Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???
Raspunsuri - Pagina 17
dordia2000 spune:
Adar eu am acuma 93 kg dar...pana luni sunt tot la regim la care m-am blocat un pic si d-aia vreau sa schimb ceva si anume regimul!
Acuma imi spuneti si mie daca se tine doar 9 zile sau se poate tine mai mult timp..sau se face pauza...cum o fi?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Babee spune:
Sa nu dati tare dar eu astazi am mancat niste coliva la biserica.La noi rar vezi asa ceva asa ca..nu puteam sa refuz si mai ales ca-mi place mult![]()
Asta a fost micul dejun pana acum cand am fiert niste pulpe pui si le-am bagat apoi la rumenit la cuptor, fara piele desigur, am facut si o supica si cred ca pap nitica ca
si asta va fi tot pe ziua de astazi.Maine dimi vin la raport
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Dana M. spune:
Multumesc pentru urari (sunt o Mihaela
) si le urez la randul meu sarbatoritilor numai zile frumoase, pline de bucurie si zambete 
!
Acu', despre subiectul nostru: a treia zi de carne......horrible
! pe langa neshte salam de sibiu 'm-am' tratat si io cu 2 prajiturele mici si 2 tabl. de ciocolata 
... asta e, la ce zi am avut azi, in general, numa' ziua mea n-a fost.....asa ca....nu mai mananc nimic pana maine...oare oi putea?
mersi, Adar, ca m-ai trecut, vad ca-s cea mai cea
, dar nu ma las, oi izbandi io cumva
.
Va pup si spor la treaba !
Dana M. si Raluca
ira_ spune:
fetelor am si eu o intrebare, de maine incep seria de fructe si legume si nu prea stiu cum faceti voi salata de cartofi.....si alte idei pt ce as putea manca in aceste trei zile....eu fiind o carnivora convinsa nu prea stiu sa gatesc fara carne asa ca ajutooooooooooooooorrrrrrrrrrr.
adar spune:
Dordia – cura se tine pana se ajunge la greutatea dorita. Eu am tinut data trecuta 4 luni, si n-am patit nimic … Te voi trece in lista cu 93, dar am rugamintea de a te cantari luni dimineata inainte de micul dejun. Apoi vii aici la noi, si raportezi greutatea reala de luni, da?
Babee – asa, asa, coliva, cu zahar, grau, cacao si bomboane …. Pacatoaso !!!! 20 de 

Dana – te iert ca a fost ziua ta, dar de maine … azi poti manca linistita, nu e problema, numai vezi sa nu patesti ca mine. Iar daca te consoleaza cu ceva, eu am avut 103 kg (in ultima zi de sarcina!!!) dar nu am disperat niciodata, na!Recunosc ca mi-a fost rusine de mine, imi este si acum, dar iote, acum am 71 (ca nu m-a rabdat inima alaltaieri si m-am cantarit ) si vreau sa mai dau vreo 15 jos, ca sa fiu superbella …
.
Uhhhhh, iote ce spovedanie on-line am facut.
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
adar spune:
Mai fetelor, da' de ce nu votati subiectul mai ????
Ia, sa vad ce parere aveti despre el ...
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
CRISCOSTY spune:
Bine v-am gasit! Ma primiti si pe mine? Vreau sa incerc si eu aceasta dieta, sper ca alaturi de voi sa reusesc sa slabesc pentru inceput cam 10 kg. De maine incep si eu cu cele 3 zile de carne. Cred ca dupa 2 zile o sa mi se faca rau de atat carne, dar trebuie sa ma mobilizez si sa reusesc si eu alaturi de voi. Am sa intru in fiecare zi, sa dau raportul si daca gresesc sa ma luati la bataie
Eu pot intra numai seara, dupa ce vin de la servici, dupa ce iau baiatul de la cresa....etc.
O intrebare am...se pot manca si 1-2 felii de graham pe zi?![]()
Te rog adar, trece-ma si pe mine pe lista cu 85 kg.
Succes tuturor

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
adar spune:
cris - bun venit si spor la slabit !!! NUU, nu ai voie graham, pampam ... nimic care sa semene cu painea ...
Te trec imediat in lista. Bafta multa.
Fetelor, am reusit in sfarsit sa mananc salata mea de cartofi ...
. Sunt un om fericit .... foarte fericit ... am mancat-o toata ...
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
adar spune:
AXIA
astept vesti de la tine ....
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
dacia spune:
Fetelor sunt suparata rau.![]()
Azi dimineata m-am cantarit,dupa 9 zile de chin,cu doar putine abateri si am 59 kile 

Am slabit cel mai putin dintre toate.DOAR 1 KIL!![]()
(bine,... ca poate am retinut si ceva apa ca peste 2 zile am menstruatia dar ...atat de putin?![]()
Saptamana asta nu mai tin ca sambata am big party (ziua fiului meu) si nu vreau sa fiu atenta decat sa fie totul bine.
Dar de luni ma alatur voua din nou intr-o a doua incercare.
Poate va fi mai bine...
Succes la toate
Irina
, Edy cel scump
4 ani si Amy creata
1 an comoara noastra
Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite