Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eloise, eu stiam ca accidentele cu pp se intampla de la frig sau servetele umede prea reci. Cand l-am nascut eu pe David era iunie si foarte cald si n-a facut niciodata cand il schimbam. De-abia in octombrie a inceput sa se scape, si chiar m-am mirat atunci, dupa aia am aflat ca ar putea fi pentru ca-i era frig. Solutia e simpla, mai ales ca ai aleza sub el: ii pui pe cocosel un servetel de hartie in timp ce-i faci toaleta si asa nu mai stropeste, iar daca se scapa servetelul si aleza vor absorbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu batista bebelusului. Este cu siguranta cea mai mare inventie in domeniu: Dudu sta ca un mielusel si nu zice nimic.

Monique, am incercat la Dona vis-a-vis de Policlinica, dar nu o mai aveau; am gasit in sfarsit la o farmacie mai mica, in spate la magazinul Titan.

Noi astazi implinim o luna. La Multi Ani noua si tuturor celorlalti sarbatoriti.

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Fetelor care ati facut vaccinul la bebei, voi de unde l-ati cumparat?
Ma refer la Engerix B si Infanrix sau Hexarin.. maine trebuie sa le am deja si nu am gasit pana acum.
Azi dr mi-a zis sa nu tin Vigantolul mai mult de 3 sapt ca se inactiveaza pana acum n-am stiut si nu l-am schimbat deloc

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Si pe mine ma intereseaza de vaccinuri.
Inni, ai fost azi? Cum s-a comportat Amalia? Pana la urma de care i-ai facut si de unde l-ai cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

CristinaGoji- felicitari si sa-ti traiasca minunea.

Martha- nu stiam ca Vigantolul e valabil doar 3 saptamani. Eu cred ca ar scrie pe prospect acest lucru ca doar o stucluta de Vigantol o folosesti vreo 3 luni cel putin.

Lulabay- noi facem bitezul in 25 nov si tot intr-o biserica ctitorita de Stefan cel Mare.

Adriana Minca-

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

inca nu..vine doctorita acasa dupa-amiaza sau diseara..tr sa o sun sa vad ora.
eu l-am cumparat de la farm unde lucrez eu
daca doriti...va fac legatura...

infanrix-ul hexa e 2.600.000 si penta e 2.400.000

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

martha nu-i adev. cu vigantolul....6 luni se poate pastra de la deschiderea flaconului...e sol. uleioasa...nu e sterila ca pic de ochi si n-are acelasi regim de pastrare ca sol apoase de ochi.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mephala, lexi si ignatica multa sanatate le doresc la bebei. Sper sa treaca cat de repede peste toate problemele. Si eu sunt cam racita si mi-e frica sa nu ia asta mica.

Carmen uite cate un pt ingerasii tai!

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici

Mergi la inceput

Amarantina...infanrix hexa ii fac.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare si de la noi...eu sunt tare suparici..astazi merg cu baiatul la medic de ieri dpa ce manaca da laptele afara...nu stiu ce se intampla dar face asta dupa fiecare masa.E super agitat...nervos..azi-noapte nu a vrut sa doarma decat langa mine lipit de burtica sa ma simta langa el...a fost o adevarata poveste.
Noi am schimbat laptele..am trecut de la pre Nan la Nan1...oare este posibil sa nu ii placa laptele??Dar totusi aceasta e a doua cutie..la prima nu au fost probleme...
Spuneti si mie daca e sa fie un motiv de ingrijorare...daca a mai patit cineva asa...

Astept sa imi raspundeti..

Pupici

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput