stiti ceva despre euroclinic?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

violetan, cand ai timp poate ne povestesti mai mult despre nasterea la euroclinic. cate zile ai stat, au fost extra-costuri fata de preturile afisate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bondri spune:

buna, a nascut vreuna dintre voi cu dr Enache Luminita. Am fost deja la cateva consultatii la ea si as vrea sa stiu daca e ok si la nastere.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetam spune:

Am nascut pe 20 ianuarie cu d-na Enache la Euroclinic. Te astept pe mess pt orice detaliu. Id : violetaudroiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Am o prietena care a nascut cu dr. Enache la Euroclinic.
E excelenta, a fost f.f. multumita, o recomanda cu toata increderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Eu am nascut la Euroclinic pe 20 ianuarie 2009 si am fost f multumita.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Flowerbee spune-mi si mie te rog cit te-a costat,cum ai nascut,si cite zile ai stat in spital? Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Fetelor dragelor care ati nascut la Euroclinic - am inteles ca pentru bebe nu trebuie sa vii decat cu hainutele cu care il scoti din spital. In rest il imbraca ei cu hainute din spital? Paturici, pampersi, cremutze etc? La fel si cu camasile de noapte ale mamicii -parca mi se pare ciudat sa nu imi iau deloc la mine...iti dau ei camasi, ti le schimba des etc?
Ce v-ati luat voi in bagajul de spital?
la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu am nascut la Euroclinic in 2007 si a fost super. Mi-am luat la mine, doar chiloti de unica folosinta, dar am inteles ca aveau si acolo, perie de par si hainutele pe care l-am scos pe bebe din spital.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Eu am nascut la Euroclinic in 2007 si a fost super. Mi-am luat la mine, doar chiloti de unica folosinta, dar am inteles ca aveau si acolo, perie de par si hainutele pe care l-am scos pe bebe din spital.

Multumesc frumos Betty!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu mi-am luat doar periuta de dinti si pasta si doua perechi de sosete. Iar la iesirea din spital, hainutze pt bebe. Atat.

Mergi la inceput