosis (dai un search pe google si le gasesti nr. de tel.) ... sunt dr. mai putin cunoscuti, unde poti gasi o programare poate chiar a doua zi.
Edit: mai mi-am amintit unde ai mai putea face eco... la spitalul sf. constanin si elena... fostul Titan. Din cate am auzit este f. bine dotata si preturile sunt mai mici decat la clinicile particulare. Poti incerca si acolo sa suni pt. o programare. Poate nu e asa incghesuiala.
UIte siteul: http://www.medicina-materno-fetala.ro/
Si aici: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/institutions_dir.php?module=hospitals&action=view&hospital_id=10 nr. de tel si adresa... ca in siteul lor nu prea le-am gasit
Daca mai ai rabdare cateva zile, adica pana pe 2 nov., uita-te aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87000 ... cineva cedeaza o programare la Iosup.
Roxanci chiar vroiam sa te intreb cand mergi la eco. Daca tin minte, ziceai ca te duci la dr. Iosup... Sigur o sa iti spuna ce e bb... si sa fii pregatita cu nume... ca nu te lasa pana nu-i spui
S-a mai nascut o stea
adelyna spune:
Roxanici,drum bun maine si vesti pe masura .Asa cum a spus si Elyannne,sa fii pregatita cu nume ca nu te lasa pana nu ii spui.
roxanici spune:
Multam de urari, va scriu noutati imediat ce scap la internet.
Da, la dr Iosup merg, am confirmat chiar acum programarea, ma asteapta maine cu fursecuri.
Sunt pregatita pana in dinti, am si nume, numa sanatos sa fie.
roxana 18+
Lili_g spune:
Val,
Ti-au raspuns fetele si cred ca te-ai lamurit. Si eu am peste 35, doctora mi-a spus sa fac aminocenteza si toate celelalte teste si eu nu le-am facut. Am zis ca mergem cu Dumnezeu inainte. Asa ne-am gandit si noi, daca ne spune ca are ceva ce am sa fac ca de avortat nu am de gand? Noua ni s-a spus ca riscul de avort spontan dupa aminocenteza este 1/150 - si statisticile astea mai difera uneori. Deci incearca sa te gandesti pozitiv, roaga-te la Dumnezeu si o sa fie bine.
Selene,
Eu am facut cauterizare dupa ce am nascut primul copil, am mai avut dupa aia o nastere naturala si acum o sa fie tot naturala. Mai am uneori dureri usoare acolo unde stiu eu ca am avut rana. Doctorita mi-a spus acum ca nu-i nici o problema, este din cauza ca se intind ligamentele.
Eu am fost la ecograf ieri, bebele e bine, s-a miscat continuu, nu i-a placut deloc ca tanti aia l-a deranjat. A facut tumbe, ne-a aratat manutele si-a intins piciorusele. Am vazut degetelele de la maini si picioare... Totul este bine, nu trebuie sa mai facem alta ecografie. Nu l-a putut prinde din fata ci numai de la fund asa ca ne-a spus ca avem sanse sa fie fetita dar totusi sa nu luam haine roz ca nu-i sigura. Asta l-a facut pe tati sa-si mai faca sperante (el cica a vazut ca-i baiat) ca deja are 2 fete. Eu zic ca-i bine ca totul e in regula si o sa fiu mama cu trei fete. Sunt bucuroasa.
Va imbratisez pe toate si sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste cele 40 de sap. (Hei, eu am ajuns deja la jumatate...nici nu-mi vine sa cred). Lili
monica_b spune:
Roxanici, Elyanne cum zicea si Mihaela: eu... mai din umbra, asa... Va citesc aproape zilnic, dar de comentat nu ma mai bag. Nici nu am la ce: teste nu fac, haine nu-mi cumpar. Sint complet pe din afara, dar macar sint intr-o stare de euforie cit se poate de placuta. Am trecut de 4 luni si mi-au crescut sansele sa fie totul in regula. Au trecut si greturile, simt si bebelusii. Nu pot spune ca e neplacuta senzatia. Pe mine ma distreaza cind se face cite unul ghem intr-o parte si-mi intareste burta. Il mingii si-l alint si se relaxeaza. O data s-a mutat in partea cealalta. Sau o fi fost al doilea? A! Azi am primit 3 kick-uri in acelasi timp in 3 parti. O sa fie distractiv.
Roxanici asteptam miine vesti de la eco. Bafta sa se vada totul cit mai clar. Eu am facut marti o eco unde am primit si explicatii detaliate (dr. mea avea 2 studente si faceau practica pe burta mea). Am aflat care-i diferenta dintre baietel si fetita (la ecografie): baietelul are intre picioruse o singura liniuta mai lunguta, iar fetita are 3 paralele si mai scurte.
Mihaela, mi-ai vazut burtoiul de la 20 de sapt.??
Initial ziceam ca fac poze doar la aniversarea lunara, dar mi-era teama ca pina la 5 luni nu imi mai vine salopeta. Chiar! Oare ce pantaloni ar fi potriviti pt. trimestrul 3? Eu in curind o sa am dimensiunile mingiei Roxanei.
Gandacel mare dreptate ai cu testele. Si eu am pus odata aceeasi intrebare: ce faci daca iti iese prost un test? Scoti copilul? Si daca e poate singura ta sansa de a avea un copil? Mai ales ca nici un test nu indica 100% ca bebelusul nu va fi normal.
Monica x2 20+
Mihaelaaa spune:
Monica,binenteles ca ti-am vazut burtica,doar ma uit in fiecare zi la poze....si imi place tare...si e foarte mare...se vede ca e burtik de gemeni,eu cred ca nu o sa ajung asa de mare la 20 de sapt....mai ales ca de vreo 3 sapt e tot asa...dar continui sa-mi fac poze saptamanal,chiar daca nu prea e diferenta
Tare treaba cu mingea roxanei....
Roxanici,ai grija de tine,drum bun maine,si sa auzim numai vesti bune.....si sper ca maine o sa ne si spui ce are bebelul tau intre picioruse....
VAL,capul sus si nu te lasa doborata...fi tare pt bebel...cum au spus si fetele...testele astea se si inseala...
la toate
Mihaela17+
tzuna spune:
Buna!
Val -sper ca te-ai mai linistit putin la cat ti-au scris fetele. Sigur va fi bine.
Mamicile care au gemeni in burtica- cred ca e amuzant sa-i simtiti in toate partile. Mi-e si asa cu unul mi-e greu sa-mi imaginez cum sta si ce face daca ar fi doi as fi in ceata totala.
Eu am fost azi la Medicover si am facut analizele la sange cu bani ca nu mai putea astepta pana pe 8 noiembrie cand m-au programat sa le fac gratuit. Abia astept de azi intr-o saptamana sa-l vad pe bebe la ecograf. Din pacate sotul nu poate merge cu mine ca s-a tot invoit pentru actele legate de apartament asa ca sper sa primesc si data asta poza. Eu nu ma duc la un medic f cunoscut desi am inteles ca e bun. E dr. Varlas de la Filantropia. Mi-a placut prima data la bitest ca are rabdare indiferent cat e de ocupat si ca-ti explica ce gaseste pe acolo. Sper sa fie totul bine cu bebe si sa nu-l fi afectat prea mult cat am alegat eu intr-o parte si-n alta. Oricum de maine intru o saptamana intr-o perioada mai usoara. Copiii sunt in vacanta asa ca mai lucrez doar marti si in rest ma ocup de mine, de bebe si de actele ce ne mai sunt necesare la banca. Si cu putin noroc poate ajung si la facultate ca am legat-o de gard intre timp.
Aveti grija de voi. Week-end placut. Va pup.
20+
Val_ spune:
Fetelor va multumesc tuturor. Sincer, nu m-am asteptat chiar la atatea raspunsuri si la atatea incurajari care mi-au facut tare bine. Saptamana viitoare merg la o ecografie amanuntita si o sa va tin la curent cu ce se mai intampla. Sper sa fie de bine.
Dani7 la dr. Iosup, la noul cabinet unde este, se pare, impreuna cu dr. Tutunaru, asistenta iti gaseste repede un loc. Nr. de telefon il gasesti la sectiunea contact din site-ul infertilitate.ro
Pupici
anamana123 spune:
gata! am reusit sa pun corect link-ul pt site-ul bebelusei mele! acum o puteti vedea pe fetita mea si pe mine, ca nu reusesc sub nici o forma sa pun poze in album!
iar m-am trezit la 5 dimineata. bebita mea e cuminte, misca f usor, inca nu-i simt loviturile atat de puternic incat sa ma deranjeze. sper ca e normal, ca am vazut ca unele dintre voi se trezesc de la loviturile minunilor din burtici. cred ca e mai lenesa si mai firava. chiar! la 20 de sapt si 3 zile a avut 352gr. dati-mi si mie greutatea copiilor vostri cam la aceeasi perioada! cred ca a mea e mai micuta, nu?
va pup si distractie, ca azi e week-end!
ana si bebita
paula75 spune:
Buna dimineatza la burtici!
N-am mai scris dar sa stiti ca sunt la curent cu absolut tot.
Aseara am facut echo morfo-fetal si doppler color si bebe a fost masurat si intors pe toate partile..totul e o.k....cu o singura problema ca acum ne-a spus ca s-ar putea sa fie fetitza si nu baietel.....Eu bucuroasa ta-su un pic dezamagit dar s-a consolat repede cand a vazut-o si i-a ascultat inimioara,.]
Asa ca in listutza sa MA TRECETI CU SURPRIZA ca nu se stie sigur...
Abia la 34 de sapt. vom stii cu precizie...acum bebe statea cu popoul si nu ne lasa sa vedem.
mai am o intrebare...vreau sa pun poze in album si nu pot...cum sa fac?
Pupici
Paula 23+