Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lullabay, am fost la dr. Apostol.
Si voi aveti probleme?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
Am intrat repede ca sa ma laud...Vorba vine!
Ileana, azi am dus-o pe Ana la gradi!!!!!!! Ieh?! Ne-a zis dr ca pot sa o duc daca 2 zile nu mai face febra, asa ca...azi i-am pus ghizdanelul in spate si pe aici ti0e drumul! M-a innebunit zilele astea. unde mai pui ca am si iesit doar eu cu ele in parc si am facut un slalom printre leagane, copii cu triciclete, role etc de mai avem un pic si innebuneam. Iar Ana e si recalcitranta, trebuia sa fiu cu ochii pe ea si sa nu intre in vreun conflict...
Hai ca citesc din urma si mai revin. Sper ca Maruca sa fie intelegatoare...daca tot suntem doar noi doua singurele!
A, si surpriza cea mare a fost ca astia de la serviciu mi-au dat salariul bonus fara macar sa mai fac vreo cerere. Au zis ca e dreptul meu si ca se da automat! Asta dupe ce toata vara am parlamentat cu ei pe tema asta, dar...a meritat.
Marina, mamica Anei (21.05.2003) si a Marucai (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

quote:
Originally posted by mephala30

O intrebare: fetele din Iasi, v-ati cumparat batista bebelusului? Se gaseste in farmacii?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Si eu sunt interesata, nu stiu unde se gaseste. Merci anticipat.

Fetele din Iasi, cine sta prin zona Alexandru, Dacia, nu am cu cine iesi in parc, ma plictisesc de mor, si e asa o vreme frumoasa zilele astea... e pacat sa stam in casa, la iarna ce facem...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID

Eu stau acum in Nicolina, si cand ies la plimbare nici nu stiu pe unde s-o apuc, ca spre strada unde este si un parc, sunt atat de multe masini, zgomot si poluare. Nechita sa traiasca!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mie ieri mi s-a agitat fetita toata ziua si spre seara a plans de-i sarea camasa de pe ea, pentru ca ma-sa a fost destul de incostienta sa nu-i mai dea sab simplex. mi s-a parut ca i-au trecut. Abia pe la 23,3o a adormit, a stat sotul cu ea, eu am fost in camera alaturata si am dormit vreo 2 ore, ca eram varza. Acum imi fac un caiet cu orele cand o alaptez si-i dau de toate cele.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salut mamici si burtici, daca au mai ramas. Acuma am apucat si eu la calculator, ca bebe ma tine mereu lsngs el. Date pentru listuta - L-am nascut pe Vlad, 17 octombrie, 3800 g, 58 cm, Apgar 8/9, nastere naturala cu epidurala, maternitatea Stanca, Cluj Napoca, dr. Sprinjan Dan.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata,

noi ne-am plimbat ieri prin parc vreo 4 ore impreuna cu o prietena si bebele ei si aseara avea nasucul cam infundat.sper sa-i treaca si sa nu-mi raceasca.oricum el nu se plange cand este afara,dimpotriva doarme dus dar fiind soare m-am gandit sa nu-l mai tin acoperit pina-n nas si cred ca a tras aer mai rece.

andra,chiar azi-dimineata matei a facut si pipi pe mine si kaki pe mana mea.cand am vrut sa-i pun pampersul la 6 a tras un partz si mi-a umplut bluza si mana de kaka.eu il schimb tot pe pat,am pus o patura suplimentara peste cea care o tin toata ziua.daca vad ca e putza sculata stiu ca-i vine pipi si pun un servetel peste pina pregatesc pampersul dar se intimpla sa ma ia prin surprindere si atunci ma uda toata.azi a trebuit sa-mi schimb pijamaua si mi-au fost uzi si chilotii dimineata e foarte bine dispus,daca rad la el chiar si dupa ce a facut pipi sau kaki pe mine imi baga cate un zambet asa de dulce ca-mi vine sa-l mananc.

celor care azi isi serbeaza ziua de nume sau au in familie sarbatoriti le doresc la multi ani,sanatate si fericire!!!!al meu frate este dumitru!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Cristina, sa fiti sanatosi amandoi, sa va traiasca puiutul.
Este normal sa stai mai mult cu el, eu in primele zile nici nu prea o lasam din brate, ca sa ma asigur ca totul era bine.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cristina felicitari, sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos si norocos!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

MirabelacSuper pagina...cum ai facut-o vrem si noiisa ne facem.

Cred ca am dibuit

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Pai am postat linkul respectiv pe forum. Trebuie sa te inregistrezi www.totsites.com/signup/step2.php?at=f" target="_blank">aici si apoi urmezi pasii de acolo, daca vrei mai multe detalii poti sa ma intrebi la momentul respectiv. Succes.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

Cristina multe felicitari pentru bebe.
Noi suntem bine, am facut ieri o plimbare mai lunga si azi a inceput sa curga un ochisor. Il sterg cu apa fiarta si racita. Mai stie cineva vreo solutie?

lexi imi pare rau ca si la tine au aparut probleme, dar o sa le trecem noi pe toate. Puiutii cresc repede, nici nu imi vine sa cred ca David face in curand 3 luni.

Ignatica

Mergi la inceput