Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nici o miscare la cantar intre timp, si citind ce scria Adar m-am hotarat de azi sa tin 3-3-3.Poate am eu alt metabolism, se ard greu caloriile sau mi stiu eu ce
Incep cu fructe/legume, apoi lapte si ultima carnea.Dau la bici intr-una, ma agit de colo colo, sa ma incapa si pe mine la inceput de Decembrie o rochita ca deh avem staff party la munca
Spor la slabit, eu apar cand dau ceva jos

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Adar mama...gata am venit si io incoace ca nu se mai poate....

Azi, 13 noe. 2006 posedam 73 de kile, am inceput regimul si speram sa dam ceva jos ca nu e mai poate asa...pana la Craciun sper sa dau macar vreo 6-7 kile jos, daca nu reusesc sa ajung la cela 58 de kile pe care le aveam in vremurile bune....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Permiteti-mi sa raportez: dupa o tura, am dat jos doar 1kg.........
Of,of,mai,mai! Nu stiu de ce asa putin. Eu oricum am intrat la o limitare de papa de vreo 2 luni si ma mentineam la 75, fara a mai creste.......insa doar 1kg?
Hainele imi vin mai largi, la fel si cracul pantalonului e mai larg......si cine nu m-a mai vazut de mult a spus ca am slabit.....insa un kg nu cred ca s-ar vedea asa mult......deci nu mai inteleg nimic! Oricum perseverez! Azi papam carnita.
Dordia2000 ai dreptate, la 60 kg arat super , da'-i cale lunga pana acolo........... Oricum sunt persoane care nu ma cred cand le spun greutatea, spun ca arat mai slaba, poate oi avea eu oasele mai grele!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna fetele ce mai faceti,cum merge dieta,eu azi am trecut pe lactate,sunt cea mai fericita,am papat putin cascaval,acum am sa mananc un iaurt,si cred ca cam atat pe ziua de azi.va pup

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Adar am uitat sa te intreb,oua cand avem voie sa mancam? ca mie imi plac mult.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor stiu ca am promis ca azi ma apuc de regim insa maine implineste baiatul meu 1 anisor si...nu pot sa nu mananc o felie de tort si sa beau un paharel in cinstea lui asa ca de miercuri voi fi pe baricade. Voi vedea miercuri dim cate tone dobandesc dupa festinul de maine!!!

va poop si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickey79 spune:

m-am intors
sunt la a doua tura si maine trec pe lactate,nu ma bat dupa ele dar sunt mai bune decat carnea.
nu stiu voi cum sunteti dar as manca dulciuri (ciocolata, tortulet,prajiturele,placintute,cozonacei ca au bagat deja in magazine pt Craciun)

Pot sa spun ca ceva, ceva am mai bagat in gura ,dar foarte putin asta pt ca toata ziua stau cu ele in nas.Dimineata cand ajung la munca si vad tot felul de dulciurele mor,dar beau apa si imi trece pe moment.
Dar noroc cu voi ca sunteti ambitioase si nu vreau sa ma las mai prejos.TREBUIE SA SLABIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Raportez ca ma tin de treaba, sunt fata cuminte. Imi pare rau ca nu am mai intrat, am tinut-o numai in vizite, dar am fost tare cuminte, parol. Cam greu in zilele de carne, dar am reusit sa scap cu bine. Acum este mai usor. Saptamana asta am sa intru mai rar, am mult de alergat, dar promit sa ma tin de treaba si sa vin cu raportul dupa ce termin o tura de 3-3-3.

Felicitari fetelor care au slabit, nu fiti suparate daca ati slabit doar un kil, o sa vedeti ca impreuna vom reusi sa slabim atat cat ne dorim

Dordia, la multi ani ptr puiul tau, nu stiu daca maine am timp sa intru. Sa fie sanatos si tot binele din lume sa-l insoteasca mereu. Distractie placuta!

Va pup pe toate si va doresc mult succes in continuare

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by mickey79

m-am intors
sunt la a doua tura si maine trec pe lactate,nu ma bat dupa ele dar sunt mai bune decat carnea.
nu stiu voi cum sunteti dar as manca dulciuri (ciocolata, tortulet,prajiturele,placintute,cozonacei ca au bagat deja in magazine pt Craciun)

Pot sa spun ca ceva, ceva am mai bagat in gura ,dar foarte putin asta pt ca toata ziua stau cu ele in nas.Dimineata cand ajung la munca si vad tot felul de dulciurele mor,dar beau apa si imi trece pe moment.
Dar noroc cu voi ca sunteti ambitioase si nu vreau sa ma las mai prejos.TREBUIE SA SLABIM

propun excluderea lui mickey79 de la acest topic pe motiv de cauza si stimulare a cresterii masei salivare ia uite ce de bunataturi de contrabanda ne insiruie pe sub nas

Fetili, io mor incet, nu pot tine nici un regim mai mult de o zi
Hai ca tac si mai incerc.Am de dat jos 4 kg, apoi raman la iexercitii pt modelare.
Pot sa incep cu carnea?

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Catrinutza bine ai venit puiule si spor si tie la slabit!!! Ma bucur ca te-ai gandit pana la urma sa vii la noi si sper din suflet sa reusesti pana la Craciun. De fapt, nici nu-mi fac probleme – mai sunt aproape 5 ture pana atunci, asa ca … avem toate sansele sa fim cele mai sexoase de Craciun!!! Daca nu ai citit “regulamentul” iti spun acum regula de baza: nu ai voie sa te cantaresit mai repede de 9 zile, iar la cantarire vii urgent la raport, daaaa??? Hai pupici. Te trec in lista imediat!

Anuska – offfffffffff, credeam ca suntem numai 2 da’ iote ca suntem 3 deja … care am slabit 1 kg pe tura!!! Lasa, ai sa vezi ca urmatoarea tura va fi mai buna si vom slabi mai mult!
Si eu patesc chestia asta, toata lumea imi zice ca am slabit extraordinar de mult. Chiar daca la cantar nu se arata mare lucru. Am scazut mai mult in cm tura asta, da’ mie-mi pare bine, intra nadragii pe noi

Gabi – si eu trec maine la lactate, abia astept! Oua avem voie NU teoretic, insa practic, eu le-am papat la carne, insa foarte rar…

Dordia – daca tot pacatuiesti, nu mananci si pentru noi cioasele o feliuta de tort ????????
LA MULTI ANISORI puiutului tau, sa creasca mare, frumos si sanatos!

Mickey – asta e fata mea !!!!! Sau vorba lui Jiji, “ostenii mei!” – asta e atitudinea de care avem nevoie – privim cozonacii direct in ochi si le spunem: “Am sa te mananc nenorocitule, dar nu acum … de Craciun, cand da adar dezlegare ….. mrrrrrrr !!!”

For2nity
– Haaaaaaaaaaa 4 kg ??? Ma faci sa rad !!!! Pai si ce cauti tu aici mama la “miss play cu boi”??? Poti incepe cu carnea, si eu fac la fel. Stiu ca nu vei sta mult pe aici, dar te rog sa ne inebunesti ziua cu kg tale …
Iar despre Mickey, ce sa zic …. Lasa fata-n pace, macar asa mai “mancam” si noi …

Dragili mele, e ultima zi de carne asa ca am mancat sarmale. De maine se duce naibii fericirea, de maine slabim iar!!!!!! Vin in forta zilele de lactate unde slabesc eu super bine, iar la legume am de gand sa mananc 3 zile numai salate. Daca ajung tura asta sub 70 ma marit !!!!!!!!! adica ... nu pot, ca nu cred ca ma lasa Maia da' vad io cum fac

Maaai, eu nu cred ca n-a mai terminat nimeni o tura ... ce aveti fetelor, de ce nu veniti la raport ???

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput