Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
inni spune:
Ileana multumesc...m-au ajutat cuvintele ![]()
Colici usoare...(asta e in loc de noapte buna) ![]()
![]()
![]()
Eu ma retrag.
P.S. asa am un chef de citit o carte...
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
adameasca spune:
Inni, somn usor! Sper sa apuc si eu curand ceva somn, ca-s cheauna de cap. Nu mai bufnitzeaza nimeni p-aci?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Eu sper sa nu mai stau 2 ore, la drept vorbind.
Numa' gandul ca maine dimineata la 7 ma ia Luk de proaspata si odihnita ma scoate din minti. ![]()
Atata scheauna fi-mea ca nici nu mai stiu cand ii e foame, somn, o doare burta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
Lexi daca aerul nu e uscat in camera in care doarme bebelina ea va respira mai usor. Poti sa pui o cana cu apa pe calorifer sau sa cumperi un umidificator. Multa sanatate!
Carmen, poate totusi n-o sa fie nevoie de operatii, poate se vor remedia problemele pana la 1 an.
adameasca spune:
Simona, eu zic sa nu te deprimi. Sunt altii care au probleme mai grave... Din nefericire. O raceala, un ochisor care curge, o hernie, astea nu-s probleme grave.
Eu mai stau 10 min sa vad daca se mai trezeste fi-mea, sau nu. Ca i-am dat sa pape si pare sa se fi calmat.
Ileana
poze,poze si iar poze...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by inni
[br
Maine facem si noi vaccinul. Sunt un pic cam stresata ca nu stiu cum o sa se comporte. Ce ciudat !!!. In maternitate m-am uitat la toate intepaturile care i-au fost facute de fata cu mine. N-aveam nici un stres. Nu ma misca nimicNici o lacrima, nici un scancet, nimic. Parca nici nu eram mama
...aveam o indiferenta in mine din cauza careia, acum cand ma gandesc, am remuscari. Nu stiu voi cum ati fost, dar mie dupa vreo saptamana mi-au "venit"
sentimentele materne. Pana atunci ..pauza. Ma uitam la ea ca la un bibelou. Stiam ca-mi apartine dar in acelasi timp nu-mi venea sa ma apropii.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
fix la fel am patit si eu! am zis ca-s eu nebuna!

raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoarecresc pe zi ce trece...
_Ralu_ spune:
fata mea urla! e la tasu' in brate! eu...pe net! mai avem pana la 2 ca atunci e ora ei de culcare! da' pana maine dimi la 9 nu se mai trezeste! sper!
raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
amarantina spune:
Eu nu. De cand i-am vazut am simtit ca ii iubesc enorm si ca nu ma mai pot desparti niciodata de ei. De David am stat prima oara despartita mai mult de 6 ore cand avea 11 luni.

...aveam o indiferenta in mine din cauza careia, acum cand ma gandesc, am remuscari. Nu stiu voi cum ati fost, dar mie dupa vreo saptamana mi-au "venit"