Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

quote:
Originally posted by otikerekes

Buna burticutelor!Sunt noua printre voi,sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.Sunt insarcinata in 37/38 saptamani,voi fi mamica de baietel.
Azi noapte am avut toata noaptea dureri de burtica si de spate,nu am dormit toata noaptea,sper sa fi fost contractii false,ca acum sunt ok.Sper ca bebe sa mai vrea sa stea inca putin in burtica.
Va pup.

BINE AI VENIT PRINTRE NOI, BURTIKA!! Sedere placuta in gasca, sa stii ca suntem alaturi de tine macar virtual sa-ti fie sanatos feciorul, pe cand nasterea?

Ramona 38s1z Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Buna dimineata

Eu ma plang de o noapte aproape alba... la fel ca cea de dinainte ... Credeam si eu ca daca intorc casa cu fundu'n sus macar ma ia cu somn, dar ti-ai gasit. Abia mai nimeresc tastele si am niste cearcane de cred ca se va speria Rares cand ma va vedea prima oara.

Laurici merci pentru lamuriri.. eu zic ca e ok ca i-ai dat banu' inainte, ca sa stai fara griji dupa... E mai mult decat rezonabila suma asta.
Panaa ce sa zic, eu sunt activa de obicei, dar m-a apucat sindromul cuibului, mai ales la gandul ca maine-poimaine poate sa mi se rupa apa si curatenie ca mine nimeni nu face in casa mea, asta e adevarul. Si ca sa fiu eu sigura ca totul este bec, m-am apucat de facut singurica totul si chiar daca sunt obosita macar am satisfactia ca am casa curata ... iti dau si eu putina energie de la mine...hm? Ne luam de-o mana la insomnii si la dureri de... si la mers la baie...Eu cel putin stiu ca scap acusica de toate astea, si voi avea nopti albe de la schimbat scutece, alaptat, colici...
E normal sa simti senzatia ca vrei sa te duci la pp atunci cand bebelina este atat de jos... si eu am fix aceeasi senzatie cand ma apasa Rares sau cand am contractii BH.
Jojo_miha cum este bebelina? sa fie bine
Miro multumim pentru stirile bune de la Dia
Otikerekes ca sa apari in lista noastra de burtici de pe prima pagina a topicului, te rugam frumos sa ne dai si noua niste date: DN = data nasterii tale, UM = ultima menstruatie, DPN = data probabila a nasterii, numele lui bebe , spitalul unde vei naste, doctorul si orasul. Cum te simti astazi?
Giova multumim pentru sfaturi
Lory ce face Catrinel? Sper ca sunteti bine si ca tu ai iesit din butoiul ala plin cu melancolie.. ia vezi ce faci ca vin la tine si iti dau bataitza
ZINA si bb Rares

Dianocica si eu experimentez o usoara senzatie de greata, dar fara sa se materializeze. Am mai auzit de mamici care au avut aceeasi problema in ultimul trimestru de sarcina, deci s-ar parea ca este ceva normal.
Carla asteptam vestile de la echo si control
Raluca sa fie bine... cine stie, poate vom avea doi bebei astazi, un Rares si o Adinutza.
Fetelor ce stiti de Deny? A nascut oare?

Ramona 38s1z Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Ai icercat cu mixtura mentolata? La mine au disparut peste noapte folosind-o. Si am mai auzit si alte persoane care au scapat la fel. Si apoi mai stiu ca poti sa iei si Claritine.
Leyla 34

quote:
Originally posted by roxanica2006

Fetelor, va multumesc ca acum in miez de noapte ma sfatuiti si aveti rabdare la relatarile mele, dar sincer, ma ingrijoreaza alergia asta, nu as vrea pentru nimic in lume sa pateasca ceva bebelusul acum, pe ultima suta de metri.
pt. fete!

ROXANA 33+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Am o stare tare tampita!!!! Sunt tare obosita, la munca am impresia ca lucrez la munca in zadar, oricat as munci treaba nu se termina, surioara mea va ramane aproape singurica in birou cu o gramada de treaba, nu o sa mai aiba nici macar cui sa se planga de probleme.
Bebe a fost tare cuminte ieri (parca prea cuminte), s-a molipsit de la bebeul lui Jojo_Miha, cred.
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti, ceva in genul asta:.
Hai scrieti si voi ceva vesel sa ma distrez.... spune-ti un banc ceva.
Sau macar anuntati-ma ca a nascut Ralu si e bine bine!
Hai pupici!

Laura si bebe strumf 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Neata fetele!
Chris80 esti de coma...sa stii ca si mie mi-a trecut prin cap ca s-a defectat cantarul cand m-am cantarit ultima data am ajuns la 72Kg asta e!
Azi ma duc la control si eco dabea astept, trebuie sa vina tati de la serviciu pe la 11 si apoi plecam la capitala, ma omoara drumul dar asta e!
Nu mi-ati spus stie cineva la spitalul Universitar trebuie sa cumpar eu trusa si anestezicul pentru epidurala?
Va pup!
Carla200535

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

chris80 si eu am 2 kg+ fata de sapt trecuta... nu-mi vine sa cred!!! creste si copilul, in perioada asta cam 250 grame/sapt, iar restul???? e deprimant.

haide Ralu!!!
mult curaj, mami, ma trezisem cu gandul la ea... si la Mio75

haide ZINA ea chiar isi vede puiutul azi!!! Nastere usoare si recuperare rapida iti doresc!!!!

va pupicesc fetelor,

Amalia 35+ si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by panaa

Multumesc pentru raspunsuri, incurajari si pupici!!!
INTREBARE: CE TIP DE ECO VA FACETI DE VA POATE SPUNE CUM ESTE CORDONUL OMBILICAL? De la 3D in sus? Sau dr.mea nu are un ecograf performant?

Mirela 36+ Ana

Cordonul este vizualizabil la orice tip de echo... cel clasic 2D, 3D sau Doppler (ca sa vada si fluxul sangvin din el) - e mai probabil sa aiba o problema dr. care iti face echo. La mine cel putin s-a vazut exact la echo 2D (deci nu cine stie ce performant) cand bebe a avut circulara simpla si s-a vazut si la Doppler acelasi lucru. Acum bebele meu nu mai are circulara... a scapat... pfiu

Ramona 38s1z Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mie imi zisese dr de claritine prin trimestrul 2, si scria ca nu prea e indicat in sarcina, asa ca am renuntat. mai cititi si voi prospectul, ca sa fiti sigure...

quote:
Originally posted by leyla

Ai icercat cu mixtura mentolata? La mine au disparut peste noapte folosind-o. Si am mai auzit si alte persoane care au scapat la fel. Si apoi mai stiu ca poti sa iei si Claritine.
Leyla 34

quote:
Originally posted by roxanica2006

Fetelor, va multumesc ca acum in miez de noapte ma sfatuiti si aveti rabdare la relatarile mele, dar sincer, ma ingrijoreaza alergia asta, nu as vrea pentru nimic in lume sa pateasca ceva bebelusul acum, pe ultima suta de metri.
pt. fete!

ROXANA 33+ DAVID MIHAI

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Neata burticoase!
Am incercat si ieri sa intru, insa nu am reusit :(

Astazi am intrat si noi in 32 sapt!!! suntem foarte fericiti!

pt fetele care urmeaza sa nasca sapt asta!

Pupicei, Ingeras 32+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

'Neata burtici!
JOJO MIHA: vezi ca nu aveai motive de ingrijorare...... stii vorba aia ca "necazurile se afla primele" in cazul nostru "necazurile se SIMT primele"...... fruntea sus si sa faci o bb-lina frumoasa si cat mai putin galagioasa.... Stii, se zice ca asa cum este in burtica mamei, asa va fi si dupa ce se va naste.....
RAMSAN: accept cu placere niscai energie de la tine, dar zici ca-s baba.... cum ma misc un pic mai altfel....decat mers la baie sau stat in pat...... ma apuca niste stari....pfiu zici ca acu'iese.... De exemplu aseara am facut niste ciuperci fripte, trebuia sa le intorc ca pe clatite....si numai ca "agitam" din cand in cand tigaia...si ma luau niste stari..... L-am lasat pe tati sa le termine.... Sunt cum spuneau unele fete: CAPRA BATRANA
In ceea ce priveste cordonul ombilical, dr.mea nu mi-a zis nimik pana acum, dar am vorbit cu o prietena care m-a sfatuit ca inainte de nastere sa-mi fac o eco sa vad cum este cordonul pt.ca daca voi naste normal este bine sa stiu ..... si ca in spital (Bucur) n-ar exista un ecograf performant..... Eu sunt pesimista din fire si mi se potriveste : PAZA BUNA, TRECE PRIMEJDIA REA. Deh, sunt scorpie.....se intelege...

Mirela 36+ Ana

Mergi la inceput