Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 17
ionica spune:
Martha
In general sugarii simt mamicile obosite sau enervate din cauza noptilor nedormite,bebe va fi si mai agitat daca tu i-i transiti starea ta,nu ai pe nimeni sa te ajute cateva ore pe zi?
ai sa vezi ce schimbare radicala,asa era si pitica mea,dar de cand am angajat o nany este super calma,de multe ori sunt chiar geloasa pe ea.
Oricum e bine sa vezi un pediatru pentru o evaluare!
Pupici
quote:
Originally posted by martha78
Buna seara!!
Eu sunt terminata, parca nu mai imi revin, de aproape o saptamana dorm 4-5 ore/noapte..iar ziua bb nu doarme..offf...ma simt ca dupa un chef interminabilmaine mergem la pediatru sa vedem ce mai zice; ma gandeam sa cumpar calmababy sau sedibimbi care sunt bune pt agitatie la bebei, insomnii datorate colicilor..voi ati folosit?
Martha & Darius
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
ionica spune:
DAVID este un puiut de om superb,sa va traiasca si sa ajunga cat mai curand la varsta la care sa poata intra si el pe pagina si sa ne scrie cate ceva!!
quote:
Originally posted by Mirabelac
Fetitele care sunt interesate, ne-am facut pagina, puteti sa-l cunoasteti pe David www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">aici . Va pupam dulce!
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
ionica spune:
of mai fetelor ma doare sufletul cand va aud cu diferite problemute la bebei,noi avem noroc ,temperatura de aici e in permanenta 25°C si nu fornaie ,nu are muci ,are o respiratie perfecta.
Va urez bebeii insanatosire grabnica.
Panadol baby e foarte bun i-am dat i eu intr-o seara ca avea putina febra de la vacin si i-a trecut instantaneu.
Curaj mamicilor
adameasca spune:
Mephalaa ba da, are secretii la ochisorul cu pricina. Stergem cu ser fiziologic si uneori punem si picaturi cu antibiotic.
Lexi, nasoala treaba cu faringita aia. Scoateti mucii de zor si nu te mai panica, ca asta-i doar inceputul. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
ionica spune:
Fetelor eu va pup,am plecat la shopping, mi-am revizat conturile bancare ,m-am inarmat cu carti de credit,deeeee e plecat barbatu in delegatie ,trebuie sa fac si eu o nebunie!
P.S.merg la shopping cu un amic Gay(e super Nany pentru bebei) care are un stil foarte rafinat la haine si accesorii,va tin la curent cu ce si cum!
adameasca spune:
Ionica, bafta la shopping si ai grija de carduri.
M-am uitat la pozele Sophiei, e o frumoasa.
Ileana
poze,poze si iar poze...
lullabay spune:
Multumesc pt raspunsurile in legatura cu "colectarea" laptelui..nu am incercat inca operatiunea..am emotii sa ii dau biberon cu lapte ca mi-e frica sa nu refuze sanul..eu am o pompa de la Nuk ..mai are cineva?sunteti multumite?
Fetele care aveti pr cu ochisorii..Mephala,Ileana,Monique..nasa mea are un baietel de 10 luni..are aceeasi pr de la nastere..oftalmologul l-a tinut sub urmarire pana acum hotarand interventia chirurgicala pt acum...dar cu cateva zile inainte de operatie ochisorul nu a mai curs..drept urmare au tras concluzia ca din fericire canalul s-a repermeabilizat singur..asa ca sunt sanse foarte mari sa nu fie probleme..
Mephala la ce chirurg ai fost?Vreau si eu sa merg pt testicol..
Mirabelac eu stau in Nicolina e cam departe..acum ma plimb acasa la botosani la parinti de una singura si cate 2 ore si ma plictisesc ingrozitor...mai citesc reviste dar degeaba..
Eu intentionez sa comand batista bebelusului sapt viitoare..in Moldova am vazut ca singura farmacie care o are e din suceava..o delegam pe mamilili :))))
Intrebare:bebelusii vostri saliveaza????ca eu am senzatia ca parca i-ar iesi dintii :))))) asa de multa saliva are..face bulbucei la gurita
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
inni spune:
Eloise imi pare rau...n-am intrat pe forum azi..ca am tot fost ocupata, plecata. Vad ca ai rezolvat pana la urma.
Lexi, Carmen...of...deja apar primele probleme...va tin pumnii sa se rezolve si sa nu apara alte complicatii/operatii.
Ionica multumim. Sofia ta e minunata.
Ileana am dormit azi-noapte
. Azi iar am repetat figura cu balconul. Cat mai tine vremea asta frumoasa
.
Lullabay si Ami saliveaza abundent de la o vreme. Isi uda toate manecile...bluzitele in jurul gatului. Dar sa stii ca nu are legatura cu aparitia dintisorilor ci cu inceperea functionarii glandelor salivare. Eu stiu ca aparitia dintilor e ceva genetic si nu e precedat de bulbucei ![]()
Maine facem si noi vaccinul. Sunt un pic cam stresata ca nu stiu cum o sa se comporte. Ce ciudat !!!. In maternitate m-am uitat la toate intepaturile care i-au fost facute de fata cu mine. N-aveam nici un stres. Nu ma misca nimic
Nici o lacrima, nici un scancet, nimic. Parca nici nu eram mama
...aveam o indiferenta in mine din cauza careia, acum cand ma gandesc, am remuscari. Nu stiu voi cum ati fost, dar mie dupa vreo saptamana mi-au "venit"
sentimentele materne. Pana atunci ..pauza. Ma uitam la ea ca la un bibelou. Stiam ca-mi apartine dar in acelasi timp nu-mi venea sa ma apropii.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Nu mai stim nimic de Nokia...o fi nascut ?
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
adameasca spune:
Inni, noi sarim noaptea asta la somn. are colici de vreo 2 ore, daca nu chiar 3... Nu urla sfasietor, dar nici nu doarme, numa scanceste si se framanta. Imi vine in minte un cantecel de pe o Cutiutza muzicala cu "azi grivei e manios/nu razbeste cu un os/maraie si se framanta/zici ca s-ar lua la tranta"
Cam asa si fi-mea cu colicile ei. Mie imi pica ochii in gura de somn, si ei la fel, dar nu dormim nici una.
Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar sa stii ca nici pe mine nu m-au coplesit deloc sentimentele materne inca de la nastere, la nici unul din copii. La Luk ma uitam, asa cum zici tu, ca la un bibelou, iar la Ilinca am fost mereu cu gandul la copilu' de acasa, imi tot venea sa zic ca din cauza ei stau eu despartita de comoara Luk.
Acuma s-a schimbat radical situatia. Sa nu care cumva sa se ia cineva de fi-mea, lumina ochilor mei, ca mor cu el de gat.
In schimb n-am suferit la nici unul ca vaccinuri, intepaturi care stiam ca trebuie facute. Stai sa vezi cum suferi ca un caine cand e vorba de vreo boala, ceva. La dureri de burta, de dinti, n-am fost prea impresionata, ca stiam ca asa e mersul lucrurilor, dar cand il vedeam pe fi-miu bolnav, cu febra, ca o carpa, atunci mi-a fost cumplit de greu. Asa ca pastreaza-te pentru ce va urma, nu te mai agita din cauza unui amarat de vaccin. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...