Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu sunt singurica...mi-e un somn de mor..ma uit la otv la oana zavoranu...ce tiganie...acum termin si gogoshile..mai sunt vreo 3 si termin,nu mai fac in viata mea...dureaza prea mult

va pup

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

`mneata!

incredibil! am ratat ceva sarcina asta? mai ca nu imi vine sa cred!

quote:
Originally posted by fatima

si uite inca ceva pt. tine, roxanica
"..Boli produse de sarcina:
- pruritul gravidic - senzatia violenta de mancarime a pielii;
- herpes gestationes - apar bubite pe toata suprafata corpului; 2% dintre femeile insarcinate se confrunta cu aceasta neplacere;
- eruptii de tip urticarie, acestea neafectand intr-un fel sarcina;
- foliculita de sarcina poate aparea in lunile a patra si a sasea;
cuprinde toata pielea, dar, in ciuda mancarimilor, nu influenteaza sarcina.."

ai mai putea sa incerci ceva mentolat pentru calmarea mancarimilor..gen spirt sau frectie..

fatima 37+ si eva ioana

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

'neata!Eu am facut cafeaua si-l astept pe tati sa se ferchezuiasca pt servici si sa o bem...
Dolores,in ciuda faptului ca te-ai culcat tarziu....te-ai trezit foarte devreme

Miraco33+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Buna dimineata! Am revenit si eu acasa, am tot stat in Bucuresti sperand ca o sa apara bebita dar degeaba. Tot travaliu fals. Bebita avea luni la echo 3480kg, daca mai sta mult ajungem departe si o sa fie vai de mama ei. Luni ne prezentam la spital la ora 8 si sa vedem ce ne zice doctorul, daca ne induce nasterea ori mai asteptam. E destul de dezvoltata si ecograful arata ca ar fi inainte cu o saptamana.
Dolores cand am plecat de acasa tot de gogosi se vorbea, vad ca si acum tot la ele va e gandul.

mayaione 38w5d si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Bine ca nu-mi beau laptele cu cafea singura. Matinale sinteti: Miraco, Dolores, Chris
Azi ma asteapta o zi plina la job... vremea e super aici in Cluj. Padurea de langa container are niste culori minunate....
Roxanica, eu am suferit de alergie cutanata multa vreme. M-a rezolvat un homeopat.... deci eu cred in remediile naturiste, dar din pacate nu mai stiu ce anume mi-a dat... oricum am papat o gramada de graunte.. si fel de fel de siropuri.
Bine ati venit in trupa noastra Otikeres si Lalarose. O zi cat mai frumoasa tuturor si incers sa mai intru pe forum sa vad ce noutati mai sint....

Pupici

Yagmur 31+

Mergi la inceput

am mai crescut!!!!! suntem un pic mai aproape de intalnire!!!!
(dar speram ca nu prea aproape! inca!)

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

poate azi ajungem la carucior. ieri nu am putut-o expedia pe matusa decat la 7 juma si magazinul se inchidea la 8. lasa ca mergem azi, ca a vorbit nasa si sunt puse deoparte. desi cred ca stiu pe care il aleg, cel despre care mi-a zis si ea. am o nasa super-un singur sfat prost nu mi-a dat in astia 4 ani si ceva de cand ne cunoastem, indiferent ca tine de treburiloe importante sau e un fleac.
ieri insa ne-am repezit si am luat alt ap foto, care sa inregistreze filmuletele mai bine. nu conteaza ca a fost foarte aproape de pretul unei camere video-alex zice ca ap foto filmeaza rezonabil, dar o camera face pozele mai putin rezonabil, sub 2 nu stiu ce, ceea ce e mai putin decat la telefonul lui, ceea ce e inadmisibil! l-am lasat in pace cu gandurile lui, pt mine e o chestie cu si mai multe butoane, si deci ceva mai complicat, nu ma intereseaza decat sa il setez pe auto, in rest stie el sa isi faca treaba. camera de filmat ca atare nu am luat, si pt ca nu prea avem nervi sa ne uitam la chestii inregistrate cu orele. dar am vazut-o pe finuta, ce repede a crescut, sta deja in fundulet si se si plimba in 2 labute tinandu-se de marginea patului, si am realizat ca timpul trece repede si ar fi bine sa pastram si noi cat mai mult cu bebelina noastra micuta. si de aici am ajuns sa ne luam minune noua, care tehnic ma cam depaseste. dar am avit si eu un cuvant de spus-m-am opus cu indarjire cand se uita la o chestie cu ditamai obiectivul, nu de alta dar zau ca nu tusesc daca nu e aparat profesionis. asa avea aparatul foto de dinaintea celor digitale, o traba atat de complicata, ca iti inodai urechile, nici nu mai vorbim de bani cat a fost,adus pe comanda din strainate, ca la noi nu erau asa performante, si acum zace intr-un sertar si plange de singuratate.si celalalt aparat cu lcd tocmai a avut aceeasi soarta aseara, desi la momentul respectiv mai aveam putin si ii ridicam si monument in fata blocului!
gata, ma opresc, ati inteles ideea-nevasta-sa sta in calea progresului, cel putin teoretic, ca practic l-am lasat sa faca ce vrea. imi scot eu parleala la urmatoarea runda de cumparaturi, cand voi avea o talie care sa merite investitii! si nu o sa aiba ce sa zica, o sa ii amintesc zambind ca si eu am mers dupa aparat foto si nu am spus nimic....

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

tot eu...
m-am cantarit si am 2 kile in plus fata de saptamana trecuta. ori creste bebelina, ori e defect cantarul...nu prea imi place, si am renuntat la dulciuri!

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

quote:
Originally posted by chris80

incredibil! am ratat ceva sarcina asta? mai ca nu imi vine sa cred!

chris 33+ alexandra

'neata..
chris asa ma gandeam si eu cand citeam.. ba chiar, articolul era mai lung, am postat ce o interesa pe roxanica..uite aici..din toate, eu am scapat doar cu 2: alunite si cateva vergeturi..www.eva.ro/sanatate/articol29.html" target="_blank">boli sarcina

fatima 37+ si eva ioana

Mergi la inceput