Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 23
GETY spune:
Eloise, stii ce greu ii trece? Stai sa vezi: am inceput cu nettacin, dupa aia cu, Kanamicina sulfat, apoi cu Fucithalmic, acum ii pun Betabioptal si inainte de asta ii sterg ochisorii cu ceai de musetel proaspat facut. Ca, cica daca-l lesi cateva ore, se dezvolta balauri in el. Si tot nu i-a trecut complet. Plus ca nu mai ies nici cu ea din casa, pana nu-i trece. Sper sa-i treaca pana sambata, ca sa iesim toti trei la plimbare. Ca tare mi-e urat fara sot.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
Buna dimineata!
quote:Nici eu nu am luat masuta de infasat de la inceput dar in primele 2zile m-am razgandit din cauza durerilor de spate cauzate de aplecatul deasupra patului ca s-o schimb. Asa ca am cumparat repede doar suportul care se ataseaza la patut, nu si masuta in sine (nici eu nu am spatiu). Vreau sa-ti spun ca face toti banii, este extrem de utila.
Originally posted by eloise
Masa de infasat nu i-as lua ca ocupa f mult spatiu in dormitor, m-ar incurca, ar trebui s-o tin mereu intinsa presupun, nu?
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
nicolstoy spune:
Amarantina multumesc pt link,dar sincer nu prea m-as incumeta cu chestia respectiva.
Pt moment am luat-o si noi babeste,ca sa zic asa,punem sare calda pe pieptut si om mai vedea.Faza e ca nu tuseste foarte des,ceea ce e bine pana la urma :).
Eloise vezi ca exista niste scutece speciale pt schimbat (de ex de la Happy),eu am primit unul in maternitate si e super ok.Cred ca se gasesc prin farmacii.
Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
GETY spune:
Acum doarme printesa mea. recupereaza ce n-a dormit ieri, din cauza durerii de burtica.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
quote:
Urmeaza o intrebare stupida
Se poate face ceva ca sa nu faca pipi bebe la schimbat, sau mai precis, ca sa nu se ude totul in jur de pipi? Aveti vreun truc, ceva (cele cu baietei)
Eu n-am masuta de schimbat, il schimb cand pe o comoda amenajata ca masuta (care e totusi nu prea practica) cand pe pat sau pe canapea (pun o aleza sub el desigur). S-a intamplat sa faca pipi pe pat/canapea atunci cand ii schimbam pampersul, cu tot cu aleza face asa mult incat se uda patul, pantalonii mei...
Masa de infasat nu i-as lua ca ocupa f mult spatiu in dormitor, m-ar incurca, ar trebui s-o tin mereu intinsa presupun, nu?Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
In afara de faptul ca-i pun un scutec sub funduletz sau pampersul nou eu nu stiu alt truc, poate stiu fetele mai multe.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
eloise spune:
quote:
Originally posted by microbu
Buna dimineata!quote:Nici eu nu am luat masuta de infasat de la inceput dar in primele 2zile m-am razgandit din cauza durerilor de spate cauzate de aplecatul deasupra patului ca s-o schimb. Asa ca am cumparat repede doar suportul care se ataseaza la patut, nu si masuta in sine (nici eu nu am spatiu). Vreau sa-ti spun ca face toti banii, este extrem de utila.
Masa de infasat nu i-as lua ca ocupa f mult spatiu in dormitor, m-ar incurca, ar trebui s-o tin mereu intinsa presupun, nu?
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
DA! Asta am cautat si eu! dar nu se gaseste in magazine
Andra si
Vladutz (14.10.2006)Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
Buna fetelor,
Cristina multe felicitari pentru bebe.
Noi suntem bine, am facut ieri o plimbare mai lunga si azi a inceput sa curga un ochisor. Il sterg cu apa fiarta si racita. Mai stie cineva vreo solutie?
Ignatica
Daca alaptezi, un strop de lapte, face minuni, eu i-am pus lui David si a doua zi nu mai avea nimik.
Multumim de aprecieri!
tie si lui David.Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
GETY spune:
Cu stropul de lapte am auzit si eu ca e bine, dar mie nu-mi iese cu storsul sanului, mai ales sa-i nimeresc si ochisorul cand ea misca capusorul ca margica. Numai cand am stors sanul sa scap de un nodul tasnea ca la fantana arteziana.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
inni spune:
Eloise eu am vz la o prietena..ii punea un scutec de finet peste burtica jos..a.i. ii acoperea si putzulica..ca mereu ii facea surprize
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Gety stoarce mai mult in ceva si ia cu pipeta ca sa-i pui in ochisor.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)