Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
Sandra, o frumoasa Anais! Teo e tare incantat! 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
floricika spune:
vauva, ma inscriu cu david la acelasi program, desi trebuie sa recunosc ca mai sunt si nopti mai agitate
. Si cu toate ca doarme asa si cand se trezeste mananca in 10 minute eu pic de somn si dorm plimbandu-ma cu el sa faca gar(apropo face in maxim 5 minute dar mie mi se pare o eternitate
. E clar sunt super pretentioasa![]()
![]()
Azi noapte l-au chinuit colicii dar a stat numai la el in patut, se scremra, facea partz, plangea dupa el
si in secunda doi adormea, asa ca nu il luam in brate. Si uite asa s-a chinuit aproape toasta noaptea.![]()
Eloise, sunt invidioasa pe freza lui fii-tu! e un scump!
Duminica facem si noi botezul abia asteptam.
Tocmai m-a sunat sotul sa imi spuna ca a cumparat batista sugarului, abia astept sa o incercam diseara![]()
fetelor voi ati inceput activitatea sexuala?
Poze
adameasca spune:
Laliq, pune-l pe burta cateva minute, apoi ridica-l brusc in sus si o sa ragaie, ai sa vezi.
Eu azi am nervii pe bigudiuri din cauza lui Luk. Imi tot storc creierii sa gasesc o pedeapsa care sa-l usture, dar nu-l arde nimic la sufletzel. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
microbu spune:
quote:
Originally posted by GETY
sandra, buna dimineata! ce-ti face bebita? a vrut sa mai stea o zi, in burtica, nu? parca luni, pe 9 oct,erai programata si eu pe 10, apoi pe 11.

M-am internat pe 9oct dimineata dar abia pe la 17 aveam dilatatie 2 si s-au rupt membranele. La 18 epidurala si a fost un travaliu luuung si plictisitor (nici o durere) abia la 04.10 a decis sa iasa gargarita si era deja 10oct
Bebita e f bine, a vazut-o dr ieri si a fost f multumit mai ales de obrajorii ei rotunzi
.Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
GETY spune:
floricika, raspuns la ultima intrebare: noi inca nu, dr. ne-a scris pe beletul de iesire din spital 2 luni pauza. nu-i cam mult, ca acum mi se pare o eternitate.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
floricika spune:
si noua tot 2 luni...oare de ce? ca in general dupa 5-6 saptamani iti dau liber....
Poze
GETY spune:
sandra, ma bucur pentru voi! a mea imi doarme in brate acum. astept sa se trezeasca sa mergem afara.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by floricika
si noua tot 2 luni...oare de ce? ca in general dupa 5-6 saptamani iti dau liber....
Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze
45 de zile parca stiam eu. inainte, cand eram cu ditamai burta in fata, n-aveam niciun chef. dar acum am alte ganduri....

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
osna spune:
larisa eu pe matei il ridic la mine pe umar,daca nu vrea il las iar pe pat apoi peste 1-2 minute il ridic si dupa 2-3 incercari din astea ragaie ca un om mare.pe sot il distreaza sa-l faca sa ragaie dupa alaptat.
gety eu i-am cumparat lui matei cateva chestii colorate care zdrangane si i le-am agatat la scoica.am vazut ca il atrag daca i le zdangani eu si se uita la ele ca sunt colorate.am pus 2 poze cu ele in album la mine.
noua cam asa ne place sa dormim mai nou.si nu-l deranjeaza ca rad sau vorbesc.ieri a dormit 2 ore timp in care am transpirat ingrozitor de la caldura corpului lui si ma dureau toate cele.
revin ca a facut ochi.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
GETY spune:
si acum trebuie sa ne protejam, nu?ne bazam pe chestia ca, daca alaptam, nu ramanem insarcinate? eu am 2 ani si 10 luni de cand n-am mai luat pilule. cred ca o sa uit sa le iau.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA