Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 3
microbu spune:
Buna dimineata!
Scumpik felicitari si bine ai venit!
Ileana, multumesc. Am inceput sa-i dau 70-75ml si uneori papa tot uneori tot 60.
Mephala, pot sa ma inscriu deja pe lista lui TEO??? Au ochii la fel bebelushii nostri dar eu sper sa-i faca verzi (ca ai mei) buburuza mea.
Eloise e mortal puiul tau, are super freza! Acum tind sa cred ca totusi ai avut arsuri mai mari decat mine .
Dani bineinteles ca te asteptam !
Sandra si gargarita
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by GETY
alessia, nici eu nu am in plan pe al doilea, dar vaccinul rhogam, ca sa-l fac si pe al doilea fara probleme, eu am rh negativ, l-am facut inainte sa plec din maternitate. mi-am zis:cine stie ce-o sa fie?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Nu ai in plan, da' ti-ai facut vaccinul?
Cred ca dupa primul copil devii dependenta si vrei neaparat inca unul...
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
microbu spune:
Gripo, cum stai cu craterele? La mine a inceput ffff vag sa se inchida.
Sandra si gargarita
microbu spune:
Ralu, nu pot sa cred ca ai lasat-o sa planga 5min la cat de sperioasa esti tu! Bravo, mamico esti o curajoasa si trebuie sa-ti urmam exemplul.
Sandra si gargarita
Vauva spune:
'Neata si de la noi!
Fiica mea este la ora de gangurit!Se uita la carusel si povesteste cu el. Asa frumos gangureste!
Hai sa ma laud eu cu fiica- mea "model de cumintenie":seara noi ne culcam pe la 10, 11. Ne trezim la 3, 3,30 si papam dupa care dormim iar pana la 7 si papam iar , dupa care dormim iar pana pe la 10. Na ca v-am facut invidoase, asa-i!
Acu sper sa nu-si strice naravu daca am laudat-o!
Oanacn La multi ani pentru Lisa Maria la implinirea celor 2 luni!Si noi implinim maine!
Eloise ce pleata superba are Vladut!Dulce foc!
MamiLili asteptam poze!
Adameasca, Amarantina tare haiosi prichindeii vostri!
Alina&Bianca(25.08.2006)
POZE
microbu spune:
Gargarita mea are cam 2-3 reprize/zi cand sta treaza cam 1h30.
Liduta, felicitari si refacere usoara!
Mie nu mi-a citit preotul la 8zile (am uitat de m-a si certat soacramea) si am iesit afara. O sa vina sambata preotul, e prea tarziu???
Sandra si gargarita
GETY spune:
quote:
Originally posted by alessia80quote:
Originally posted by GETY
alessia, nici eu nu am in plan pe al doilea, dar vaccinul rhogam, ca sa-l fac si pe al doilea fara probleme, eu am rh negativ, l-am facut inainte sa plec din maternitate. mi-am zis:cine stie ce-o sa fie?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Nu ai in plan, da' ti-ai facut vaccinul?
Cred ca dupa primul copil devii dependenta si vrei neaparat inca unul...
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
mi-am zis: dar daca o sa vreau sa-i fac pereche? eu stiu ce instincte mai zac in mine? mai bine il am facut, decat dupa aia sa fac iar nu stiu cate dozari? mai ales ca la al doilea creste riscul. fetuta a luat rh-ul tatalui: pozitiv.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
sandra, buna dimineata! ce-ti face bebita? a vrut sa mai stea o zi, in burtica, nu? parca luni, pe 9 oct,erai programata si eu pe 10, apoi pe 11.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
putzuruca spune:
Buna-dimi,
Eloise si Mamilili felicitari pentru ingerasii nascuti. Va doresc sa fie sanatosi si sa va aduca multe bucurii.
Vauva, ai grija cu laudele ca eu de cate ori am laudat-o pe Andreea, si-a schimbat naravul.
Alessia, cred ca nu devi neaparat dependenta de copil, cat de programul asta infernal de somn. Ieri am dormit vreo 3 ore legate de dimineata pentru ca a preluat-o mama pe buburuza mica si apoi toata ziua am fost chiauna, parca eram beata. E clar...am dormit prea mult.
Mamicile cu doi copii sunt mame eroine pt mine. Eu n-apuc sa fac nimic nici cu o bebelusa, dar daca as avea doi.
Intrebare: ce ulei folositi pentru hidratarea pielii bebelusilor?
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
GETY spune:
mexxa, spor la treaba! si eu as avea vreo 2 de clatit, dar acum o tin pe Maria in brate, doarme, si parca n-as trezi-o.
nostima jucarica. deocamdata eu am doar caruselul. azi i-am zis lui tati sa-i mai cumpere si alte jucarii. sunt curioasa cu ce vine acasa.
eloise, se pare ca baietelul o sa te mosteneasca pe tine la par. toata lumea s-a indragostit de perisorul lui.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA