Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
floricika spune:
mie mi-a zis sa ii dau 3-4 zile, timp in care ar trebui sa treaca, daca nu sa incerc cu Atoderm sau ceva de genul asta...La noi sunt rosii si mici si ca o spuzeala care s-a intins spre gat si decolteu....
Poze
nicolstoy spune:
Fetelor nu mai pooott, imi vine sa ma impusc,vorba aia....
Da-i medicamente lui Vladut ...Alex a scapat fara febra de la vaccin, dar aseara mi-a tusit de vreo doua ori.Nu sunt genul sa ma panichez la primul stranut,dar nu a fost tuse ca si cand s-ar fi inecat ci putin cam haraita.Acum stau sa ma gandesc ca s-ar putea sa se fi auzit asa din cauza nasucului fornait,nu mai stiu.Faza e ca luni seara nu era nici rosu in gat,era ok caci altfel nu i se facea vaccinul si aseara sa tuseasca..si a mai tusit si in dimineata asta.Nu o face foarte des, dar sunt ingrijorata pt ca si sotul a fost racit,Vladutu nici el nu e ok si eu ma invart pe langa ei si apoi la bebe.Ma spal pe maini,nu i-am lasat sa intre in camera cu bebe,stau cat mai departe dar....
Offffff....

In rest e cumintel ca de obicei,ne trezim doar o data pe noapte asa ca ar fi bine sa nu ma mai plang atat.
Si inca ceva..lamuriti-ma si pe mine ce e cu "batista bebelusului".Multam frumos!
Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
Monique_new spune:
Noi avem zile in care dormim toata ziua si sintem cumintele si zile in care zici ca e arc, nu vrea nici sa doarma nici sa stea in nici o pozitie. Acum cica doarme...dar se prevde sa se trezeasca.Inca mai avem colici, cam cind or trece
Adrina micaeu vazusem la farmacia Dona de la Policlinica Titan( vis-a -vis) acolo ai fost sau chiar in magazinul Titan??? Stai in zona?
ca noi acolo stam.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by floricika
mie mi-a zis sa ii dau 3-4 zile, timp in care ar trebui sa treaca, daca nu sa incerc cu Atoderm sau ceva de genul asta...La noi sunt rosii si mici si ca o spuzeala care s-a intins spre gat si decolteu....
Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze
Exact asa este si la noi, ti-a spus ce este???
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
eloise spune:
INNI sau LILI
, ajutati-ma si pe mine in problema asta:
Trebuie sa iau Oxacilina 500 la 12h (pentru stafilococul iesit la lohiocultura), dr mi-a spus ca merge cu alaptarea, dar in prospect scrie "se excreta in laptele matern, trebuie luata in considerare intreruperea alaptarii"
Cum adica "luata in considerare"? Eu ii dau laptele meu sau nu? Cat de mult se excreta in lapte? Chiar ii face rau lui bb?
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
alinamoro spune:
Mirabelac si Floricika, si noi ne chinuim cu bubitele rosii pe fata, trec si apar iar, dimineata aproape ca nu se mai vad. Pediatra ne-a spus sa o fac cu Bepanthen si daca nu trec sa o fac cu Triderm. Azi cumpar Triderm sa vedem ce efect va avea.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by eloise
INNI sau LILI, ajutati-ma si pe mine in problema asta:
Trebuie sa iau Oxacilina 500 la 12h (pentru stafilococul iesit la lohiocultura), dr mi-a spus ca merge cu alaptarea, dar in prospect scrie "se excreta in laptele matern, trebuie luata in considerare intreruperea alaptarii"
Cum adica "luata in considerare"? Eu ii dau laptele meu sau nu? Cat de mult se excreta in lapte? Chiar ii face rau lui bb?Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Uite ce scrie in agenda medicala:
Sarcină si alăptare: Oxacilina traversează bariera placentară. Se va administra cu prudentă si doar în caz de strictă necesitate la femeia însărcinată, desi studiile de reproducere la animale nu au demonstrat risc fetal sau teratogenic. Oxacilina trece în secretia lactată si se va lua în considerare posibilitatea aparitiei unei sensibilizări la peniciline a sugarului.
Vad ca nu scrie ca trebuie intrerupta alaptarea.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
adameasca spune:
Simona, si Ilinca mai horcaie din cand in cand, pur si simplu cred ca e de la aerul din casa, poate e prea uscat, nu stiu...
Nicol, si la noi e identica situatia cu a voastra cu raceala. Eu scot la muci de o saptamana Ilincai, mai si tuseste cand si cand, dar e tot de la muci. Vaccinul l-am facut vineri, cu toate ca era mucoasa, dar nu avea altceva. Nu cred ca e cazul sa te panichezi.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by Mirabelacquote:
Originally posted by osna
buna dimineata si de la noi,
scria una din fete ca bebele ei adoarme greu seara dupa baita.asa si matei,de obicei era rupt dar saptamana asta nu stiu ce a avut ca somnul de la 8-10 l-a sarit se culca direct la 12 noaptea.ii pica ochii in gura de somn si nu vrea sa ii inchida.n-am mai stiut cu ce sa-l mint aseara cu sotul.acum doarme ca un ingeras,cu pauze scurte in care l-am schimbat si i-am dat titi.azi mi-am propus sa fac si eu o prajitura cu prune cat doarme ca n-am mai pus mana sa fac ceva din august de la ziua sotului.
Eu am citit pe net despre baita ca pe unii copii ii energizeaza si trebuie facuta mai devreme cu cel putin 1-2 ore inainte de somnic.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Pe a mea o lasa lata. Miroase frumos si doarme pana a doua zi dimineata.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA