Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaaa, si noi dormim pana la 9, papa fata si ne culcam la loc. si ne mai trezim in jur de 12-13. asta e, facem si noi din zi noapte, si din noapte zi!

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

sa-nteleg ca ati renuntat la nasa care s-a suparat ca nu i-ai pus fetii numele ei?

noi avem doua perechi de nasi, dar una din nase a cam inceput sa ma calce pe nervi si pe coada! maine mergem la ea, si l-am avertizat pe sotz ca s-ar putea sa iasa cu scantei!

pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pai mai Raluca, fi-ta dupa ce ca e frumoasa mai e si cuminte! Super program. Ma bucur ca mai sunt si bebelusi cumintei.

Mergi la inceput

Da, am renuntat la nebuna aia. Dar i-am trantit-o si eu: i-am zis ca ma bucur ca fi-mea n-o sa aiba o astfel de nasa, care o boteaza doar de dragul unui nume nenorocit si nu de dragul ei. In concluzie ne-am certat definitiv cu ei.

Mergi la inceput

bravo! asa as face si eu cu nasa asta si asa as fi oficial certata cu toata fam sotului!
bine, ca intre timp s-au mai remediat relatiile cu soacra-mea, dar cam atat si doar de dragul fetii!

pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Si eu am fost la cutite cu soacra-mea (barbati-miu e singur la parinti) dar de cand i-am turnat 2 nepoti ma iubeste la nebunie. Ne ajuta mult cu David, nu stiu ce m-as face fara ea.

Mergi la inceput

a mea e plecata in italia de vreo 2 ani jumate si cand am plecat eram certate urat de tot (sotu' intrerupsese de tot rel cu ei), dar de cand a aflat ca-s gravi a inceput sa ne bombardeze cu telefoane si cu cadouri...m-a zapacit cu telefoane inainte si dupa operatie ca cica ea stie cum e, ca si ea a facut doua cezariene!
da' presimt ca daca se intoarce o luam de la capat! asa ca sa stea acolo...

pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Eu cred ca daca se intoarce n-o sa va mai certati pentru ca un copil schimba multe. Iar daca ramane acolo - cu atat mai bine. Dar cu restul familiei sotului de ce nu te intelegi?

Mergi la inceput

wooow, cred ca ne culcam! a adormit printesica! sper sa o tina!

simona, sunt sigura ca si irena e cel putin la fel de frumoasa ca david! si ca mami! asa ca asteptam pozici si cu ea!

pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Gata, s-a trezit si fi-mea. Ma duc sa-mi goleasca bidoanele.
Te pupic si somn usor.

Mergi la inceput