Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 19
amarantina spune:
Da Ileana, stiu ca nu-s probleme asa grave, dar parca la varsta asta (pana-n 2 luni) toate problemele parca sunt amplificate.
adameasca spune:
Raluca, va plang de mila cu asa ora de culcare... Dar macar pe tine nu te mai trezeste nimeni la 7 dimineata. ![]()
Simona, eu am fost sincera si-am recunoscut cum a fost cu sentimentele materne la mine.
Tu ai fost probabil mai normala la capitolul asta.
Se pare ca fi-mea doarme, asa ca va pupa mama si va zic somn usor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Raluca, da' sotzul tau nu-i cheaun de cap peste zi la serviciu? Ca parca mi-e si mila de el, mereu zici ca el se ocupa de fata peste noapte... Eu il las sa doarma pe-al meu, il trezesc numa' cand nu mai pot.
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Noapte buna Ileana. Daca dormi pana la 7 eu zic ca-i bine, nu?
Aaaaa, nu dorm pana la 7. Ca pe la 5 jumate se trezeste maimutza sa pape, pana papa, ragaie, partzaie, se face 6 si un sfert, si doar ce adorm si se trezeste Luk....
Care cand se trezeste nu vrea decat la pieptul ma-sii, pe tac-sul il da si afara din dormitor daca se ia de viata lui. Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
Gata, chiar ca plec. Cu toate ca mi s-a dus somnul, am mai beut si-o cafea pe la 9 in seara asta... Da' strang din ochi pana vine somnul.
Pup.
Ileana
poze,poze si iar poze...
_Ralu_ spune:
pai si mie mi-e mila de el, dar si de mine mi-e si mai mila....
eu deja nu mai pot cand vine el de la sv! de regula cand e a doua zi la sv il cam las sa doarma, dar daca a doua zi e acasa se ocupa exclusiv....
acum e un caz special ca e in concediu de luni pana pe 2nov, cu botezul...ca sambata ne bagam si noi in cazan!
deci eu sunt in vacanta!
simona, pai acum plange ca asta e ora ei de plans! de colici presupun! de regula de la 11 la 2, plange sau nu, e treaza! la 2 cade lata de regula!
ileana, somn usor!
raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
amarantina spune:
Noi am amanat botezul pana la sfarsitul lui nov. De-abia acum am gasit niste nasi care sa ne convina la amandoi.