Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Dordia2000 sa-ti traiasca puiutu', sa fie fericit si sa aduca multe bucurii la mamica si tatic!
Am mai citit p-aici si acum am explicatia pt care trec din extrema in cealalta........... Credeam ca-s eu defecta!
Mai fetelor, eu daca iau vitamine, imi fac asa o pofta de mancare.... asa ca...... nu stiu ce sa fac, de care si cum. Apoi am mai vazut ca unele dintre voi mai iau "ajutante", ziceti si la mine ce recomandati!
Spor la slabit si sa ne tinem de dieta!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mar1ana spune:

Salutare colegelor de suferinta!
Dupa 9 zile de regim strict am reusit sa slabesc...1kg. Sunt foarte suparata, am avut un soc cand m-am cantarit...Eram cu ochii cat cepele pe cantar gandind asa...vreo 3kg ca va arata cantarul in minus. Din pacate, foarte sigur pe el si nemilos, cantarul a aratat 76. Acum mi-a mai trecut dar socul initial care a fost destul de mare. Evident ca nu astept minuni, evident ca vad ca lucrusoarele imi vin mai bine si nu ma mai strang dar...aveam si eu sperante. In fine, merg mai departe, mai ales ca am vazut ca nu sunt singura care a suferit dezamagirea asta.
Asa ca...inainte la lupta!
Va pup si va doresc cat mai multe kg date jos pe tura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by Mar1ana

Salutare colegelor de suferinta!
Dupa 9 zile de regim strict am reusit sa slabesc...1kg. Sunt foarte suparata, am avut un soc cand m-am cantarit...Eram cu ochii cat cepele pe cantar gandind asa...vreo 3kg ca va arata cantarul in minus. Din pacate, foarte sigur pe el si nemilos, cantarul a aratat 76. Acum mi-a mai trecut dar socul initial care a fost destul de mare. Evident ca nu astept minuni, evident ca vad ca lucrusoarele imi vin mai bine si nu ma mai strang dar...aveam si eu sperante. In fine, merg mai departe, mai ales ca am vazut ca nu sunt singura care a suferit dezamagirea asta.
Asa ca...inainte la lupta!
Va pup si va doresc cat mai multe kg date jos pe tura.

Mariana

Sa ne luam de mana! Adar, uite inca o victima a regimului care a dat doar 1kg! Of,of,mai,mai!
Las' ca tura urmatoare dam mai mult! Bine macar ca am dat si atat decat deloc, nu??????

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

For2nity – atat timp cat eu mananc iaurt cu musli si cu fructe … poti papa si tu cereale fara grija. Te trec in lista acusica.

Lucia – in primul rand TE IMPLOR sa ne spui de ce esti hotarata acum … ca io mor de curiozitate …(esti o Florina Calinescu ????? ) in al doilea rand, noi te asteptam cu mare drag cu sfaturi din experienta ta, poate le putem adapta cumva la cura noastra …. Hai ca reusim noi, trebuie, chiar daca eu azi sunt … in vacanta !!!(detalii mai jos!)

Anuska – eu am luat Vitamax data trecuta si mi-a facut tare bine. Acum insa, la toata oboseala si stresul meu nu mai fac fata. Am trecut pe Calciu+Magneziu+Zinc de la Ozone. Sunt foarte ieftine si imi fac foarte bine pana acum. Am testat si Calibrum, am dat un sac de bani pe ele si nu-s bune de nimic.

Mariana – citind ce scriai tu, am inceput sa zambesc … oare ce se intampla, s-or fi stricat cantarele ??? Lasa mama, ca avem timp … pupicei.

FETILI, io azi is … in vacanta de dieta!!!! Impuscati-ma, omorati-ma, lanturi, catuse si bici … ce vreti voi, dar am simtit nevoia sa fac o pauza. Am mancat o felie mare de paine cu unt si o banana, iar la masa de pranz voi manca ceva pui cu mamaliga. M-am linistit acum, imi era pofta rrrrrrraaaaaauuuu de paine cu unt, dar acum mi-a trecut. Daca resist tentatiei de an nu manca dulciuri, ma consider EROINA!!!!
Maine dimineata incepem cu lactatele sin e tinem de treaba. Va rog sa ma iertati …..

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Salut fetele!
adarvacanta placuta!Meriti ziua asta de vacanta ca ai slabit bine(numai sa nu vii cu vre-un kg in plus...)
Bine ati venit fetele noi si spor la slabit
dordia2000LA MULTI ANI puiului tau.

Am inceput o noua tura,azi sunt la legume si fructe.Vreau sa am o serie fara nici o abatere cat de mica.sper sa reusesc.
Am slabit prea putin tura trecuta,doar 1kg. si m-am cam bosumflat.
Poate dieta asta nu merge la mine?

Hai,sa ne auzzim de bine si cu kg. in minus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru urari si abia astept sa incep maine dieta cu voi. Mi-am cumparat materie prima si maine ma apuc in fortza

va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Buna fete dragi!Azi este ultima zi din tura aceasta de regim.M-am cantarit de dimineata si am 78 kg ,deci -2kg .Sunt foarte multumita ca ,desi nr de kg date nu este mare , colacelul a scazut vizibil. De maine incepem alta tura .Dordia2000 sa-ti traiasca puiutul ,sa creasca mare si voinic si numai bucurii sa va aduca LA MULTI ANI !

LoredanaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickey79 spune:

salutare fetelor
Dordia2000 LA MULTI ANI COPILASULUI TAU SI MULTA SANATATE
Azi e prima zi de lactate si peste doua zile voi veni la raport.
ADAR sa nu mananci prea mult ca o sa-ti fie rausi sa stii ca esti deja iertata ca si tu ai fost buna cu noi ori decate ori am pacatuit. Asa ca sunt alturi de tine ca maine tot la noi te intorci (mai bine zis la suferinta noastra)si tot de maine vei facesa nu crezi ca scapi asa usor.Va si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

AI LAV IU !!!!
Si pentru ca ati fost asa bune cu bine, uite, va arat o poza noua cu minunea mea ... aici

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Ce scumpete de papusa ai,sa iti traiasca si sa fie sanatoasa.
Esti iertata si vacanta placuta,pana maine.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput