Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara tuturor!

Va multumesc pt urari si pt raspunsuri.

As vrea sa va intreb ceva in legatura cu alaptatul: ca timp suge de la san un bebe de o saptamana si o zi? Ca Luca suge cate 2 ore daca il las, iar mie mi-a spus o matusa ca normal e 10-15 min si ar trebui sa se sature.Ceea ce nu cred. Eu pana acum l-am lasat sa suga pana dadea singur drumu la san si apoi dormea si era cuminte. Acum seara l-am alaptat si l-am lasat doar o ora chiar daca el mai tragea din tatza, si nu e satul, tot cauta cu gurita mancare si plange.
Ce sa fac? Spuneti-mi voi ca eu nu stiu. Lapte am destul.

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui
copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna seara mamici si bebeici

Ce o face Danip o fi nascut ca nu reuseau ca sa ii provoace nasterea??
La voi cum dorm bebeii, ca soricica mea a avut zilele trecute numai somn si papa iar azi noapte aproape deloc. A dormit alaltaieri noapte de la 10 la 5 dimineata.Are zile in care doarme mult si zile in care mai deloc.Dar nu prea am cum sa-i fac "program" ea cind doarme doarme poti sa tragi de ea cit vrei. Intr-o seara i-am facut baita aproape dormid

Si noi avem un ochisor cu canal infundat si hernie ombilicala. Nu mai stiu cine spunea....din ce am citit sint f putine cazuri de interventie chirurgicala, in rest cu gimnastica si lipit se "repara problema " de la sine SPERRRR.

Am mai pus si noi Pozici noi cu Soricica

Pupici la toata lumea

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor!
Eu sunt disperata, ingerasul meu are rino-faringita! Am fost cu ea la spital la Gr. Alexandrescu si asta e verdictul. Din pacate mi-a zis ca e prea mica pentru un tratament ca lumea si nu a putut sa-i dea decat Panadol Baby si in continuare ser fiziologic. De la 2 de cand ne-am intors de la spital Mariuca mea o tine tot intr-un urlet: cand nu are nasul infundat si poate sa respire cat de cat, incepe sa o doara burta. Uite asa o tinem de cateva ore...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ignatica, speram sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala...de fapt la noi va fi sigur, dar dupa 1 an.
Pupici lui David!

Ileana, Ilinca nu are secretii la ochisori?

Ramomar, frumos zambet! Si pe mine m-a cucerit!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lexi, imi pare rau...sanatate multa!
...
vad ca incep sa apara problemele...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Buna seara tuturor!

Va multumesc pt urari si pt raspunsuri.

As vrea sa va intreb ceva in legatura cu alaptatul: ca timp suge de la san un bebe de o saptamana si o zi? Ca Luca suge cate 2 ore daca il las, iar mie mi-a spus o matusa ca normal e 10-15 min si ar trebui sa se sature.Ceea ce nu cred. Eu pana acum l-am lasat sa suga pana dadea singur drumu la san si apoi dormea si era cuminte. Acum seara l-am alaptat si l-am lasat doar o ora chiar daca el mai tragea din tatza, si nu e satul, tot cauta cu gurita mancare si plange.
Ce sa fac? Spuneti-mi voi ca eu nu stiu. Lapte am destul.

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui
copil sigur te va face parinte"

ASA AM PATIT SI EU IN PRIMELE 2 SAPT. RABDARE, SE REGLEAZA, ACUM SUGE 10-15 MIN. SUCCES

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

O intrebare: fetele din Iasi, v-ati cumparat batista bebelusului? Se gaseste in farmacii?

Poze

Si eu sunt interesata, nu stiu unde se gaseste. Merci anticipat.

Fetele din Iasi, cine sta prin zona Alexandru, Dacia, nu am cu cine iesi in parc, ma plictisesc de mor, si e asa o vreme frumoasa zilele astea... e pacat sa stam in casa, la iarna ce facem...

POZE

Mergi la inceput

Fetitele care sunt interesate, ne-am facut pagina, puteti sa-l cunoasteti pe David www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">aici . Va pupam dulce!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

MirabelacSuper pagina...cum ai facut-o vrem si noiisa ne facem.

Cred ca am dibuit

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Buna seara!!
Eu sunt terminata, parca nu mai imi revin, de aproape o saptamana dorm 4-5 ore/noapte..iar ziua bb nu doarme..offf...ma simt ca dupa un chef interminabil maine mergem la pediatru sa vedem ce mai zice; ma gandeam sa cumpar calmababy sau sedibimbi care sunt bune pt agitatie la bebei, insomnii datorate colicilor..voi ati folosit?

Martha & Darius

Mergi la inceput