Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 21
_Ralu_ spune:
pai marius de felul lui e un baiat taaaaare bun si de care fam lui a profitat la maximum dintotdeauna! cel putin eu asa am vaz eu situatia! nu pot sa dau detalii acum...
e, si de cand am fost impreuna noi petreceam f mult timp impreuna! si de aici problemele...nu mai avea suficient timp pt familia lui...(ei credeau ca la 1 an doi de relatie noi trb sa ne dam inca intalniri ca pustii...de doua-trei ore pe zi, noi ne intalneam dimineata si se mai ducea seara acasa).
in mare cam asta ar fi! nu au suportat sa0si piarda baiatul cel bun....pe o scorpie ca mine!
raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
_Ralu_ spune:
te pup!
abia ast sa vad poze cu irena! nu uit sa stii! astept!
noapte buna!
raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
adameasca spune:
'neatza!
Ati mai bufnitza nitzel, vad. Tema soacrelor e intotdeauna un subect larg de conversatie. ![]()
Fi-mea a dormit cum am prezis, pana la 5 jumate, dar l-am fraierit pe Luk si dormit pana la 8. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
eloise spune:
Neata si de la noi!
Ignatica multumim de complimente!
David cum e, in afara de constipatie? Sper ca in afara de constipatie si mica ta problema cu laptele (dar poate ai lapte destul si papa el mult... ideal ar fi sa-i faci o proba a suptului daca ai putea imprumuta un cantar) totul e bine in rest. Poze noi cu puiul nu mai vedem?
Noi suntem binisor, Vladutz e un pic constipat si el, adica trec 24h fara kk, si se baloneaza, si se enerveaza... ieri i-am pus supozitor cu glicerina dar cred ca m-am grabit, trebuia sa-l mai las.
In rest, un ochisor inca supureaza de la microbul luat din spital. Punem picaturi, speram sa treaca. Gety la voi a trecut? Daca imi amintesc bine si tu ziceai de ochisor. Ce-i pui pt asta?
Asta noapte a papat apoi a plans pan la 1 jumate, apoi ne-a lasat sa dormim pana la 7, 5 ore si jumatate, WOOOW!
O zi buna si fara probleme va doresc!
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
eloise spune:
Urmeaza o intrebare stupida
Se poate face ceva ca sa nu faca pipi bebe la schimbat, sau mai precis, ca sa nu se ude totul in jur de pipi? Aveti vreun truc, ceva (cele cu baietei)
Eu n-am masuta de schimbat, il schimb cand pe o comoda amenajata ca masuta (care e totusi nu prea practica) cand pe pat sau pe canapea (pun o aleza sub el desigur). S-a intamplat sa faca pipi pe pat/canapea atunci cand ii schimbam pampersul, cu tot cu aleza face asa mult incat se uda patul, pantalonii mei...
Masa de infasat nu i-as lua ca ocupa f mult spatiu in dormitor, m-ar incurca, ar trebui s-o tin mereu intinsa presupun, nu?
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
GETY spune:
quote:
Originally posted by mephala30
O intrebare: fetele din Iasi, v-ati cumparat batista bebelusului? Se gaseste in farmacii?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
mephala, eu n-am cumparat. ii pun cate 2 picaturi de ser fiziologic in nari si apoi i le curat cu pompita. pana acum are nasucul curat. si mai tin un castronel de metal cu apa pe sursa de caldura.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Buna fetelor!
Acum sunt si eu in categoria zombie. Nu mai stiu daca e noapte sau zi...
Suntem si noi tare fornaite. Ne chinuim cu pompita si nu ne place deloc. Cred ca o sa comandam si noi batista beblusului pana la urma. Desi mi se pare asa ciudat sa conectez la aspirator o chestie care o bag in nasucul fetei...of of. Am zis ca mai astept o zi, doua si apoi comandam si noi daca e tot asa.
Noi inca nu ne-am inscris la medic. Speram sa o rezolvam saptamana asta. Ca nu prea ii cunoastem, nu de alta....
La baita ne place din ce in ce mai mult. Doar ca nu ii facem in fiecare sera,; incam nu ne-a cazut buricutul.
Abia de astazi au inceput sa ma mai lase si pe mine durerile de la operatie. Greu cu cezariana asta...
Fetele cu cezariana: vi s-a intamplat sa vi se intareasca zona de deasupra operatiei? Eu am o dunga cam de 1 cm latime paralela cu operatia care este foarte tare. Operatia nu e rosie, nu ma mananca, dar dunga aia ma cam enerveaza. Si nu stiu daca ar trebui sa imi fac griji sau nu...
In rest, fetita e o scumpica. Tre sa ma dumiresc si eu sa vad cum sa pun niste poze, ca sa am si eu cu ce ma lauda :) Suge cam la 3-4 ore, doarme si face kk. De vreo 2 zile mai are si momente scurte in care sta de veghe si studiaza imprejurimile f curioasa. Doamne ajuta sa o tina starile astea cat mai mult..
Si pentru cine poate actualiza listutele: bebica mea a avut scor apgar 10 (asta sa ma laud si eu putin :)) si am nascut-o la 39 de sapt (uitasem eu sa-mi modific semnatura). Multam
Numai bine la toti bb-ii.. si la putinele buritci care au mai ramas.
Dianade Maia (18.10.06)
diab, eu am un mic nodul langa taietura. mi s-a spus sa masez toata zona si sa incep sa-mi pun muschii din zona in miscare. si dau si cu neopreol, cu care ung si fetita la fundulet, cand ii schimb scutecelul.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
Buna dimineata fetelor!
Mai sunt gravidute printre noi?Ca vad ca n-au mai dat semne de viata.....Poate or fi deja cu bebicii in brate!
Eloise eu faze din astea cu jetul(de pishu) n-am patit niciodata la Alesio, dar Nicolas mai mereu ma shpritzuieste
!N-ai ce-i face...asta e
!Sanatosi sa fie, ca hainele se spala
!
Imi pare atat de rau sa vad ca deja au inceput problemele cu bebicii....multa sanatate la toti si sa se rezolve toate problemele cat mai usor!
...iar mamicilor multa rabdare si curaj!
Mai fetelor si noi am avut ora de urlaturi aseara....M-a innebunit Nicolas cat a urlat....Abia am reusit sa-l calmez dupa vreo 2 ore....nici in brate nu tacea, nici in pat...intr-un final s-a calmat totusi...
In general e un cumintel de bb....ingerasul lui mama!![]()
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio
eloise spune:
Pufy multumesc de raspuns, deci sa ma consolez
! Hainele le spal eu, nici o problema, eu ziceam ca uda si patul, cuvertura, sau asternuturile, salteaua noastra, canapeaua din sufragerie, face pipi ca o mica fantanitza.... Dar daca zici ca asta e, asta e!
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU