Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ira_ spune:

salutare natiune
azi sunt la a doua zi de carne si ma simt ok. pana acum n-am pacatuit deloc...sper pana la capat sa ma pot abtine.
ieri toata ziua am mancat piept de pui la gratar, ofelie de ceafa, una de muschi si 2 crenvusti. foame nu mi-a fost deloc doar putina greata de la atata carne.

iar azi am mancat pana acum o felie de ceafa, una de muschi si 2 crenvusti.

astept sa-mi vina sotul acasa sa vad daca ma mai imbie cu ceva....dar numai carnita.....altceva nu ma risc ca nu vreau sa ma certati.

pupici la viitoarele slabute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora1 spune:

Aurora - Raport ziua 5: am gresit! ceva nu functioneaza ! ma doare capul ingrozitor, iar spre seara am crezut ca lesin - nici nu mai vedeam bine. Nu aveam pofta de nimic, dar am avut o senzatie urata (noroc ca am avut permanent sticla cu apa dupa mine). Mi-am revenit cu o Cola light rece. Cred ca am gresit pt ca ieri si azi am mancat numai cruditati: brocolli, varza, banana, mar, si... cam atat. Am avut mult de lucru si n-am avut timp sa-mi fac o mancare gatita de legume si asa ca am cam rabdat de foame. Ma culc, vad maine dimineata cum ma simt. Am concluzionat ca sunt carnivora: in zilele de carne mi-a fost bine, cu toate ca mai aveam senzatie de greata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dana – m-as bucura sa ne intalnim intr-o zi … hai ca vedem cum facem, tre sa ne vedem

Mickey – bravo, as veni io cu tine la sala, dar … pana ajung acolo, nu mai am nevoie de sala

Babee – elancyl-ul e frectie la picior de lemn. Cea mai tare e crema termoactiva. Masaj facut seara, dupa baie, rezultate super bune. Cine vrea detalii …

Ira – brava mama, spor maxim in continuare …

Fetelor, am calcat stramb, am pacatuit, dupa ce v-am certat pe voi … am comis-o … dar m-a batut Dumnezeu …
Sa vedeti: a venit sotzu acasa, cu slaninutza proaspata de purcel … de la un porc … marfa de porc … si mirosea …. Si mi se facu o pofta ….
Mi-am zis ca n-are ce sa mi se intample daca gust si eu un pic … am gustat! Evident, cu paine ... Si pentru ca nu aveam voie, ca v-am certat pe voi, Dumnezeu m-a batut. Mi s-a facut rau si am dat-o la ratzushte. Na! Pacatoasa de mine! Am tremurat o ora dupa, mi-a fost rau de moarte … drept pentru care am jurat sa nu mai pacatuiesc NICIODATA!!!! Saptamana asta!

Hai, va pup, acu' mi-am revenit, nu mai mananc slaninutza cu siguranta, dar nu imi voi refuza NICIODATA momentele de rasfat la care visez in toate zilele de dieta. Avem o viata, vrem sa fim frumoase, dar frumusetea fara fericire n-are farmec. Asa ca, daca va doriti un moment de rasfat, indrazniti. Doar sa nu vi-l doriti zilnic si sa nu fie ore de rasfat ... doar momente.

Va pupez cu drag si va doresc sa slabiti fericite!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

La raport!
Azi a fost ultima zi din prim serie de dieta.
Abia astept sa ma cantaresc maine(cu toate ca parca n-am dat chiar f. mult jos,dupa haine imi dau seama...)
dana ch -felicitari pentru kilele pierdute.Sper sa nu le mai gasesti niciodata
alebazi-asa am sa fac cu apa.Imi leg o sticla la cingatoare si...da-i bataie
lasa mai ciocolata siia mai bine putina miere de albine..
adar-te-a mustrat constiinta prea tare de aia nu ti-a priit slaninutza
Succes la toate!

Irina, Edy cel scump4 ani si Amy creata1 an comoara noastra

Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!! Sau...buna dimineatza!! Ma bate gandul de multicel sa ma apuc si eu de aceasta dieta ca am auzit ca da rezultate dar....nu eram hotarata si acu' m-am hotarat. De luni ma apuc.
Sper ca ma veti primi si pe mine si imi veti raspunde si la intrebarile care ma framanta si anume::: Carnea putem sa o facem si la punga din aia cu mirodenii??? Dupa 9 zile se reia sau tb pauza?Ordinea e carne-lapte-fructesi leg sau pot incepe cu lapte-fructe-carne sau lapte-carne-fructe si leg???

Ms anticipat pt raspunsuri!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna dimineata!
Ultima zi de carne... abia astept sa treaca.
Am inceput ziua cu niste sunca si o cafeluta.Aseara mi-am trimis sotul sa cumpere salam ca il halisem pe tot.
Am rezistat eroic la sticla de Fanta care imi tragea cu ochiul.Sper sa rezist si in continuare.Biscuitii i-am pus sotului pachet,sa ii imparta la colegi,ma tentau prea tare.
Adar multumesc pentru confirmare,dar de ceai verde nu ai spus nimic,e voie sau nu? Si daca nu iti e greu ma treci si pe mine pe listuta? Am inceput cu 54 kg.Multumesc
Dordia2000 welcome
Subscriu si eu la ce a spus Adar despre crema termoactiva,Elancyl pentru mine a fost apa de ploaie. La prima sarcina am folosit Elancyl zilnic insa tot m-am umplut de vergeturi. La a doua sarcina am folosit unt de cacao de la Body Shop si nu am facut nici o vergetura(inafara de cele existente) Dupa ce am nascut am inceput sa folosesc crema termoactiva.Sunt aproape 4 luni,celulita mai am dar nu asa de multa.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Buna dimineata tuturor.La multi ani Mihaele si Gabriele si celor de langa voi ce poarta aceste nume.Astazi va fi o zi cu multe tentatii, dar sa ne gandim ca pentru noi si pentru cei de alaturi vrem sa fim frumoase asa ca, rezistati.().Raportez si eu:ieri iar cremwursti azi peste la gratar.

LoredanaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

buna dimineata

Am pacatuiiiit! V-am spus ca nu rezist! Ma cunosc! Am mancat cozonac, 1 felie, atat!! Fetelor, facuse maica-mea si ciorba de perisoare si sarmale si salata de boef si ciuperci cu maioneza (e ziua lui taica-meu astazi, de!!) si nu m-am atins de nimic decat 1 felie cozonac. Era cald, ce sa fac?! Si nu ma atingeam daca nu mi se facea rau de la masina, de-mi venea sa lesin, pe cuvant!
Eu zic ca am scapat bine doar cu 1 feliuta din toate bunatatile alea.
Adevarul este ca o data pe saptamana trebuie sa mananc ceva dulce, si daca nu mananc atunci cand nu mai pot, o sa dau iama in toate si o sa renunt la dieta. Doar ma stiu.

adar, fetelor

Astazi o sa ma pedepsesc eu cumva sau sau poate

Succes tuturor si mai asteptam - kg

Mergi la inceput

Dacia – asa e, m-a mustrat rau de mi s-a aplecat asa !!!! Lasa ca nu mai fac, promit!

Dordia – bun venit si spor la slabit si tie! Astept greutatea pentru a te putea trece in lista sis per sad ea si la tine rezultate bune. Carnea o poti prepara in ce fel vrei tu, prajita, fiarta, la punga, la tava .. oricum.

Mamaluidavid – asa tembela sunt, de nu te-am trecut in lista ??? acu ma duc!

Alebazihihihi, vreau si eu cozonac, noroc ca nu face nimeni pe aici …. Lasa, daca a fost o singura felie, nu-I chiar un capat de lume. Spor in continuare!

O noua zi, prima din seria legumelor. Sunt fericita. Inca visez la salata mea de cartofi dar inca n-am reusit sa o fac. Ma duc la Maia acum si apoi imi fac salata.

Va pup .

_

Mergi la inceput

mamaluidavid - te-am trecut pe lista in locul danei popescu, pentru ca ea n-a mai dat nici un semn de viata. La fel si axia! Daca nu apare in curand, locul ei va fi ocupat de prima sosita!
Fara suparare, plizzzz!!!

LA MULTI ANI FEICITI TUTUROR MIHAILILOR SI GAVRILILOR !!!

_

Mergi la inceput