Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sandra, o frumoasa Anais! Teo e tare incantat!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

vauva, ma inscriu cu david la acelasi program, desi trebuie sa recunosc ca mai sunt si nopti mai agitate. Si cu toate ca doarme asa si cand se trezeste mananca in 10 minute eu pic de somn si dorm plimbandu-ma cu el sa faca gar(apropo face in maxim 5 minute dar mie mi se pare o eternitate. E clar sunt super pretentioasa
Azi noapte l-au chinuit colicii dar a stat numai la el in patut, se scremra, facea partz, plangea dupa el si in secunda doi adormea, asa ca nu il luam in brate. Si uite asa s-a chinuit aproape toasta noaptea.
Eloise, sunt invidioasa pe freza lui fii-tu! e un scump!
Duminica facem si noi botezul abia asteptam.
Tocmai m-a sunat sotul sa imi spuna ca a cumparat batista sugarului, abia astept sa o incercam diseara
fetelor voi ati inceput activitatea sexuala?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Laliq, pune-l pe burta cateva minute, apoi ridica-l brusc in sus si o sa ragaie, ai sa vezi.

Eu azi am nervii pe bigudiuri din cauza lui Luk. Imi tot storc creierii sa gasesc o pedeapsa care sa-l usture, dar nu-l arde nimic la sufletzel.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by GETY

sandra, buna dimineata! ce-ti face bebita? a vrut sa mai stea o zi, in burtica, nu? parca luni, pe 9 oct,erai programata si eu pe 10, apoi pe 11.

M-am internat pe 9oct dimineata dar abia pe la 17 aveam dilatatie 2 si s-au rupt membranele. La 18 epidurala si a fost un travaliu luuung si plictisitor (nici o durere) abia la 04.10 a decis sa iasa gargarita si era deja 10oct .
Bebita e f bine, a vazut-o dr ieri si a fost f multumit mai ales de obrajorii ei rotunzi .

Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

floricika, raspuns la ultima intrebare: noi inca nu, dr. ne-a scris pe beletul de iesire din spital 2 luni pauza. nu-i cam mult, ca acum mi se pare o eternitate.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

si noua tot 2 luni...oare de ce? ca in general dupa 5-6 saptamani iti dau liber....

Poze

Mergi la inceput

sandra, ma bucur pentru voi! a mea imi doarme in brate acum. astept sa se trezeasca sa mergem afara.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika

si noua tot 2 luni...oare de ce? ca in general dupa 5-6 saptamani iti dau liber....

Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze

45 de zile parca stiam eu. inainte, cand eram cu ditamai burta in fata, n-aveam niciun chef. dar acum am alte ganduri....

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

larisa eu pe matei il ridic la mine pe umar,daca nu vrea il las iar pe pat apoi peste 1-2 minute il ridic si dupa 2-3 incercari din astea ragaie ca un om mare.pe sot il distreaza sa-l faca sa ragaie dupa alaptat.

gety eu i-am cumparat lui matei cateva chestii colorate care zdrangane si i le-am agatat la scoica.am vazut ca il atrag daca i le zdangani eu si se uita la ele ca sunt colorate.am pus 2 poze cu ele in album la mine.
noua cam asa ne place sa dormim mai nou.si nu-l deranjeaza ca rad sau vorbesc.ieri a dormit 2 ore timp in care am transpirat ingrozitor de la caldura corpului lui si ma dureau toate cele.
revin ca a facut ochi.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

si acum trebuie sa ne protejam, nu?ne bazam pe chestia ca, daca alaptam, nu ramanem insarcinate? eu am 2 ani si 10 luni de cand n-am mai luat pilule. cred ca o sa uit sa le iau.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput