Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetili, frumoasili ...

Sa va spun la ce ma gandesc eu ??? E inutil, nuuu?? Ma gandesc la ziua de maine, cand trec la carne ... in frigider ma asteapta mult visatul snitzel iar sotul mi-a promis ca ma duce la Real sa-mi iau pui la rotisor ....

Gata, ma duc sa ma spal si sa ma culc, ca maine am treaba !!!

V=am pupat!!!!!!!!!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna dimineata,mai pe la amiaza!
A 3-a zi de lactate,de maine fructe si legume,abia astept.
Aurora felcitari pentru kg. pierdute si pentru achizitie.
Anusca eu am 1,60 dar la 50 kg. cum ar fi "regula" arat plinuta,bine nici nu am ajuns inca la 50.Tinta mea e 45-46 asa arat cel mai bine si numai asa imi vin hainele dinainte de sarcina. Asa ca eu una nu cred in reguli,depinde de conformatia si de ce nu de ochiul fiecaruia.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna dimineata fetele,a doua zi de carne.Am mancat un capetel de cabanos si mai vad eu mai tarziu,azi am party la un prieten de al lui Alice,dar promot ca nu voi manca altceva decat carne.
Va pup

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Se pare ca nu a mai intrat nimeni pe aici de dim.aproape ca a trecut si a doua zi de carne cu bine,mai am una ,apoi lactate.
Va pup

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Raportez: dupa alte 9 zile de dieta ... am mai dat jos ... 1 kg !!! Atat! Asta e. Dupa cum spuneam, o data slabim mai mult, altadata mai putin ... mergem inainte!!!! Stiu ca vom reusi asa ca nu-mi fac probleme.
Am mancat puiul la rotisor, insa, pe cat de mult l-am asteptat, pe atat de dezamagita am fost. Nu a fost cine stie ce ...
Poate si pentru ca ma asteptam sa vad altceva la cantar .....

Hai, va pupez si spor la slabit!

_

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ira_ spune:

salutare
azi e ultima zi de legume/fructe....fara greutati...de maine e jale pt mine, 3 zile de lactate...cah...dar am fost in cora si mi-am luat iaurturi branzica de casa, cascaval, sana...ideea e ca abia astept sa treaca zilele astea si sa ma cantaresc si eu.
felicitari fetelor care au mai topit niste kilograme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantolila spune:

buna seara fetelor
in primul rand sunt cam noua..binisor prin zona..asa ca iertati-mi gafele legate de calculator...sper sa ma descurc ca deh..sunt mai sclerozata...

acestea fiind zise trecem la fapte...98kg..la 1 70 inaltime...
uite ca am curaj sa scriu..normal..nu ma vede nimeni..doar ma cititi..sper...asa ca ...diete pentru cochete...problema e cand mai ai acasa 2 copii si un sot...flamanzi mereu...cerand de mancare ....si binenteles savurand-o sub ochii tai...cascati la maximum...nu cred ca sunt singura..traumatizata...asa ca..e duminica seara...deci..de luni la regim..nu de alta..dar investiile in marimi mari la haine mi-au uscat buzunarul...tine-ti pumnii si trageti-ma de urechi...maine vad cum a trecut prima zi...sper sa ma tina poftele..de fermoar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Fetele... am inceput a doua tura de lactate... imi plac lactatele, v-am mai zis??? Astazi am baut laptic... am papat branzica... Mama zice ca se vede ca am mai slabit (nu e adevarat, dar ea e o scumpete de femeie).
Dar, am intrat in pana de idei. In afara de branzica si lapric... Nu prea stiu pe ce sa pun ochii...
Ma gandeam la smantana, dar e prea grasa si nu face bine...
Cascaval... asta merge, nu? Atat timp cat nu abuzam... Ma gandesc. A... si am branzica topita... ce-mi place...
Pupicei, fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora1 spune:

Adar, nu fii dezamagita ca ai pierdut numai 1 kg.
Uite... eu mi-am propus sa gandesc asa: domnule, daca chestia asta (adica regimul...) face bine, adica nu te mai ingrasi-ci din contra, ai toate sansele ca, incet-incet sa dai jos din greutate, atunci... atunci hai sa ne facem din acest regim, asa cum se spune in teorie " un nou mod de viata" . Nu fac pe grozava, dar sincer, eu nici nu mai sunt curioasa cate kg am dat jos, pt ca ma simt deja mai bine, este cert ca hainele mi s-au largit - nu chiar mult, dar este evidenta schimbarea.
So, cred ca ar fi bine sa ne autosugestionam, sa nu stam numai cu ochii in meniu, ci sa ne intre in obicei modul asta de hrana. De ex eu azi am fost la o mica sindrofie unde am mancat numai preparatele de carne, friptura si mici - nici nu mi-a mai trebuit altceva. M-ar mai fi tentat o buc de peste, dar ma saturasem si am zis sa nu revin la vechile obiceiuri (sa fac burtoiul mare-mare). In schimb, am baut 2 portii de Martini alb cu gheata - imi place f f mult (nu va inchipuiti ca sunt o bautoare de alcool!!!, dar mi-a fost pofta pur-si-simplu.
Asa ca, eu va multumesc mult pentru ajutor - fara voi nu m-as fi incumetat la drumul asta.Adar, m-ai invata odata ca trebuie sa beau apa multa: asta cred ca m-a ajutat f mult. Si va divulg un secret: imi place otetul de mere, asa ca am picurat in sticla cu apa si putin otet.
Totusi luni ma voi cantari si raportez.
Va rog mult sa ma invatati ce sa mananc in post. Luni voi manca supa de varza (ms pt idee), iar pentru zilele urmatoare astept musai raspuns de la voi.

Mergi la inceput

Ira – eu acum abia astept zilele de lactate ca acolo mananc cel mai putin si … sper sa te descurci cu lactatele. Spor maxim si pofte putine !!!

Pantolila – bun venit si spor la slabit!!! Si la noi e la fel, toata lumea trebuie sa gateasca pentru sot, copii, parinti … asta e, depinde numai de noi si de ambitia noastra. Eu sper sa reusesti si tu si de Craciun sa fim fericite !!! Te trec imediat in listuta.

Lolly – poti manca smantana linistita, si cascaval si iaurt (eu mananc de-ala cu fructe!!) ce vrei tu si muschiuletul tau … lactate sa fie!

_

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput