Mamici de martie – aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Selene,eu am facut o cauterizare in februarie si in iulie am ramas insarcinata.Totul este bine si pot naste si natural fara probleme.
Val ti-am trimis PM desi nu este nimic de ascuns,dar ti-am dat mai multe detalii.
17+(si Natalia 4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Eu am alta problema,stiti ce face omul cand nu mai are ocupatie?isi cauta.
Azi ma duc sa fac analize pt listeria(le facusem pe toate dar nu si pe asta)asa ca m-am gandit sa elimin toate stresurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Monica unde esti? Ca astept sa dai un semn... da' nimic... Sper ca esti bine .

Katink si tu ai disarut... hai... la apel va rugam!

Val_ deja ti-au raspuns fetele... sunt niste rezultate pe baza unor statistici... Incearca sa gandesti pozitiv, sa nu superi bb-le... o sa vezi ca totul va fi bine... Trebuie sa continui cu analizele ca sa ai un rezultat sigur si sa nu iti faci griji pana vei naste. si asteptam vesti de la tine.

Selene nu-i nici o problema... In cel mai rau caz poate reaparea acea rana si trebuie cauterizata din nou dupa nastere. Eu am nascut natural si aveam o rana pe col de care n-am stiut decat atunci cand am aflat ca sunt gravida. Si nu s-a putut cauteriza in timpul sarcinii. S-a agrvat in cele 9 luni, dar pe urma am scapat de ea.

Eliana (18 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabysilucy spune:

buna fetelor...am observat ca toata lumea nou venita isi povesteste pe scurt viata, iar eu am fost atat de nepoliticoasa ca nu v-am povestit nimic despre noi.aveti ghinion, acum o s-o fac . ma numesc gabriela am varsta de 24 de ani, sunt casatorita din luna iunie, eu si sotul meu locuim in arad, luci este sotul si taticul perfect... cel putin acum asa se prezinta, ne ajuta foarte mult prin casa, ne face mancarica, ne serveste ca pe niste printese si pentru asta ii multumesc din suflet. dupa nunta in foarte scurt timp am ramas insarcinata,ne-am bucurat tare mult de bebenel, doar ca au aparut brusc si ingrijorarile, ce parinti vom fii, daca va fii sanatos, etc, cred ca aceste ingrijorari sunt normale... intr-o anumita masura.bebelul este bine, se scarpina in caput, sta cu picioarele pe sus... e ok. am avut norocul ca nu am muncit in perioada sarcinii, pt ca am avut nite luni foarte grele, am varsat toata ziua si toata noaptea, de multe ori imi dadeau sa mananc ca singura nu eram in stare, puteau sa spele pe jos cu mine, ca oricum nu puteam sa ripostez, dar banuiesc ca multe dintre voi ati trecut prin aceste chinuri... dar au trecut, spre fericirea mea! in momentul de fata asteptam vizele pt noua zeelanda... speram sa putem plecat cat mai repede, deoarece pana la 7 luni pot calatori cu avionul, apropo, acum avem 17 saptamani.
ne-am interesat foarte mult despre nasterile de acolo, voi naste doar cu o moasa (care este mult mai pregatita decat o moasa la noi in tara), la medic merg doar cand sunt ceva probleme... nasterea se face unde vrem noi, in apa, acasa, peridural, si obligatoriu cu taticul (din cate am inteles se uita ciudat la taticii care nu vor sa asiste la nastere), oricum vroiam sa fie de fata si sotul meu, dar in tara... mai ales prin preajma aradului nu se practica nasterea cu taticii, din pacate.(sau cel putin nu am auzit inca) aaa si ce e cel mai important in nz NU AU AUZIT DE SPAGA SAU DE CADOURI!!!!
doamna dr la care mergem la consultatii se numeste diana andrea, este o doamna foarte populara, iti explica, si chiar pe intelesul tuturor, e tare ok, cand i-am spus ca plecam in nz, a inceput sa stea de vb cu noi sa ne sfatuiasca de nastere, deci... sunt destul de multumita de ea.
bine fetelor... cred ca v-am aburit destul, va pup si sper sa mai comunicati si cu mine din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, fetelor!
Eu n-am mai intrat cateva zile pe forum pentru ca sunt foarte-foarte bolnava. Bogdan a racit si, din cauza ma calareste non-stop, am luat-o si eu! Asa ca dupa o saptamana de dus pe picioare, s-a complicat treaba la mine si m-a doborat de tot. Asa ca de 4 nopti nu dorm, tusesc non-stop, nu pot respira si, din pacate, a trebuit sa trec pe antibiotic.
De atat tusit ma doare rau burtica, iar venele cu care am probleme pur si simplu stau sa plesneasca.
Stiu insa ca totul va trece in curand si voi reintra in normal. Nu de alta, dar eu sunt destul de rezistenta de felul meu! Nu am mai avut nici o specie de rau de mai bine de aproape trei ani! Nu ma pune pe mine jos o raceala.

val, eu dupa cum spuneam am 35 de ani, insa nici de data asta nu voi face nici un fel de test de genul triplu, dublu, amnio si altele asemenea, pentru ca sunt 100% hotarata sa fac copilul si sa ma bucur de el. Toate testarile astea nu fac altceva decat sa-ti intretina ori sporeasca niste stresuri, care de cele mai multe ori se dovedesc a fi nefondate. Sa luam cazul cel mai rau posibil. Afli ca nu e in regula copilul. Ce faci? Avort? Nu prea cred. Si sunt mult mai mari sanse sa fie totul ok. Si atunci, la ce bun atata stres? In nici un caz nu-ti face bine, nici tie, nici gandacelului din burtica. Mai bine lasa-l in pace si accepta lucrurile asa cum sunt, linisteste-te si bucura-te de fiecare moment de sarcina si asteapta sa-ti tii in brate un copil sanatos.
N-am apucat sa citesc mare lucru din urma, dar voiam sa nu pierd legatura, ca poate ma uitati cand nici n-am apucat sa ne cunoastem bine! pe curand, cand voi fi ceva mai bine!

Gandacel 14+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Val daca as fi in locul tau as face in primul rand morfologia fetala si un eco 3D/4D ptr ca amniocenteza implica si ea un risc de avort sau de infectie avand in vedere ca este o metoda invaziva.Amniocenteza costa intre 12mil-15mil.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 18+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Am ramas datoare cu dimensiunile de pe 22 oct... Ca v-am zis ca la o luna ma masor. Am 50,5 kg si 84 la burtica! Imi masor eu si funduletul, talia si sanii, dar nu dau pe post, ca rade lumea de mine!

Gandacel 14+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gabysilucy mult succes cu vizele, sper sa le primiti cat mai repede si sa va luati zborul in tarile calde.
Am fost si eu p-acolo, dar numa in vacanta si m-am intors in frumoasa noastra Romanie.

Eu maine merg la capitala la eco morfologica; nu sunt stresata inca da' stiu ca o sa ma apuce gandurile maine pe drum.

roxana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

val, nu te mai stresa ca si eu stiu doua cazuri in tara la care a iesit prost TT si drept urmare una dintre mamici a nascut un nazdravan de baiat sanatos, iar cealalta va naste un baietel sanatos in febr! totul va fi bine, ai sa vezi!
aici m-a intrebat moasa dc vreau sa fac TT, i-am raspuns ca da, si m-a prevenit ca rezultatul nu e revelator. asa ca, nici nu stiu dc l-am facut(am dat de vreo 3 ori sange pt analize si mai urmeaza inca) si nici nu vreau sa stiu rezultatul.
cert e ca ieri mi-am vazut bebelusa simpson (seamana f mult cu fam. simpson), e sanatoasa si desi eco a fost precoce (cica aici se face la 22-23 sapt) si dr nu i-a vazut prea bine inimioara, nu ma mai stresez! stiu ca e sanatoasa, are dimensiunile normale pt varsta ei si inima ii bate cu putere.
Krissy, mltumesc ca te-ai gandit la mine; a fost o noapte de cosmar si mi-am promis sa nu mai trec prin asa ceva, ca-mi stresez rau copilul!
incerc sa pun si eu poze, dar sunt prea mari si n-am inca un program de micsorat tot in jpeg. poate reusesc sa pun cu bebela; daca nu, duceti-va pe site!
va pupam pe toate,
ana si 20+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

buna fetele!am ajuns in sfarsit ieri la dr si surpiza:am uterul f dezvoltat si e posibil sa am sarcina gemelara!de aceea am o rugaminte la voi:se poate face un echo undeva fara programare?simt ca nu mai am rabdare,vreau sa fiu sigura14+

Mergi la inceput