stiti ceva despre euroclinic?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Am auzit de Giulesti - din cauza asta mi-e si cam frica sa nasc acolo.
Dar stii ce am auzit? Ca daca dr nu e din policlinica ci doar on call nasti cu un dr din Euroclinic si doctorul tau doar asista. Poate fi adevarat?

Dada 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by dadap

Am auzit de Giulesti - din cauza asta mi-e si cam frica sa nasc acolo.
Dar stii ce am auzit? Ca daca dr nu e din policlinica ci doar on call nasti cu un dr din Euroclinic si doctorul tau doar asista. Poate fi adevarat?

Dada 23+

Nu stiu. Nu cred sa fie asa. Oricum toti sunt super. Nu te stresa. Nu se compara cu un spital de stat. Stiu ca in capul nostru e impamantenita chestia asta,daca nu e dr tau, daca e asa ce te faci, daca nu iti acorda atentia. Acolo nu exista asa ceva. Imagineaza-ti, ca mergi la un hotel de 5 stele, unde toata lumea iti face plecaciuni.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
www.fotografiibotezuri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Am mai nascut cineva in ultimul timp la acest spital; puteti ne dati impresii de "ultima ora"?

Multumesc!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mi-ai luat vorba din gura! Si eu voi naste la euroclinic cam in 10-12 zile, si chiar asteptam sa vad daca ne povesteste careva...Tu cand nasti si cu cine?

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 38+

Mergi la inceput

Violeta, mai ai putin...Nastere usoara, sa fiti sanatosi! eu mai am ceva pana atunci, vreo 3 luni...
Acum merg pt. consultatii la Euroclinic la dr. Gherasie Cristian, as vrea sa nasc binenteles tot cu dansul.

Tu la ce doctor mergi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

Violeta, mai ai putin...Nastere usoara, sa fiti sanatosi! eu mai am ceva pana atunci, vreo 3 luni...
Acum merg pt. consultatii la Euroclinic la dr. Gherasie Cristian, as vrea sa nasc binenteles tot cu dansul.

Tu la ce doctor mergi?

Eu merg la dr. magda petrache...daca vrei sa mai vorbim eu zic sa continuam pe pm sau yah. Id-ul meu: violetahabr. Nu de alta, dar sa nu fim off-topic si nici sa nu plictisim fetele. Eu oricum am sa va povestesc experienta nasterii la euroclinic, care sper sa fie una cat mai reusita si fara incidente...

violeta, 38+

Mergi la inceput

aaa, apropo de timpul scurt pe care il mai ai pana atunci: ai avut o discutie preliminara ref. la nastere- stabilire anestezist (nasti natural/cezariana?), bagaj de spital (desi stiu ca nu ai nevoie de prea multe lucruri de acasa...) ???

Mergi la inceput

multumesc Violeta! cu siguranta o sa te mai intreb una-alta si voi citi povestea nasterii! totusi, daca mai ai informatii de interes general, poti sa le scrii aici, cred ca sunt mai multe persoane interesate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

aaa, apropo de timpul scurt pe care il mai ai pana atunci: ai avut o discutie preliminara ref. la nastere- stabilire anestezist (nasti natural/cezariana?), bagaj de spital (desi stiu ca nu ai nevoie de prea multe lucruri de acasa...) ???

Informatiile de interes general sigur ca le pun aici; ma gandeam insa ca probabil am putea vorbi si in particular, daca e cazul...in fine.
Am stabilit ca incerc natural (eventual cu epidurala) si sper din toata inima sa nu fie complicatii si sa pot naste asa...Am avut o intalnire preliminara cu anestezistul la euroclinic, care mi-a completat fisa si mi-a mai dat 2 analize de facut (nu le aveam la dosar) si-n rest...astept. Am inteles ca protocolul e, in momentul cand se intampla ceva (rupt apa, contractii etc) sa merg direct la spital, iar ei anunta pe dr mea (sigur ca pot s-o sun si eu pe mobil sa-i zic), dupa ce medicul de garda ma controleaza si vede acre e situatia (daca e urgent sau nu sa apara dr mea). Cu bagajul de spital chiar nu e o problema; am fost acolo si am vorbit deja: absolut tot imi dau ei si pt mine si pt bebe. Am sa-mi iau doar strictul necesar (lenjerie intima, carte de citit, desi m-as mira sa am timp/ dispozitie pt asa ceva, trusa de machiaj sa nu sperii lumea plus bb si cam asta...cred) si laptopul (ca sa pot vorbi cu voi)
In rest....sa dea Dumnezeu sa fie bine. Sarcina usoara in continuare si nastere la fel:)

violeta, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A nascut cineva prin cezariana la Euroclinic? Care sunt preturile?

Roli 15+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)

http://www.helpsonia.com/

Mergi la inceput