Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???
Raspunsuri - Pagina 23
didi-anda spune:
buna fetelor.. n-am mai intrat aici...nu tin regimul asta, dar tare m-ar tenta...si eu vreau sa slabesc 10-12 kg, insa am o problema : vreau sa tin post... eventual, o sa incep dupa CRACIUN. voi va opriti dieta? tineti post?

adar spune:
Aurora – nu sunt dezamagita, doar un pic ofticata
, da-mi trece … apa ajuta foarte mult, si pe mine m-a ajutat, doar ca eu nu pot bea cu otet. La haine se vede cel mai bine, si sincer, la mine asta a contat enorm: cand am inceput sa intru in haine pe care nu le mai purtasem de mult timp, am zis "Asta e!!! Sunt pe drumul cel bun!"
Didi-Anda – bine ai venit si spor la slabit!!! Daca vrei sa intri in club, avem nevoie de greutatea ta actuala!
Aurora / Didi-Anda – in post se poate manca aproape orice din gama “leguminoase”. Am inteles ca si Alebazi tine post, asa ca nu sunteti singurele.
Singura chestie care trebuie respecata este sa mancati toata ziua acelasi lucru, sa nu amestecati mancarurile; nu aveti voie paine, zahar … dar asta stiti deja ![]()
Cateva variante de meniu:
- ciorba de varza
- pilaf
- tocana de ciuperci
- ghiveci de legume
- salate de orice fel (tin bine de foame cele cu varza)
- fructe
- preparate din soia (fara ou sau alte adaosuri)
- zacusca
- varza calita
- salata orientala (fara ou)
- cartofi la cuptor; fierti; copti …
- salata “boeuf” din legume (fara maioneza, eventual cu maioneza din mustar, dar f. putina)
… acum astea mi-au venit in minte. Daca imi mai vine vreo idee va anunt!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
CUM AM SLABIT !!!
didi-anda spune:
adar.. problema este ca nu am cantar, iar cel al unei cunostinte, nu merge.. problema mea este ca nu prea ies din casa si nu stiu unde as putea sa ma cantaresc <stau in israel>. am sa incerc sa gasesc unde sa ma cantaresc. dupa aceea, am sa ma apuc si eu de dieta..
as mai avea o nelamurire...daca tin post, nu pot sa tin dieta 3-3-3. adar...mananc acelas fel de mancare toata ziua si in fiecare zi schimb meniul?asa sa fac?
multumesc 
LoredanaG spune:
Buna!In sfarsit am reusit sa intru dupa o sambata infernala la serviciu.Au trecut si zilele de fructe si legume, incep lactatele si sunt tare suparata ca nu-mi prea plac,iar incepe o perioada de
,dar asta e trecem si de asta .Felicitari pt rezultate celor care au terminat runda(ele) cu bine

.
LoredanaG
dacia spune:
Salutare la luptatoare!
Ma alatur din nou voua.
Gata cu petrecerile (pt. o perioada) asa ca e maine incep mai cu avant!
Nu m-am putut abtine de la bunataturi dar de maine ma pedepsesc cum stiu mai rau.![]()

adar-mai fata,de ce sa fii ofticata ca ai slabit 1 kil? Ai 7 kg pierdute pana acum,intr-un timp scurt.Cele mai multe kg pierdute,tre si organismul tau sa mai ia o pauza ca a ars prea multe grasimi,nu?
Felicitari la fetele care au slabit si vin si eu maine cu kilogramele pe tava.
Irina
, Edy cel scump
4 ani si Amy creata
1 an comoara noastra
Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
dacia spune:
Didi-AndaBine ai venit si spor la slabit!
N-ai mai spus nimic de sotul tau.E bine acum?Ce diagnostic i-au pus la spital?
Irina
, Edy cel scump
4 ani si Amy creata
1 an comoara noastra
Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
didi-anda spune:
multumesc pt primire. problema este ca nu stiu de cand m-apuc..![]()
sotul meu ii mai bine.. i-au spus ca i-i se trage de la ureche si s-ar putea sa-i faca o mica operatie la ureche, dar el nu-i incantat deloc de idee. maine mai are de facut niste teste, dupa care vedem ce zice doctorul...
spor la slabit tuturor 
Lolly spune:
Astazi este a doua zi de lapte din a doua serie... Deja ma gandesc la niste vinete... la o salatica...
Dar, se va incheia cu bine portia de lactate.
Chestia e ca mi-a spus cineva ca laptele imi va ajuta unghiile sa creasca mai repede... Dar eu nu am probleme la capitolul asta, din fericire... Dar... e o motivatie si asta nu?
Va pupic, fetelor!
Spor la slabit.
Voiam sa intreb daca avem voie sa mancam alune, seminte... linte...
adar spune:
Hello fetili frumoasili !!!
Dacia- nu mai sunt ofticata, dar stii cum e, cand doua ture am dat jos cate 3 kg, acum mi s-a parut putin
. Insa am stat, am cugetat si ai dreptate. Am slabit chiar bine, nu-I cazul sa-mi fac probleme.
Lolly – in mod normal nu prea avem voie seminte, alone (dupa reteta Monicai Anghel), insa eu data trecuta am mancat seminte din acelea de la Nutline, insa numai asa cand si cand si numai la legume.
Eu mai am o zi de carne, nu stiu cum va trece … urmeaza lactatele, unde dam jos cu siguranta ceva. 
Va doresc o saptamana minunata, cu multe kg in minus si fericire maxima. 

Pupicei!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
CUM AM SLABIT !!!
aurora1 spune:
Adar, ce combinatie legume + seminte folosesti ? Mi se pare interesant, i-as face si eu copilului meu, pt ca semintele, de orice fel,sunt hranitoare, ba mai mult, au in continutul lor ceva miraculos. Cel putin asa le vad eu.
Ms pt ideile de post. Dar orezul nu ingrasa - nu intra la fainoase ?!
Si eu va doresc o saptamana minunata !

MAIA
minunea cu ochi mari