Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by osna

larisa eu pe matei il ridic la mine pe umar,daca nu vrea il las iar pe pat apoi peste 1-2 minute il ridic si dupa 2-3 incercari din astea ragaie ca un om mare.pe sot il distreaza sa-l faca sa ragaie dupa alaptat.

gety eu i-am cumparat lui matei cateva chestii colorate care zdrangane si i le-am agatat la scoica.am vazut ca il atrag daca i le zdangani eu si se uita la ele ca sunt colorate.am pus 2 poze cu ele in album la mine.
noua cam asa ne place sa dormim mai nou.si nu-l deranjeaza ca rad sau vorbesc.ieri a dormit 2 ore timp in care am transpirat ingrozitor de la caldura corpului lui si ma dureau toate cele.
revin ca a facut ochi.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

perfecta pozitia! numai ca a mea isi tine mainile in jurul capului, adica putin ridicate mai in sus.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Eu dupa 6 saptamani am inceput . Am avut nastere naturala...

Alina&Bianca(25.08.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gety si eu cu acceasi intrebare in cap am intrat pe forum.....
Si eu ma gandesc la pastile..mai ales ca nu alaptez si a'si putea ramane imediat..insa sa nu va incredeti in asta ca daca alaptezi nu ramai insarcinata...parerea mea

Revin ca plange taree

_
mamica de ingeras luptatorpoze

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna dimineata.. la amiaza.
MamiLili am incercat cu brosa-de fapt o clama de par..si uitam daca am schimbat-o de la un san la altul...as ca acum fac exercitii de memorie..cum am stat ultima oara..unde alaptam...si sper sa nimeresc sanul.
Revin cu 2 intrebari:
1.Cum va dati seama daca le este frig bebeilor....ca am inteles ca extremitatile reci nu-s elocvente..atunci cum imi dau seama daca ii e frig cand l-am scos afara?
2.Can anume va mulgeti:intre supturi?
Mai nou bebele meu a hotarat ca nu ii place statutul de sugar..vrea la nou-nascuti si de 2 zile mananca la 2 ore maxim 2 ore jumate..Mamilili tu spuneai..eu nu imi mai aduc aminte de la curs..cand erau pr cu alaptatul...6 saptamani cumva?ca asa avem noi acum...deja ma dor sfarcurile la cat de des suge.
Noi ieri am stat 6 ore neintrerupte afara...drept urmare..l-am scos prima oara "la picnic"..a mancat in parc..l-am alaptat..in miezul zilei pe o bancuta....dar daca ii era foame..si era prea frumos afara ca sa ne intoarcem...in schimb seara s-a razbunat..cred ca afost prea mult pt el..drept urmare noapte alba...
Am fost si la pediatru pt asimetria testiculara..care sincer cred ca stia mai putina pediatrie decat noi...eu ii spuneam de testicol..ea s-a luat de scaun..ca parca e neformat...ca arata ca scaun de Klebsiella..parac era microscop sa vada ea bacteriile in scaun..sa ii fac coprocultura..si sa ii dau pt colici calciu carbonic...am cautat si am citit ca se da pt diaree..intr-adevar scaunele sunt lichide cu grunji..dar sunt scaune de san asa le are decand il alaptez...ma rog..astept sa ma intorc la Iasi sa il vada cineva mai avizat..si pt suma pe care a primit-o pt consultatie nici macar nu s-a deranjat sa il cantareasca...de fapt nici nu avea cantar..
Eloise e un dulce Vladutz...sotul meu a zis ca arata ca un mic japonez!!!Si intr-adevar seamana cu sotul tau..
Mexxa ce faina e jucaria...eu am un carusel...de la primii pasi dar e cu cheita si canta 3 minute dupa care tb s ama duc sa invart din nou cheita..nasa mea a luat un carusel fainut cu lumini si baterii care are mai multe melodii cea mai lunga dureaza 10 minute de la Metro..dar asta in iarna..dar cine stie poate mai apar
Putzuruca eu nu folosesc ulei..o crema de la mustela cu care il mai dau pe picioruse.
Eu inca mai vreau 3 copii..de toti...dar macar la interval de 5 ani intre ei...sa vad daca o sa ma mai lase batranetile sa ii fac..momentan caut sollutiicontraceptive sigure :)) 100 la suta care sa nu dea gres
Stefan al meu are un program infernal..adica nu are program..nici o seara nu e la fel ca alta..de ex acum 2 nopti a dormit de la 12 la 8 cu pauze de san la 2 ore dar a mancat si s-a culcat...iar eu am dormit cu el foarte bine..era in pat cu mine si cand incepea sa se foiasca ii bagam sanul in gura,,,,la 2 ore doar il mutam de la un san la altul..noaptea asta a adormit pe la 12 jumate dupa o repriza oribila cred ca de colici,...era atat de agitat s-a linistit doar cand i-am dat sanul s ail molfaie nu a supt doar l-a tinut in gurita...s-a trezit din 2 in 2 ore dar la fiecare trezire a palns tare ..cred ca din nou colici..cam jumate de ora
Eu nu prea inteleg colicile astea la noi..nu apra zilnic..cand apar apar la orice ora..dureaza variabil..
Ups s-a trezit..dupa 20 minute de somn

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Buna fetelor,

Aseara am facut si noi vaccinul ca doar am facut sambata 2 luni :)
Am un baietel tare curajos, mititelul a plans doar cand l-a intepat (eu nici nu m-am uitat)si s-a calmat relativ repede .Sunt fericita ca nu a facut febra ,deci totul e ok.

In schimb in acest moment sunt un car de nervi
Vladut a facut o viroza combinata si cu o enterocolita de mai mare frumusetea.Acum m-am rugat de el 1 ora jumatate sa manance niste macaroane cu branza Trebuie sa-l tin si cat mai departe si de mine si de bb si uite asa...e o veselie....
Bine ca putem iesi afara asa ca imi iau piciorusele la spinare si iesim putin.Ma duc sa-mi iau niste floricele din piata poate ma ami inveselesc.

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Aaaa si am uitat sa ne laudam ...Avem 5,400kg si 57 cm.Auci,fug ca aud un scancet dulce....

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neata!

Multumim din suflet tuturor pentru complimente! Si puii vostri sunt niste dulcei, i-am admirat pe toti !

Lullabay si noi am zis ca seamana cu un mic japonez, sta mai tot timpul incruntat ] si cu sprancenele arcuite, l-am poreclit bebe samurai

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Sandra fetita ta e frumoasa ca o ingerasha!

Sibylle l-am admirat si noi pe Vladimir, are niste falcute de invidiat si e atat de dulceeee!

Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SANDRA, la mine s-a inchis complet, dupa numai 3 zile de tratament local, se pare ca intr-adevar, a fost o alergie, care mi-a iritat locul ingrozitor, si care nu dadea voie sa se inchida rana. Acu' e bine.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Eu sunt putin necajita. Aseara m-a sunat doctoritza, avea rezultatele la analizele facute in spital. Mi-a iesit stafilococ pe tegumente si in lohiocultura, iar urocultura negativa!!!!. Cum dracu dupa ce sumarul era cu leucocite ff multe si eu mor de durere la urinat si fac febra noaptea inca dupa 5 zile de antibiotic(Augmentin, la care probabil microbul e rezistent)? Trebuie sa fac maine alta urocultura, sa iau alt antib (Oxacilina) pentru stafilococ....M-a cam deprimat vestea... nu vad luminita de la capatul tunelului cu problemele mele... Macar de as fi eu mai bine sa ma dedic cu totul lui bebe (acum face nani), dar asa, ma supara durerile astea...
In orice caz toti balaurii astia de microbi si eu si bebe (care tot stafilococ a avut) din spital i-am luat

Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput