Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)
Raspunsuri - Pagina 24
roxanica2006 spune:
Dolores, nu prea am incredere in tratamentele astea naturiste, dar in conditiile astea as apela mai degraba la asa ceva, decat la tot felul de medicamente. Am mai scris ca dermatologul mi-a prescris un unguent, pe prospectul caruia insa scrie ca nu a fost testat in sarcina si este recomandat sa nu fie administrat la gravide. Azi totusi m-am facut cu el ca nu mai suportam mancarimile, dar nu as vrea sub nici o forma sa-i fac rau lui bb. Mai bine mor de scarpinici!!!!
ROXANA
33+
DAVID MIHAI
roxanica2006 spune:
Fetelor, va multumesc ca acum in miez de noapte ma sfatuiti si aveti rabdare la relatarile mele, dar sincer, ma ingrijoreaza alergia asta, nu as vrea pentru nimic in lume sa pateasca ceva bebelusul acum, pe ultima suta de metri.
pt. fete!
ROXANA
33+
DAVID MIHAI
aelita spune:
fatima,super camerele dupa site.se pot face la o croitoreasa,bineinteles,si nue greu,doar sa fie ea priceputa si sa stie cum se fac,sa mai fi vazut.nu e mare lucru,daca gasesti culori frumoase,mergi cu poza la ea.
aelita spune:
roxanica,imi pare rau ca nu ma pricep,cred ca e groaznic cu alergia .si eu faceam,noroc ca ins arcina nu am afcut,pt ca ce luam eu nu e permis.trebuie ,oricum,sa fie ceva! maiintreaba pe la farmacii,mergi la un alt medic.
fatima spune:
lalarose, uite aici cateva informatii despre elias, de pe DC (daca nu le-ai gasit deja..nasterea la elias
fatima
37+ si
eva ioana
fatima spune:
si uite inca ceva pt. tine, roxanica
"..Boli produse de sarcina:
- pruritul gravidic - senzatia violenta de mancarime a pielii;
- herpes gestationes - apar bubite pe toata suprafata corpului; 2% dintre femeile insarcinate se confrunta cu aceasta neplacere;
- eruptii de tip urticarie, acestea neafectand intr-un fel sarcina;
- foliculita de sarcina poate aparea in lunile a patra si a sasea;
cuprinde toata pielea, dar, in ciuda mancarimilor, nu influenteaza sarcina.."
ai mai putea sa incerci ceva mentolat pentru calmarea mancarimilor..gen spirt sau frectie..
fatima
37+ si
eva ioana
jojo_miha spune:
Fetelor bebita e bine ,are o pozitie mai ciudata si d-asta nu-i simt miscarile,BCf-ul este 141 pe minut.De la urgenta mi-a zis ca mai am intre 1-3 saptamani,vedem noi vineri la control la d-ul doctor,ca nu stiu cum o fii in alta parte dar in C-ta medici de la urgenta sunt niste.......dar eu am dat peste o rezidenta draguta.
Va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine.

Mihaela si bebita Amalia
jojo_miha spune:
A_deju eu tot de la casa de cultura mi-am luat scutecele,ca la casa de cultura stau.Cele mici sunt 27.000 si cele mari 35.000 sunt albe,dar daca vrei au si finet colorat tot 35.000 este metrul.Altceva sa nu te astepti sa gasesti acolo ca nu au,eu mai am luat fase.
Mihaela si bebita Amalia
dolores spune:
eu ma refeream la crema de galbenele...sa incerci sa o cauti in plafare
quote:
Originally posted by roxanica2006
Fetelor, va multumesc ca acum in miez de noapte ma sfatuiti si aveti rabdare la relatarile mele, dar sincer, ma ingrijoreaza alergia asta, nu as vrea pentru nimic in lume sa pateasca ceva bebelusul acum, pe ultima suta de metri.pt. fete!
ROXANA33+
DAVID MIHAI
dolores
34+
David Cristianpoze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
jojo_miha spune:
Somn usor ! Sunt foarte obosita cred ca voi dormi neintoarsa.
Mihaela si bebita Amalia