Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 24
GETY spune:
Mirabela si mie mi-a placut paginuta lui David. Am sa incerc si eu sa fac pentru Maria.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by inni
Gety stoarce mai mult in ceva si ia cu pipeta ca sa-i pui in ochisor.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Acel "ceva" trebuie sa fie steril, nu? Sa-l fierb inainte?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
inni spune:
quote:
Originally posted by GETYquote:
Originally posted by inni
Gety stoarce mai mult in ceva si ia cu pipeta ca sa-i pui in ochisor.
Poze
Poze Ami
Acel "ceva" trebuie sa fie steril, nu? Sa-l fierb inainte?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Cam da..pt. ca ii pui in ochi...si pipeta fierbe-o scoate-i mansonul de cauciuc si fierbe-o si pe ea..
Poze
Poze Ami
inni spune:
Eloise nu-l mai chinui cu supoz. Daca face 1/zi sau la 1 zi jumate nu e constipat...abia de la 1 scaun/sapt se considera constipatie. Ami face cacuta ba de 2x/zi ba 1 data la 2 zile.
Poze
Poze Ami
GETY spune:
Uite, Inni, vezi, la asta nu m-am gandit. Tot ma miram cum sa-i nimeresc ochiul cu stropul.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
De azi are fetita mea certificat de nastere!
De fapt de luni e gata, dar azi au program dupa amiaza si merge sotul sa-l ia.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
lullabay spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Lullabay, am fost la dr. Apostol.
Si voi aveti probleme?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Da Carmen cu un testicol care e mai mare....si mi-e frica sa nu fie vreo hernie.
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
lullabay spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mie ieri mi s-a agitat fetita toata ziua si spre seara a plans de-i sarea camasa de pe ea, pentru ca ma-sa a fost destul de incostienta sa nu-i mai dea sab simplex. mi s-a parut ca i-au trecut. Abia pe la 23,3o a adormit, a stat sotul cu ea, eu am fost in camera alaturata si am dormit vreo 2 ore, ca eram varza. Acum imi fac un caiet cu orele cand o alaptez si-i dau de toate cele.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Gety eu de 2zile i-am oprit toate preparatele de colici...si gripe si sabsimplex....si ciudat...de 2 zile nu mai face asa urat...oricum sincer nu cred ca are legatura cu preparatele..de fiecare data cand manaca hulpav are colici..cand nu e o.k...as ca nu ii mai dau nimic ca ii dau degeaba
Mamica fericita de
Stefan Andrei
Crisnemes spune:
buna dimineata!
nu am mai apucat sa intru de cateva zile pe net si si acum sunt pe fuga.Victor ziua doarme tare putin.
Eloise nici eu nu am masa de infasat ci am o placa de burete si o pun peste patut. Daca te uiti peste pozele de pe yahoo o sa vezi acolo. Eu zic sa-l ti pe Vlad putin in picioarele goale inainte de a da scutecul jos si poate nu mai face pipi pe tine ![]()
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
lullabay spune:
Inni multumesc de raspuns..la asta cu glandele salivare nu ma gandisem..incepeam sa ma sperii..la dintisori mai saliveza de durere...a si in afara de faptul ca saliveaza..sta toata ziua cu limbuta afara de zici ca-i reptila si verifica temperatura :))
Pufy tot vreau sa iti spun de ragade si tot uit...si pe mine ma papa Stefan des..ragade nu am facut dar ma dor sfarcurile ...si ma dau cu garmastan obligat dupa baie si daca ma dor tare si intre supturi...cred ca de asta nu am facut..
Noi facem botezul pe 12 noiembrie..si interesant a fost ca la biserica la care vrem sa il botezam ..unde ne-am si cununat ...am aflat ca e ctitorita de Stefan cel Mare :)))
Mamica fericita de
Stefan Andrei