Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Offf! Cine a mai inventat si suzetele astea? Cat timp sta la molfait in gurita, totul e OK, cum a cazut, cum panarama e gata.
Azi e ziua in care nu prea doarme. Sta in patut si se foieste mai mult. Dar nici pe burta nu se mai poate dormi. Si asa am invatat-o cam rau.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eu sunt cam trista: am fost cu Teo la oftalmo, caci nu i-au trecut secretiile de la okisori si s-ar putea sa aiba canalul infundat...mi-a dat sa-i pun niste picaturi si sa vedem cum se simte....

asta nu e nimic...
am fost si la un chirurg sa-l vada, caci am obs. o mica umflatura intr-unul din testicole. Rezultat: chist de cordon spermatic-necesita interventie chirurgicala dupa varsta de 1 an.

Si 'cireasa' de pe tort: are si o hernie ombilicala- de asemenea, asteptam pana la un an, poate trece de la sine, daca nu...operatie.

Asta e viatza...Slava Domnului ca nu e ceva mai grav....(ma incurajez singura )

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

O intrebare: fetele din Iasi, v-ati cumparat batista bebelusului? Se gaseste in farmacii?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mephala, si Ilinca are un canal lacrimar infundat. Din ce am citit dupa 6-9 luni ar trebui sa se desfunde, abia dupa varsta asta se pune problema rezolvarii chirurgicale, pana atunci trebuie lasati in pace. Despre restul problemelor voastre nu stiu ce sa zic... Doar ca hernia a cu dus intors, de multe ori dispare de la sine.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alina M multumesc! Deci ii dau!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Buna fetelor!
Acum sunt si eu in categoria zombie. Nu mai stiu daca e noapte sau zi...
Suntem si noi tare fornaite. Ne chinuim cu pompita si nu ne place deloc. Cred ca o sa comandam si noi batista beblusului pana la urma. Desi mi se pare asa ciudat sa conectez la aspirator o chestie care o bag in nasucul fetei... of of. Am zis ca mai astept o zi, doua si apoi comandam si noi daca e tot asa.
Noi inca nu ne-am inscris la medic. Speram sa o rezolvam saptamana asta. Ca nu prea ii cunoastem, nu de alta....
La baita ne place din ce in ce mai mult. Doar ca nu ii facem in fiecare sera,; incam nu ne-a cazut buricutul.
Abia de astazi au inceput sa ma mai lase si pe mine durerile de la operatie. Greu cu cezariana asta...
Fetele cu cezariana: vi s-a intamplat sa vi se intareasca zona de deasupra operatiei? Eu am o dunga cam de 1 cm latime paralela cu operatia care este foarte tare. Operatia nu e rosie, nu ma mananca, dar dunga aia ma cam enerveaza. Si nu stiu daca ar trebui sa imi fac griji sau nu...

In rest, fetita e o scumpica. Tre sa ma dumiresc si eu sa vad cum sa pun niste poze, ca sa am si eu cu ce ma lauda :) Suge cam la 3-4 ore, doarme si face kk. De vreo 2 zile mai are si momente scurte in care sta de veghe si studiaza imprejurimile f curioasa. Doamne ajuta sa o tina starile astea cat mai mult..

Si pentru cine poate actualiza listutele: bebica mea a avut scor apgar 10 (asta sa ma laud si eu putin :)) si am nascut-o la 39 de sapt (uitasem eu sa-mi modific semnatura). Multam

Numai bine la toti bb-ii.. si la putinele buritci care au mai ramas.

Diana de Maia (18.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello fetelor,

in sfarsit mai scriu si eu...de o saptamana nu ne-a mers netu pt. ca unoperator de cablu a sco firul de jos (din greseala) si abia azi au venit sa remedieze greseala.

am lecturat in mare si acum raspund si eu cu intarziere;

roxana01 eu ii dau ingerasului meu la cere sa pape si nu am masurat niciodata cat papa, dar sunt foarte multumita, caci acum la 7 saptamani avem 5kg, deci a pus pe ea 2,2 kg de cand am iesit din maternitate (s-a nascut cu 2,9kg). Eu zic sa nu te ingrijorezi, caci papusica ta s-a nascut cu o greutate destul de mare si nu poate sa puna foarte mult pe ea

fetele care va confruntati cu bubitele rosii (daca va mai amintiti si Patricia mea a avut) mie mi-a zis pediatra sa o dau cu Elocom. In 2 zile s-a curatat sunt tare incantata de acel unguent, dar a zis ca ea a facut acele buburuze rosii de la lapticul meu. Imi faceam probleme ca nu or sa treaca pana la botez, dar am scapat de ele.
AA, duminica am devenit crestini, o sa pun si pozici, sper sa apuc de asta mica

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

ma topesc dupa asa un zambet

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

buna burtici si mamici,

mephala imi pare rau de problemele voastre. Si noi suntem necajiti cu hidronefroza lui David, care, daca nu se retrage implica interventie chirurgicala. In plus nu avem voie sa fim constipati, iar bebe e in coninuare constipat si face kk numai cu termometru.
Eu stau la fel de prost cu lactatia, iar bebe bea din ce in ce mai mult completare. Goleste sanii la fiecare masa si papa in jur de 70-90ml completare. Oare am eu prea putin lapte sau e el prea mancacios? Nu mai stiu ce sa cred. A, si papa destul de des, la 2 ore jumate desi are aproape 3 luni. Foarte rar mananca la 3 ore, deci sta destul de des la san ca sa stimuleze lactatia. E drept ca nu mananca la toate mesele si formula.
Oricum sunt fericita ca mai este laptic in sani cat de cat. bb ralukutza imi pare rau ca la tine nu mai e deloc, va statea super in poza.
eloise tare frumusel samuraiul tau.

va pup,

Igantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

quote:
Originally posted by alessia80

ILEANA_ eu am adoptat demult metoda cu infasatul. Copilul meu este un friguros[macar la asta seamana cu ma-sa]. Eu nu cred chestia cu extremitatile. ARMAND cand are mainile reci, clar ii e frig pt ca e agitat si plange. In sec in care il infas 'sarmalutza' se linisteste si mainile ii devin calde. Aseara mi-a dormit 'sarmalutza 6h!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Al meu se foieste toata noaptea, migreaza prin patut de pe acum, daca-l infas face scandal, as vrea sa stea si el mai linistit... voi l-ati infasat de la inceput???

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Eu il infas doar pana adoarme. Cand il pun in patut il
desfac!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput