Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???
Raspunsuri - Pagina 25
dordia2000 spune:
Crys mutumim de urari!!!
Adar o sa mananc pt toate dar nu va mai povestesc ca ieri noapte am facut 3 feluri de prajituri. Chec turcesc, o praji cu mere si o rulada cu banana. Asa ca...o sa va satur de cat voi manca si pt voi.
Glumesc. O sa incerc sa ma abtin dar....nu promit ca o sa-mi iasa!
Multumesc mult de urari!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
adar spune:
dordia - cum e checul turcesc ??????? Vreau reteta! Sotzul meu e maaare mancator de dulciuri si daca e bun, i-as face o surpriza!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
for2nity spune:
adar, hai mai nu ma goniti, ca sunt balena cu acte. Sa-ti povestesc. Acum aproape 3 ani cand am aflat ca sunt insarcinata aveam 45 kg si-n toata viata mea de pana la 32 de ani cat aveam atunci nu depasisem 48, soi d-ala rau ziceau unii ca mancam ca sparta tot ce-mi pica pe masa. Cand am urcat pe masa de nasteri aveam 80 kg.!!! Cand am iesit din spital aveam 63 kg. Si la fel a ramas acul cantarului lipit pe 63 inca 1 an jumate dupa aia. Nu tu toale pe masura, nika, nika c-am ramas si deformata rau, 114 cm peste burta la fel peste fund. Am reusit sa slabesc doar in ultima jumatate de an, am ajuns la 80 in talie si 100 peste fund.In ultima luna am mai dat jos 2 kg de ajung la vreo 50-52 sper sa-mi fie bune hainele ce le aveam.Si daca inainte puteam manca orice acuma daca mananc o prajitura sau o ciocolata aproape ca se vede instantaneu
d-aia am zis sa incerc dieta voastra. No, ma mai fugaresti?
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
alebazi spune:
buna dimineata,
am ajuns la ultima zi de legume si termin cea de-a 2 serie.
La fix pentru ca de maine incep postul si o sa fac cum mi-a zis adar: cate un aliment pe zi, deci o sa fie un fel de 1-1-1, nu adar?
Abia astept!! Acum sa vedeti ce-o sa slabesc!!!![]()
Maine ma cantaresc, cu toate ca nu prea simt ca am dat mare lucru jos.
dana ch, vad ca esti in top la datul kg jos: ai dat cele mai multe. Felicitari

dordia2000, La multi ani copilasului!!
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si frumos!!!
Succes in continuare tuturor luptatoarelor!!! 

OrbuGabi spune:
dordia2000 LA MULTI ANI !
puiului tau sa creasca mare si sanatos
,si distractie placuta
.
Eu vreau sa slabesc pana face fata mea 4 ani pe 20 dec.,vreau sa fiu atunci
,am timp destul,iar asta este o motivatie destul de buna.
Azi a 2-a zi de lactate,imi plac mult,iaurtel la greu(din-ala cu mai putina grasime),aseara am pacatuit putin,imi era pofta, si am mancat,mamaliguta cu telemea
.
Gabriela
mamica de printesa
Alice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravan
Martin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">poze
si filmulete
Calinescu Lucia spune:
Dragele mele
Dupa o lunga perioada in care nu am mai scris nimic, cauzele sunt multiple, de la multa munca la probleme familiare m-am reintors.
Ma gandesc cu drag ca am deschis si eu un astfel de subiect anul trecut in luna iunie si pana in septembrie avem cu 23 kg mai putin. Nu spun ca a fost usor dar vreau sa va spun ca am pus totul la loc. Sa imi fie rusine. Acum vreau sa ma reintorc la voi cu speranta ca intr-o zi voi ajunge si eu la 65 kg pe car mi le doresc cu ardoare.
Probleme cu aceasta cura de slabire am avut destule. Nu am citit ce ati scris pana acuma dar va spun din experienta ca a inceput sa imi cada parul in timpul curei de slabire si ca eram ba constipata ba....
totusi a fost singura cura de slabire care a dat rezultate si imi pare tare rau ca nu m-am pastrat
Ma alatur voua si sper ca impreuna sa facem treaba buna.
Va pupic si va doresc numai bine si spor la slabit
Daca ajung la greutatea dorita, sau macar in apropiere va spun si de unde am plecat![]()
cristina si bebelina
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/m/maluc/" target="_blank">pagina Mariei
adar spune:
For2nity – da’ nu te-am fugarit mama, nici gand de-asa ceva, numa’ ca ne complexezi, la 10-15 kile pe care trebuie sa le dam noi jos. Hai ca esti fata buna, te primim la noi, da sa-mi zici exact cate kg ai acum sa te pot trece in lista, da?
Alebazi – da, cam 1-1-1 ar fi, doar ca nu e chiar asa, deoarece nu papi carne, lactate … e mai mult 1 decat 1-1-1. Sper sa iti fie bine, sin u uita de viatmine, daaa??? Abia astept sa-mi dai maine o veste buna.
Orbugabi – nu e chiar tragic, si eu am mancat mamaliguta cu aripioare, fetele stiu, si n-am considerat ca am facut o crima. Vorba cantecului, decat o prajitura, mai bine mamaliga …![]()
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
adar spune:
lucia - bine ai revenit!!! Ma bucur ca intr-un fel esti multumita de aceasta cura, insa vreau sa fac cateva comentarii la cele scrise de tine, deoareshce
nu te las sa-mi sperii fetele asa usor ... in timpul acestei cure pot aparea tot felul de "neplaceri", deoarece organismul, desi primeste cam tot ce i-ar trebui, le primeste destul de rar si nu zilnic asa cum ar fi normal. De aceea eu am insistat si insist in continuare pe VITAMINE!!!! Daca luati vitamine in timpul curei nu va fi asa nasol. Problema constipatiei am avut-o si eu prima data cand am tinut cura, dar mi-am dat seama ca problema era mai ales la lactate, unde mancam cascaval ca disperata asa ca am inceput sa mananc celebrul activia, care m-a ajutat foarte mult. Si daca totusi nu mergea, mancam un iaurt si beam o juma' de pahar de cola si
... problema era rezolvata!
Tu esti un caz fericit, ai slabit 23 kg in 3 luni, probabil ai tinut-o strict ... noi suntem mai libertine, ne cam facem de cap pe aici ... sa nu incerci sa ne convingi sa renuntam la cartofi, orez ... ca n-ai nici o sansa ...
Hai, te pupam si te asteptam cu detalii despre cura tinuta de tine, si mai ales cum ai reusit sa te ingrasi la loc ??????
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
for2nity spune:
adar, nu vreau sa complexez pe nimeni, problema mea tot ramane si daca am doar 55 kg, mai ales ca-s soi d-ala cu oase usoare par mult mai grasa decat arata cantarul.
Pana acum am slabit numai prin infometare, voit sau nu, am si un program de lucru bestial, de multe ori nu am timp sa mananc decat o data seara. Ce sa zic, cum e mai rau.
Azi e a treia zi de carne, doua zile am mancat doar pui la cuptor azi inca n-am mancat nimic. N-am luat vitamine, dar azi am sa-mi cumpar.
Presupun ca cerealele sunt interzise, nu? Daca mi-as pune cateva in lapte maine, a fi bai mare? ![]()
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Calinescu Lucia spune:
Scuze,
Nu am vrut deloc sa va sperii, departe de mine gandul acesta, am vrut doar sa va spun ce am patit eu din experienta si sa ma ajutati sa vad unde am gresit (deja ai si facut-o)
Cum am revenit la silueta
dinainte de cura? Simplu, am ajuns din nou la munca fetele din birou slabute, pofta mare, ce sa va mai spun, pizza, ciocolata, nici nu vreau sa ma mai gandesc
Dar acusica m-am ambitionat (nici nu ati vrea sa va spun motivul, si nici nu ma risc, mai ales ca desteapta de mine nu mi-am ales nikname,dar poate va imaginati voi.....ce ma poate ambitiona asa de mult)
Nu vreau sa va dau nici un sfat, ma voi supune majoritatii si voi incerca sa slabesc cat mai mult.
Va pupicesc
Cristina si bebelina
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/m/maluc/" target="_blank">pagina Mariei

MAIA