Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Asa deci si Dacia, si Dana_ch si Mickey79 au pacatuit.Ia in spirit de solidaritate marturiti , pai numai eu sa fiu biciuta?
Ca atare am fost cea mai cuminte fata si mi-am vazut in continuare de dieta.Deja nu mai visez nici la fructe nici la peste, astept cumintica si nerabdatoare sa se duca kilele.Ma gandesc:pai daca vreau pot, si daca pot o sa imi fie si mai bine.
Dupa prima sarcina mi-am revenit cam intr-un an juma, acum sa dau kilele jos si oasele si-or reveni ele.
N-am mai biciclit, maine dimi bag...acum apa si nani nani.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora1 spune:

AURORA raport zilele dumnica si luni: Vrajitoarelor, ce mi-ati facut ? vreau sa va spun ca "fug" hainele pe mine !!!
Azi mi-am dat in petic cu o Eugenia (mi-a fost ...)
So, am voie sa ma cantaresc numai dupa 9 zile ? Si asa mi s-a stricat cantarul ...

DANA M : merg (nu in fiecare zi pt ca n'am timp si uneori mi-e lene) la bazin la Club Floreasca - e un pic mai scump, dar am acces la orice ora, sala de gimnastica (sau cum se numeste ? fitness ? cu aparate speciale...) si sauna. Este super-curat si destul de putina lume la orele la care ma duc eu (asta ca sa nu sperii prea tare) - si apa neclorurata. Hai si tu ! Daca te avantajeaza zona, ar fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Hello, fetelor !

Prima zi de carne: of, doamne, grea e treaba cu carnea, imi place dar nu intruna ! inca n-am renuntat la zaharul din cafea si-am mai avut si-o scapare, seara , 3 (trei, frate )tablete de ciocolata......uf, groaznic, parca mai abitir mi-e pofta cand e interzis.....
....si mai am o problema: retin apa ceva de speriat, si cum am mancat si mezeluri, ca deh, cica mi-era foame, si alea-s sarate rau, am baut si mai multa apa (de regula nici nu prea beau, din pacate) si sigur m-asteapta o dimineata cu mainile si fata umflate, ce ma fac? mai are careva problema asta?
Adar, te rog, nu uita sa ma treci si pe mine, multam ! Acu ca mi-am facut curaj....
Aurora, din pacate stau in Drumul Taberei, cale lunga pana-n Floreasca....dar, zi-mi totusi cam la cat se ridica pe luna (acces nelimitat, banuiesc), mi-ar prinde bine din cand in cand.
Loredana: dac-ai stii cat te admir, ai plecat de unde-am plecat si io, dar cu mai multa vointa decat mine ai ajuns unde-mi doresc io sa fiu acum, in prima etapa...

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

`Neatza fetele.
Ieri nu am trisat deloc,ma rog a fost prima zi.Peste zi am rontatit salamuri si cremwusti,seara nu am mai facut aripioare,am papat friptura de porc.
Acum am pieptul de pui pe gratar,fac mai multe felii ca sa am ce rontai pana la pranz cand o sa imi fac aripoare iar diseara cred ca bag iarasi friptura de porc.
Azi dimineata m-am cantarit,nu m-am putut abtine.Si surpriza, 53,0 kg. Se poate ca intr-o zi sa scad 1 kg? Dar ce m-a mirat cel mai tare a fost procentul de grasime din corp.Pana acum la inaltimea si vasta mea imi arata 30% ,ceea ce cantarul zicea ca e prea mult. Inca sunt pe plus dar azidimineatza a aratat 28,5% .Ideal ar fi 27% dupa domnul cantar.
Abia astept sa ajung la fructe si legume,sunt fan.Nici lactatele nu imi displac
Dana ch multumesc pentru reprimire

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora1 spune:

DANA M. abonament lunar cu acces nelimitat=100 euro, daca intri dimineata, fara abonament, deci ocazional=300.000 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Buna dimineata! Trecu si prima zi!Am papat cativa cremwursti si cam atat.Azi la fel,dar sa vedem.Multumesc DanaM si Babee!

LoredanaG

Mergi la inceput

Neata!
Hai fetele fruntea sus si la dat kilele jos.Ma simt bine, is vioaie pentru ca astazi e zi de legume fructe.NU vreau sa ma gandesc ca e zi de carne maine..trece ea...

Mamaluidavid nu stiu ce sa zic, tu ai un cantar mai destept, eu am de-ala mai normal si nu-mi calculeaza decat kilele.Daca e in minus e bine, nu?

Joi dimineata dau raportul, si apoi ma voi cantari in fiecare luni ca sa va zic.

Zi frumoasa ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

quote:
Originally posted by dacia

Ce fructe am voie?????
Am mancat banane uscate , e ok?
Nu prea pot sa beau multa apa.Voi cum faceti sa va fie sete???

Irina, Edy cel scump4 ani si Amy creata1 an comoara noastra

Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

dacia, stii cum fac eu cu apa? ca nici mie nu mi-a sete..
Pun o sticla de 1,5 l pe masa la serviciu si stiu ca pana la sfarsitul programului trebuie s-o beau. Apoi mai beau 2 pahare seara acasa. Sa vezi ca reusesti. Conteaza foarte mult apa. Succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

quote:
Originally posted by Lolly

Dacia, la fel mi se intampla mie.
Dar, prima data m-am cantarit acasa... asa ca acum fac comparatie cu cat am avut inainte sa ma apuc de dieta - asa cum imi arata cel de acasa.

PS: AM intrebat din curiozitate - am vazut ca vrei sa ai sub 50 de kg - si ma intrebam la ce inaltime. Mercic

"Astazi este o zi noua".
„Umanitatea nu mi-a priit încă de la început"

Lolly, eu am probleme cu stomacul de vreo 3 ani de zile, nici medicii nu stiu ce am: ma balonez foooarte tare parca as fi gravida in 6 luni. De aceea numai in jurul taliei, zic eu, am vreo 5 kg. Conform statisticilor stiu ca trebuie sa am vreo 55 kg la inaltimea mea, dar nu ma simt eu bine. Deloooc. Nu ma mai cuprinde jumatate din hainele de anul trecut sau de acum 2 ani. Mai ales pantaloni imi cumpar la cateva luni pentru ca nu ma mai cuprind in talie. Si prietenul meu abia ma mai ridica in brate . Pe cuvant. De aceea trebuie sa slabesc per total. Cand aveam 48 de kg ma simteam excelent. Asa ca... m-am pus pe treaba. Daca dpdv medical nu-i dau de cap, barim asa ...Ce sa fac??!!

Mergi la inceput

Fetele eu stiu de la Weight watchers ca fructele uscate au multe calorii si in special bananele.
Nu e mai bine sa mancati fructele crude?Sau sucuri daca vreti.
Eu ma feresc sa fac prea multe prajeli, sa mananc porcarioare asa in general.De ex la noi in casa nu stiu daca se fac de 2 ori pe an cartofi prajiti(si pe-astia-i face sotul) si la restaurant ne ferim de ei de obicei.Snitele fac dar le pun la scurs apoi, sau fac snitel natur si e mult mai bun.
Acum la carnita mananc sunculite multe si carnea doar pe gratar .

Mergi la inceput