stiti ceva despre euroclinic?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by violetan
[Am sa-mi iau doar strictul necesar (lenjerie intima, carte de citit, desi m-as mira sa am timp/ dispozitie pt asa ceva, trusa de machiaj sa nu sperii lumea plus bb si cam asta...cred) si laptopul (ca sa pot vorbi cu voi)
In rest....sa dea Dumnezeu sa fie bine. Sarcina usoara in continuare si nastere la fel:)

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 38+

Stii cumva, au internet wireless in spital ? Ca ma gandesc sa vin cu PDA-ul dupa mine...

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by mihuta

quote:
[Am sa-mi iau doar strictul necesar (lenjerie intima, carte de citit, desi m-as mira sa am timp/ dispozitie pt asa ceva, trusa de machiaj sa nu sperii lumea plus bb si cam asta...cred) si laptopul (ca sa pot vorbi cu voi)
In rest....sa dea Dumnezeu sa fie bine. Sarcina usoara in continuare si nastere la fel:)

violeta, 38+

Stii cumva, au internet wireless in spital ? Ca ma gandesc sa vin cu PDA-ul dupa mine...

24s + Sophia

Stiu sigur ca au acces la internet, dar nu stiu daca wireless. Dar poti suna la: 200.68.00 si poate reusesti sa afli. Fetele de la receptie sunt, din pacate, sub orice critica...

violeta, 39+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roli25

A nascut cineva prin cezariana la Euroclinic? Care sunt preturile?

Roli 15+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)

http://www.helpsonia.com/

N-am nascut inca, si sper sa nasc natural, dar pretul pentru cezariana e 7640 RON.

violeta, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata,ma bucur mult ca am gasit acest subiect despre Euroclinic,ptr ca din fericire voi naste si eu acolo si normal ca ma ajuta sa stiu cateva detalii,oricum mai am ceva timp pana atunci,dar ma mai linistesc cand cunosc mici detalii,e foarte adevarat ca sunt niste conditii de nota 10,sincer abia astept sa nasc,dar pana atunci mai citesc din experientele voastre!!

25+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmisabela spune:

Am o prietena care a nascut la Euroclinic acum 5 luni cu dr. Nuraltay Emel. A fost tare incantata de tot, de doctori, de modul cum a fost tratata, de camera in care a stat(asa de incantata incat nu a vrut sa plece dupa 2 zile cand ii dadeau voie si si-a prelungit sederea cu inca o zi). Am vazut inregistrarea nasterii pe computer si este intr-adevar cum mi-a povestit. Hotel de 5 stele, curatenie impecabila, dar si preturile sunt pe masura...sper sa vad si eu asta pe pielea mea in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nbaction spune:

buna fetele !!!

in primul rand va spun noile preturi la nasteri:
normala - 5957 ron
cezariana - 8554 ron !!!

in al doilea rand va sfatuiesc sa intrebati daca Doamne ferseste bebul vostru se naste prematur, daca veti putea naste la EUROCLINIC !!! sotia mea are 33 de sapt. si din pacate a facut o colica renala urata si va fi nevoita sa nasca undeva sapt. viitoare, dar la Polizu, caci la Euroclinic (am fost de la inceputul sarcinii la Euroclinic si am facut tot ce ni sa spus) nu au sectie pentru nascutii prematuri sau nu vor sa se complice cu asemena cazuri; trebuie sa fiti foarte atente la fiecare aspect de la Euroclinic pentru ca ei nu spun nimic in privinta asta.

Va doresc multa sanatate tuturos si mai vb. !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nbaction

buna fetele !!!

in primul rand va spun noile preturi la nasteri:
normala - 5957 ron
cezariana - 8554 ron !!!

in al doilea rand va sfatuiesc sa intrebati daca Doamne ferseste bebul vostru se naste prematur, daca veti putea naste la EUROCLINIC !!! sotia mea are 33 de sapt. si din pacate a facut o colica renala urata si va fi nevoita sa nasca undeva sapt. viitoare, dar la Polizu, caci la Euroclinic (am fost de la inceputul sarcinii la Euroclinic si am facut tot ce ni sa spus) nu au sectie pentru nascutii prematuri sau nu vor sa se complice cu asemena cazuri; trebuie sa fiti foarte atente la fiecare aspect de la Euroclinic pentru ca ei nu spun nimic in privinta asta.

Va doresc multa sanatate tuturos si mai vb. !!!

Eu am nascut la euroclinic pe 15 aug si se nascuse un bb prematur si era tinut f bine sub observatie...plus ca am sunat inainte si au zis ca sunt utilati pr orice situatie...deci nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nbaction, multa sanatate atat bbeului, cat si mamicii! este intr-adevar putin cam devreme; bb este dezvoltat macar pt. 33w? Multa sanatate inca o data!

acum sincera sa fiu, daca ar veni la varsta asta nu as naste la Euroclinic. Inafara de o dotare speciala (Polizu fiind f. bun in aceasta privinta), presupun ca si pretul final ar ajunge la o suma muult mai mare decat suma "normala". Imi inchipui ca o luna-doua de spitalizare si tratament special la Euroclinic costa enorm..

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:

quote:
Originally posted by roli25

A nascut cineva prin cezariana la Euroclinic? Care sunt preturile?

Roli 15+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)

http://www.helpsonia.com/

N-am nascut inca, si sper sa nasc natural, dar pretul pentru cezariana e 7640 RON.

violeta, 39+

eu, in decembrie, dar a costat 8000 si un pic, din 2 motive: 1-a fost cazat si sotul si 2-unele medicamente pe care mi le-au administrat nu au fost standard

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nbaction spune:

ptr. violetan: poate acel bb prematur era foarte aproape de 37-38 de saptamani si nu era pe la 33, in orice caz din cate am citit si am auzit Polizu este cel mai bun spital din tara pe sectia de prematuri; acolo vin fete si din alte localitati pentru ca sunt trimise de doctorii lor deoarece este dotat cu aparatura de ultima generatie.

ptr. anacami: multumesc pentru salutari, bb are 33 de sapt si 3 zile si se indreapta vertiginos spre 34; la euroclinic intr-adevar o zi de spitalizare costa undeva la 403 ron si daca stai vreo 20 de zile .... !!!! plus medicamente pentru mama, plus medicamente pentru bb, cred ca ajungi departe cu banutii; daca cu siguranta ai nascut si prin cezariana (8554 ron) factura cred ca ajunge pe la 20.000 ron asa ca mai bine la Polizu !?!!

ptr. roli25 preturile noi de Euroclinic sunt:
normala - 5957 ron - 3 zile spitalizare incluse
cezariana - 8554 ron - 3 sau 4 zile spitalizare incluse
o zi spitalizare 403 ron
daca aveti asigurare medisitem beneficiati de o reducere de 15 % - nu fac reclama !!!!!-

o zi buna si multa sanatate

Mergi la inceput