Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Laurici si eu o stare de toata bafta. Cred ca mai stau putin cu voi si ma bag la nani, poate reusesc sa recuperez ceva din noptile nedormite pana acum Daca vrei bancuri iti trimit acuma...
Jojo... slava DD ca bebelina e bine. Eu stiam ca atunci cand bebe este intors cu spatele catre burtik noastra il simtim ceva mai greu, dar ai facut fff bine ca te-ai dus sa verifici daca e bine pentru linistea ta...
Mayaione deci la inceputul sapt. viitoare facem galerie pentru tine?... poate si pentru mine...ups...
Miro nu pot sa cred ca pot exista asemenea bestii in spitalele astea - vorba lui Mircea Badea "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" (hmmm ca sa spun o rautate....pe unde este tipa aia care s-a suparat pe noi si care nu stia ce se intampla pe la noi in Romania?)

Ramona 38s1z Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A VENIT PE LUME BB RARES!!!

Fetelor, tocmai am vorbit cu Zina....e la Terapie Intensiva, este foarte bine, are un ton foarte optimist si mi-a povestit cum a venit pe lume Rares...Asadar, ea era programata la cezariana in dimineata asta la 8.30, insa n-a mia apucat dimineata, intrucat au apucat-o durerile facerii aseara pe la 10.00. I s-a dat un Diazepam sa doarma, insa dureirle nu treceau...bb vroia sa apara...Asadar, au venit medicii care-o supravegheau si au bagat-o de urgenta la cezariana. La ora 1.30 noaptea a venit pe lume Rares, un baietel grasunel de 3800 gr si 56 cm...Foarte marisor!!!
Sa-i traiasca si sa se faca mare, frumos si sanatos!!!!
Zina m-a rugat sa va transmit pupici muuultiii la toate!!!

Sunt asa emotionata...insa tonusul ei optimist mi-a dat multa incredere!!! Va pup pe toate...nu stiu daca voi avea timp sa recuperez cu cititul acum, incerc cat pot, insa rog pe Lory, Dolores, Miro sau oricine altcineva se pricepe sa completeze listuta cu fetele noi!!!!

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

ZINA FELICITARI PENTRU BEBE RARES!!!

Refacere rapida si laptic mult pentru bebe, iar bebele sa fie cuminte si papacios. Ce frumos! Nu pot sa cred ca este asa maricel!
Asiza multumim pentru vestea frumoasa pe care ne-ai adus-o

Ramona 38s1z Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

URRRRAAAAAAA!!!! a aparut si bebe nr.2....!!!!! BRAVO MAMI ZINA, BRAVO BEBE RARES !! si a venit si cand a vrut el..grasunel si sanatos..numai fericire si noroc !!

fatima 37+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

ce frumooooooooosmai avem un bebe
Zina felicitari ,refacere rapida si te asteptam acasa cu grasunul sa ne povestesti cum n-a mai avut el rabdare sa mai stea cateva ore la mami in burtica...
Wow fetele eu presimt ca azi vom mai avea cel putin un bebe...
deci......sa vina bebeii sanatosi si papaciosi...
Asiza,multumimn pentru vestea minunata pe care ne-ai dat-o

Miraco33+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Zina felicitari pentru bebe Rares.
Refacere rapida iti doresc, sa iesiti cit mai repede din spital,sa te poti bucura din plin de comoara ta.

marinela 31+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

ZINA FELICITARI!!!!!! SA AI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS,REFACERE RAPIDA

Ce emotii m-au luat al doilea bebelin pe listuta noastra

Azisa-multumim de veste

Pot sa ma laud si eu ca de doua nopti dorm foarte rau ma foiesc pe toate partile parca as avea ace prin pat nu stau o clipa locului si culmea azi am si o greata la stomac

Bamboletta 37+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otikerekes spune:

Bravo ZINA!! Sa fiti sanatosi amandoi si recuperare grabnica mamicii!!

Otilia37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ZINA, FELICITARI!!!!
BEBE RARES, SA NE TRAIESTI!!!!
jojo_miha, tare ma bucur ca totul e in ordine!!!!

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Lalarose

Salutici mamici sau viitoare mamici.
Sunt noua pe forum si as vrea sa stiu daca ma mai sunt gravidute care trebuie sa nasca in perioada urmatoarea la maternitatea Elias din Bucu.De fapt ma intereseaza orice informatii despre maternitate.

bine ai venit in - te-am trecut in lista si asteptam si alte date de la tine. Tu intreba-ne si noi daca stim te ajutam si-ti raspundem la intrebari.

otikerekes si dianocica - bine ai venit si voi in . V-am trecut in lista si asteptam sa va vedem mai des printre noi. Mai dati-ne ceva date sa le trecem in lista. si sedere placuta - nasteri usoare si bebei sanatosi si papaciosi.

In lista am mai sters-o pe Zina de la mamici - era deja trecuta (cred ca de Oana) la bebei.

BINE AI VENIT PE LUME BB RARES. YUPIIIII!!!! Cel de-al doilea a sosit.
Felicitari Zina - refacere rapida si te asteptam cu vesti si impresii despre noul tau job - de MAMI.

Miro38+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput